Şimdi Ara

Buca çok iğrenç bir yer arkadaşlar gelmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
2
Favori
7.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üni burada lanet olsun üstüm başım hep is kokuyor ne iğrenç bir şehirdir. Kurtulmam lazım seneye bornova'dan ev tutup eshot 515 e talim mi yapsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 23 Aralık 2013; 3:08:04 >

• yerli apaçilerle güzel arkadaşlıklar kazanmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

yerli apaçilerle güzel arkadaşlıklar kazanmayı dene

Onları hiç söyleme hocam
  • olum ben o saçma yerde büyüdüm. hala tıkılıp kaldım oraya. tiksiniyorum bucadan. uzak durun işiniz düşse bile gelmeyin bucaya. bucada dışarıda geçirdiğim vakit markete gittiğim vakit ve metroya kadar gittiğim vakit. bostanlıda oturan arkadaşlarım böyle kahramanlık hikayesi gibi bi kere bucaya gitmiştim diye anlatıyor.
  • Buca gelir buca geçer ağlama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

olum ben o saçma yerde büyüdüm. hala tıkılıp kaldım oraya. tiksiniyorum bucadan. uzak durun işiniz düşse bile gelmeyin bucaya. bucada dışarıda geçirdiğim vakit markete gittiğim vakit ve metroya kadar gittiğim vakit. bostanlıda oturan arkadaşlarım böyle kahramanlık hikayesi gibi bi kere bucaya gitmiştim diye anlatıyor.

Hocam aynen aynen benim de öyle. Markete gidiyorum arada, yurttan okula gittiğim süre ve okuldan izbana gittiğim zaman dışında buca da dolaşmıyorum. Myvia öğrenci yurdunu biliyor musnuuz

1980 lerden beri İzmir'de yaşayan tanıdıklarım var Buca'ya hiç gitmedim ne yalan söyleyeyim diyorlar . Karşıyaka Nergiz de çok güzel yerde kalıyorlar. Karşıyaka Mavişehirde oturan bir akrabam var onlar da aynı şekilde. Çok sıkıntılı ya Bornova'da Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'nde mi kalsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

olum ben o saçma yerde büyüdüm. hala tıkılıp kaldım oraya. tiksiniyorum bucadan. uzak durun işiniz düşse bile gelmeyin bucaya. bucada dışarıda geçirdiğim vakit markete gittiğim vakit ve metroya kadar gittiğim vakit. bostanlıda oturan arkadaşlarım böyle kahramanlık hikayesi gibi bi kere bucaya gitmiştim diye anlatıyor.

Hocam aynen aynen benim de öyle. Markete gidiyorum arada, yurttan okula gittiğim süre ve okuldan izbana gittiğim zaman dışında buca da dolaşmıyorum. Myvia öğrenci yurdunu biliyor musnuuz

1980 lerden beri İzmir'de yaşayan tanıdıklarım var Buca'ya hiç gitmedim ne yalan söyleyeyim diyorlar . Karşıyaka Nergiz de çok güzel yerde kalıyorlar. Karşıyaka Mavişehirde oturan bir akrabam var onlar da aynı şekilde. Çok sıkıntılı ya Bornova'da Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'nde mi kalsam

bahsettiğiniz yurdu bilmiyorum hocam. ya buca eskiden böyle değildi yine. kiralar ucuz olunca göç eden bucaya yerleşti. babam bostanlı nergizde kalıyor. baya düzgün orası.

hocam üniyi okuduğun süre içerisinde sabretmelisin ya da hayvan gibi otobüs, metro seferi yapmalısın buca dışında bir yurtta kalıp veya eşyalı ev tutup birisiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bucaya gördüm leş çöp birde üniversite yapmışlar dağa Allah kurtarsın beyler ama insan bir soruyor ege varken dokuz eylül yazılır mı ha yazdıysan yazdığın yer nerde diye bir bakar insan google görsel de tınaztepe kampüs yazmak çok zor değil bence
  • Arkadaşım dokuz eylülde okuyor Buca'ya yanına gitmiştim 2 gün kaldım abartılacak ne var beyler ? ben bişeye denk gelmedim (ciddi soruyorum karşı düşündüğüm için değil) seneye ona göre tercih yapacam
  • Hocam bornovaya git de bitmeyen 515 yolculuğu da kasar. Bu arada kaçıncı sınıf ? aynı okul aynı bölüm çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

bucaya gördüm leş çöp birde üniversite yapmışlar dağa Allah kurtarsın beyler ama insan bir soruyor ege varken dokuz eylül yazılır mı ha yazdıysan yazdığın yer nerde diye bir bakar insan google görsel de tınaztepe kampüs yazmak çok zor değil bence

Hocam araştırma yapmadım mı sanıyorsunuz beni. Mühendislikte Dokuz Eylülün adı geçiyor. Akademik düşündüm de sosyal hayat işin içine girince uğraştırıyor . Şu anda dokuzçeşmelerdeyim yine rahat gibi de seneye kesinlikle bornova taraflarından bakacağım. Gönül ister ki bir konak karşıyaka tarafları olsun ama çok uzak . Bakalım seneye ne olacak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

bucaya gördüm leş çöp birde üniversite yapmışlar dağa Allah kurtarsın beyler ama insan bir soruyor ege varken dokuz eylül yazılır mı ha yazdıysan yazdığın yer nerde diye bir bakar insan google görsel de tınaztepe kampüs yazmak çok zor değil bence

Hocam araştırma yapmadım mı sanıyorsunuz beni. Mühendislikte Dokuz Eylülün adı geçiyor. Akademik düşündüm de sosyal hayat işin içine girince uğraştırıyor . Şu anda dokuzçeşmelerdeyim yine rahat gibi de seneye kesinlikle bornova taraflarından bakacağım. Gönül ister ki bir konak karşıyaka tarafları olsun ama çok uzak . Bakalım seneye ne olacak

izmir ve ankara da mühendis olarak çalışıyorum bizim firmaya geliyolar mülakata dokuz eylüllüler genelde yaşlı oluyor 5 yılda mezun olan yok egeliler de dil bilmiyor dışardan eleman alıyoruz mecbur

• İnönü caddesinde oturuyorum. Bir kere gölete gitmek için bucanın akşam trafiğine girdim. Yok böyle bir şey. Anlatılmaz yaşanır. Yan baktın diye kavga cıkartacak adam coktur gibime geliyor orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR342

Arkadaşım dokuz eylülde okuyor Buca'ya yanına gitmiştim 2 gün kaldım abartılacak ne var beyler ? ben bişeye denk gelmedim (ciddi soruyorum karşı düşündüğüm için değil) seneye ona göre tercih yapacam

Serseri kaynıyor, göç almış, solunum sıkıntısı var ( burun rahatsızlığım yüzünden en ufak kokuda nefes alamıyorum ki is yüzünden göz gözü görmüyor), trafik, sosyal etkinlik 0 vs.

Mtntk, hazırlığı geçemedim hocam dokuzçeşmelerde YDY deyim

zorradam, dokuz eylül biraz sıkı bir üniversite, 4 yılda mezun olan azdır yani 5 yıl 6 yıl falan olabilir. Dil çok önemli bizim okulda zaten bölümler hep yüzde yüz. Makine ve bir yer daha hariç. Ege'de de dil olmaması normal

Dura-Ace, trafik rezalet hocam. Hele geçen yağmur yağdı ya bizim üniversitenin oralar su içinde hep . Gerçi komple izmir su içinde kaldı ya...

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Hocam bölüm dersleri ingilizce anlatılmıyo yalnız. Hocayı ne kadar zorlasan da sınıfın büyük kısmı karşı çıktığı için nedense hocalar türkçe anlatıyor dersleri, ama dili mutlaka öğren.

Bucayı o kadar da yerin dibine sokmayın şimdi beyler. Değişik tip bol da dokuz eylül öğrencilerinin büyük bir kısmı buca ve civarında kalıyor. 514-515'i görüp de karşıyakada bornovada hayallere giriyor insan da yapmayın bütün şehri dolaşmaya gerek yok bölüme gidebilmek için Oturun paşa gibi ydynin o tarafta, mis
    Gedizde oturuyorum sıkıntın olursa mesaj atman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

hocam bir olay olmaz, yani öyle düşünüyorum. Olaylara karışacak bir insan değilim . Bir çayını içmeye geliriz . Bu arada yeşilbağlar mı oluyor yeşilyurt mudur ne haltsa öyle bir yerdeyiz. Gediz ilerisi oluyor sanırım biraz daha

Mtntk, hocam menemen'den gelen arkadaşım var düşünün o nasıl gidip geliyor. Aslında şu anatolia tarafları fena değil. Cadde üzerinde kalıyor hem yanında kafeler var fellini falan. Ama bornova'da kalsam diyorum 515 le zor mu olur? Keşke tınaztepe önüne izban metro falan bir şeyler gelse

• quote:

quote:

hocam bir olay olmaz, yani öyle düşünüyorum. Olaylara karışacak bir insan değilim . Bir çayını içmeye geliriz . Bu arada yeşilbağlar mı oluyor yeşilyurt mudur ne haltsa öyle bir yerdeyiz. Gediz ilerisi oluyor sanırım biraz daha

Mtntk, hocam menemen'den gelen arkadaşım var düşünün o nasıl gidip geliyor. Aslında şu anatolia tarafları fena değil. Cadde üzerinde kalıyor hem yanında kafeler var fellini falan. Ama bornova'da kalsam diyorum 515 le zor mu olur? Keşke tınaztepe önüne izban metro falan bir şeyler gelse

Şuan Muğladayım 1 ay sonra eve dönüyorum görüşelim pm atarım sana

• quote:

quote:

quote:

Şuan Muğladayım 1 ay sonra eve dönüyorum görüşelim pm atarım sana

Tamam hocam olabilir

Hocam menemendeki eleman durumu kabullenmiş, ayrıca izban trafik yağmur dinlemediği için oyuna direk bucadan başlıyosun, ki bucada başlarsan devlet hastahanesinin olduğu taraftan giden otobüslere(36,576 falan) biner şirinyer trafiğine de girmezsin. Bi gün çık tınaztepeye bin 515'e akşam zamanı ve o yolu haftada 10 kere gidip gelemeyeceğini kendin hesap et

Bornovaya ya da karşıyakaya sanırım okulun servisi vardı sanırım bizim bölümün önünden kalkan otobandan hızlı hızlı gidiyor.

Not. belediye şirinyerden tınaztepeye çıkan tramvay yapacakmış

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.