Hedefim; TYT Matematik'te temelim bozuk olduğu için ve bana yeteceğini düşündüğümden yaklaşık 10 net yapmak, TYT Biyoloji'yi fullemek ve TYT Fizik-Kimya'da da sözel konulardaki netleri toplayıp, diğer tüm derslerde full çekip sözelde derece yapmak (ilk 2000'e girmek istiyorum). (OBP: 81) Bunun için YouTube kanalı ve kaynak kitap listesi çıkardım. Listemle ilgili düzeltmem gerektiğine inandığınız yerleri söylerseniz çok memnun olurum. TYT Türkçe: Kadir Gümüş ve kitapları TYT Matematik: Bıyıklı Matematik ve Metin Yayınları Parkur TYT Matematik kitabı TYT Tarih: Sadettin Akyayla ve kitapları TYT Coğrafya: Coğrafya'nın Kodları ve kitapları TYT Felsefe: Can Köni ve Benim Hocam Yayınları'nın kitapları + KR Akademi'nin poster notları TYT Biyoloji: Dr. Biyoloji ve Biyotik Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası AYT Edebiyat: Benim Hocam (Kadir Gümüş) ve kitapları AYT Coğrafya: Coğrafya'nın Kodları ve kitapları AYT Felsefe: Benim Hocam ve kitapları (TYT ile aynı müfredat mı, bilmiyorum) AYT Tarih: Benim Hocam (Ramazan Yetgin) ve kitapları (TYT ile aynı müfredat mı, bilmiyorum) Paragraf: Limit Kronometre Paragraf Soru Bankası kitabı Değerlendirmelerinizi bekliyorum. |
Bildirim