Şimdi Ara

Bu Ankara ne iğrenç bir şehir böyle.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum sağlam linç yiyeceğim ama umurumda değil. Her neyse bu Ankara ya dıştan bakan biri olarak konuşuyorum. Genelde Rusya gibi kapalı bir havası var. Halkı gergin mi gergin. İnstagramda falan elinde balta, sallama, esmer, sakallı ve 10 liraya yaptırdığı iğrenç dövmeli birini görsem. Aha diyorum bu Ankara da oturuyor. Ve yanılmıyorum. Halkının büyük bir kısmı gardaş laaa diyerek konuşur. Ama bu güzel ve tatlıdır. Lakin bunu Ankara halkı tatlılıktan çıkarıp laaaaağğ hayırdır ve benzeri şeylere çevirmiştir. Birde üstüne son zamanlardaki saçma dizi, filmler ve rap adı altında yapılan çöp işler sağolsun ortalık her an 56 olacak gibi. İstanbulda oturan biri olarak istisnalar hariç Ankara insanı bana barzo ve kavgacı geliyor. Soğuk ve kapalı havasıda buna eşlik edince nefret etmemek elde değil. Gotham gibi mübarek. Bu arada Ankaralıların bana bir zararı dokunmadı arkadaşlar hani demeyin şimdi demekki biri sana bir şey yapmış falan. Hayır bana kimse bir şey yapmadı. Dışarıdan gördüğümü söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 20 Temmuz 2022; 0:11:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkent olmasa bugün karabük kadar bile esprisi olmayacak bir yer şaka maka. Bende sevmem.

• Kocaman bir şirinevler

• modifci kullanıcısına yanıt
    Ahahhahaha aşırı iyi benzetme

• kasvetli yapsı var gri şehir betonlarla örülmüş koca şehir güzelim sahil şehirleri varken ankara asla

• İnsanı da bir garip.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Türkiye'deki şehirlere bakınca aralarında İzmir'le Ankara gayet elit şehirler kalıyor. Dışarıdan gelen insanlara göre şehirleri yargılarsak Türkiye'deki çoğu şehir barzo diyebilirim.

Ona bakarsan ben İstanbul'daki ve Antalya'daki insanların çoğu dolandırıcı bence, öyle bir yerel halk var ki yabancı turiste kırmızı halı serip baş tacı yapıp yerel turist gelince iğrenç bir muamele görüyorsun, adamlar yüzüne bile bakmıyor. Özellikle evsiz ve dilenci oranı bu şehirlerde o kadar yüksek ki her 100 metreye bir dilenci düşer. Ankara'da bu oran çok çok düşük.

Ankara'daki olan mültecilerin Türkiye genelinde belki yüzde 1'i falandır. Gelen yabancılar Ankara'daki iyi üniversitelerde okuyup katma değer katıyor şehre. Türkiye'deki diğer şehirlere gelip çeteleşmeye çalışan yabancı yok buralarda. İstisna tabi olabilir ancak donanımlı yabancı sayısı fazla.

Ayrıca çarpık kentleşmenin Allah'ı olmuş şehirlere bakınca rahat nefes alabildiğin bir şehirdir Ankara, yıllar yıllar öncesinde Batıkent, Eryaman, Çayyolu vb. gibi ilçeler sayesinde diğer Türkiye'deki şehirler gibi bir gecekondu bir apartman gibi olmayan şehirdir. Türkiye'nin örnek alınması gerekilen bir kenttir.

Sevmeyene saygım var ancak barzo demekle şehir eleştirilemez, illa bu kriterle bakmak istersen ne barzo şehirler var anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 21 Temmuz 2022; 12:5:6 >

• Bir Ankaralı olarak göç almasından sıkıldım.

Çorum, çankırı, yozgat, der susarım. lisede sınıfımda bir tane ankaralı yoktu burdan pay biç :)

• Yav linç nedir aga şurada iki tane velet beyinli eleştirse ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaralı birinden dayak mi yedin

• İ. Melih in yıllarca yönettiği şehir değil mi Ankara?

• Bu barzolara atom bombası atmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.