Yer: Uyanık Kütüphane Emek Şubesi Etkinliğin 12 Kasım Cuma ya da 19 Kasım Cuma günü gerçekleştirilmesi düşünülüyor. Saat olarak okul çıkışına denk getirilecek. Etkinliğin tarihi netleştiğinde size bu formda belirttiğiniz telefon numarasından ulaşıp kesin kayıt alacağız. 2,5 saatlik etkinlikte 2 saat ders işlemeyi düşünüyorum. Kalan yarım saatte de sizlerden gelen soruları yanıtladığım bir soru-cevap kısmı yapabiliriz. İlk etkinlik olarak İş, Güç ve Enerji, Hareket, Newton’un Hareket Yasaları ya da İtme-Momentum gibi bir konuyu işleyebiliriz diye düşünüyorum. Konuların en anlaşılmayan noktalarını netleştirdiğimiz ve sınav odaklı bir çalışma olacak. Ders sırasında birlikte çözmek için size soru da dağıtmayı düşünüyorum. Katılmayı düşünen arkadaşlar bu formu doldurabilirler. Etkinlik Ön Kayıt Formu: google docs Ertan Sinan Şahin Etkinlik Ön Kayıt Formu https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYqcr03GDyM7f4ZfiSz0BTaBtAk9r9RArlo8ELovZW9uuBtA/viewform?usp=sf_link |
Ankara'da Uyanık Kütüphane'de Yüz Yüze Dersler
Ankara'da, yenilikçi bir öğrenme alanı olan Uyanık Kütüphane, yüz yüze derslere ev sahipliği yapıyor. Uyanık Kütüphane, öğrenim yolculuğunu desteklemek için gönüllüler tarafından işletilen eşsiz bir topluluk mekanıdır.
Uyanık Kütüphane'de, öğrenciler konu uzmanları ve eğitimli akran gruplarıyla bağlantı kurma fırsatı bulur. Yüz yüze dersler, geleneksel sınıf ortamlarına alternatif sunarak esnek ve özelleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sağlar.
Gönüllüler, öğrencilerin akademik yolculuklarında yer alan engelleri aşmalarına yardımcı olmak için büyük bir emek sarf eder. Hem akademik hem de sosyal destek sağlayarak, öğrencilerin öğrenme hedeflerine ulaşmalarını teşvik ederler.
Ankara'da Uyanık Kütüphane'nin yüz yüze dersleri, öğrenmenin sınırlarını zorlamak ve bilgiyi erişilebilir ve herkes için erişilebilir hale getirmek isteyenler için ideal bir kaynaktır.