Şimdi Ara

Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
22
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün geçirmek istiyorum yaşlarımız 18,lise son öğrencisiyiz.Sinemaya gidin,eve at,kafeye gidin falan demeyin,daha farklı bişeyler istiyorum.Adamakıllı bi fikri olan varsa söylesin,diğerleri yorum yapmasın lütfen

• Boğaz turu? Hep yapmak istemişimdir.
  • Bebekte Lokma'nın karşısında ümüt usta var tekne ile gezdiriyo boğazda. 70tl arada dümeni de veriyor eğlenceli ve güzel. 1 saat sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün geçirmek istiyorum yaşlarımız 18,lise son öğrencisiyiz.Sinemaya gidin,eve at,kafeye gidin falan demeyin,daha farklı bişeyler istiyorum.Adamakıllı bi fikri olan varsa söylesin,diğerleri yorum yapmasın lütfen

Adalara gidin, hem deniz havası almış olursunuz, hem klasik İstanbul gezilerinden daha farklı birşey yapmış olursunuz. İsterseniz beraber bisiklet binebilirsiniz yada faytonla gezebilirsiniz. Hatta evde sandviç falan hazırlarsanız yada soğuk sandviç alırsanız büyük adada aya yorgi klisenin orda oturma yerleri var, millet arkadaşını / eşini / çocuğunu alıp geliyor pikniğe, manzarasıda güzeldir.
  • Bi arkadasından bi tane olta bul. Sonra ver elini emirgan sahili. Balık tutun bankta oturun sohbet edin ne biliyim boğaz havası alın güzel oluyo. Bebek pardıa iyidir. Hani ortakötü geçince opet var onun karşısındaki park. Yorulur yada sıkılırsanız balıktan ağaç göglesinde uzanır sohbet eder kitap okursunuz. Dene bunu pişman olmazsın
  • Avrupa yakasında takılmanızı öneririm diğer söylenicekleri arkadaşlar söylemiş zaten
  • Güzel fikirler var mesajim bulunsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip

• bin boğaz hattı motoruna boğaz turu at.gezmek istediğin yerde in kanlıca mesela.boğaza karşı bi çay için ordan hidiv kasrına çıkın,ve ya bebekte inin sahil boyu yürüyüş yapın.ordan ortaköye geçin.ve ya emirgana geçin orda da güzel kafeler var.hoşlanmam diyorsan koruya girin yiyecek içicek bişiler alıp yersiniz banklarda sincap kovalarsınız :D üsküdardan eminönüne geç ordan gülhaneye çıkın müthiş manzaraya karşı çay için.ordan istiklale geçin vs vs vs
  • Fikirlerin çoğu çok orjinal,farklı fikri olan varsa yorum yapsa iyi olur
  • güzel fikirler var mesajım bulunsun ayrıca mekan önerisi olarak
    mimar sinan teras cafe
    aqua florya
    gülhane parkındaki boğaza bakan bi cafe var çok sakin ve güzeldir
    kadıköyde denizin dibinde bir yer var iskeleden çıktığın anda sağda
  • Pierre Loti tepesine çıkın teleferikle,tepedeki kafeye oturursunuz,çok güzel bir manzara var.
  • Hocam yerinizde olsam go kart lunapark gibi yerlere giderdim kızların cogu böyle seylerde eglenmeyi seviyorki bendeki kızlar öle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçe söyle ona göre fikir üretelim hocam.
  • Vialand'a gidin. Hem yiyecek- içecek imkanı var. Hem alışveriş imkanı var. Ve tabii ki lunapark. Müthiş güzel bir yer olmuş ben çok beğendim şahsen. Ama bir yere kapanmak istemiyorsanız da Fındıklı'ya gidin sahile. Mis gibi çay var.

Ben de yaşlanmışım ha eskiden olsa oraya gidin şuraya gidin sonra başka bi yere geçersiniz derdim. Şimdi oturun çay için diyorum
  • 2. yorum işine yarayabilir. Klasik olucak ama kızlar lunaparka bayılır
  • Güzel öneriler. Bir gün İstanbul'a gelince geri dönerim bu konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moishe

bütçe söyle ona göre fikir üretelim hocam.

Butce,ogrenci

• quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Boğaz turu? Hep yapmak istemişimdir.

5 lira bişey bu kadarda cimri olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün geçirmek istiyorum yaşlarımız 18,lise son öğrencisiyiz.Sinemaya gidin,eve at,kafeye gidin falan demeyin,daha farklı bişeyler istiyorum.Adamakıllı bi fikri olan varsa söylesin,diğerleri yorum yapmasın lütfen

Kamp yap
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.