Teğmen
Tarihinde Katıldı
Toplam: 4460 (Bu ay: 14)
Arkadaşlar selamlar, ODTÜ Fizik Bölümü'nden araştırma görevlileri ve hocalar olarak, önümüzdeki günlerde ODTÜ'de tanıtım fuarında olacağız. Fuarda kullanmak üzere bir "sıkça sorulan sorular" belgesi oluşturmak istiyoruz. Belgeyi sizlerden sorular geldikten sonra buradan da paylaşacağım.
En çok sormak istediklerinizi yazabilirsiniz. İyi çalışmalar!
Yer: Uyanık Kütüphane Emek Şubesi
Etkinliğin 12 Kasım Cuma ya da 19 Kasım Cuma günü gerçekleştirilmesi düşünülüyor. Saat olarak okul çıkışına denk getirilecek.
Etkinliğin tarihi netleştiğinde size bu formda belirttiğiniz telefon numarasından ulaşıp kesin kayıt alacağız.
2,5 saatlik etkinlikte 2 saat ders işlemeyi düşünüyorum. Kalan yarım saatte de sizlerden gelen soruları yanıtladığım bir soru-cevap kısmı yapabiliriz.
İlk etkinlik olarak İş, Güç ve Enerji, Hareket, Newton’un Hareket Yasaları ya da İtme-Momentum gibi bir konuyu işleyebiliriz diye düşünüyorum. Konuların en anlaşılmayan noktalarını netleştirdiğimiz ve sınav odaklı bir çalışma olacak.
Ders sırasında birlikte çözmek için size soru da dağıtmayı düşünüyorum.
Katılmayı düşünen arkadaşlar bu formu doldurabilirler.
Etkinlik Ön Kayıt Formu:
https://ertansinansahin.com/yks-tyt-ayt-puan-hesaplama-ve-siralama-hesaplama/
Arkadaşlar elinizde olan 2021 sonuçlarıyla testler yapıp sonuçlarını buraya yazabilirsiniz. Aksama olan puan aralıkları varsa gereğini yaparız bizde.
Güle güle kullanın.
Arkadaşlar selamlar, bildiğiniz gibi sitemizde yer alan puan ve sıralama hesaplama robotlarını sizlerden gelen sonuçlara göre oluşturuyoruz.
EA, SÖZ ve DİL öğrencilerinden, bu sene ilk defa sınava girenlerinden sınav sonuç belgelerini rica edeceğim.
Bu alanlarda daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Az önce YouTube Topluluk alanından böyle bir paylaşımda bulundum, sizlere de iletmek istedim:
Üzücü bir haberle karşınızdayım. ÖSYM'ye ait olabilecek bütün soruların çözümlerini kanalımızdan telif nedeniyle kaldırmıştık. Şimdi de bir sorun yaşamamak adına MEB'e ait soruların olabileceği içerikleri kaldırmayı kararlaştırdık. Cuma günü saat 16.00 itibariyle bu işlemi başlatmak istiyoruz. Yaklaşık 1-2 saatlik bir çalışma sonrasında MEB kazanım testlerinden soruların bulunduğu videolarımızı yayından kaldırmış olacağız.
Ticari bir kaygı güdülmeksizin öğrencilerin yararına hazırlanmış bu çalışmaların yayından kaldırılıyor olması bizi gerçekten üzüyor. Umarım bizleri anlayışla karşılarsınız.
|
|
|
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 923
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 59.325 (Bu ay: 481)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.283 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar