Şimdi Ara

Buca çok iğrenç bir yer arkadaşlar gelmeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
7.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyidir ya ne olsun ben de ankaradayım demek büyüdün de üniversitelere gidiyorsun he hey gidi klimali hey
    @Mr.Legend
  • Şirinyerde oturuyorum bende heralde bucanın en düzgün yerlerinden birisi bu arada dışarı çıkıcak olursan pm at bana lise sonum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Hopes. -- 23 Aralık 2013; 21:53:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı buca iyidir ben sahsen 27 senedir buradayım ve memnunum okadarda incitme bucali hemşerilerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: La Esperanza

kardeş buca yerine bacada yaşıyor olmayasın is kokusu filan

• Ygs sınavına Buca'da girmiştim.Gaziemir'e 3,5 saatte varabildim tam bir çöplük full göç almış bazı mahalleleri var vizeyle giriyorsun.
  • Kimse de çıkıp demiyor ki Buca şehir değil ilçe!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 515 1,5 saate yakın sürer. göze alıyosan bornovada ev tut ama buca da fena değil. ayrıca dediğin sis bornovada da var(aşırı değil, sadece hava kirliliği)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Üni burada lanet olsun üstüm başım hep is kokuyor ne iğrenç bir şehirdir. Kurtulmam lazım seneye bornova'dan ev tutup eshot 515 e talim mi yapsak

ydy deysen tanışalım hocam.Bucayı bende sevmedim,Karşıyakada oturuyorum bende,gidiş geliş zor oluyor ama araba olsa çevre yolundan 15 dk okul ! Ahh para olacakta araba alacaz bide..
  • kanka ne zaman geliyorum ben

• Bucanın düzelmesi için binaları yıkıp yolları genişletmeleri lazım.Lanet bir trafiği var.Ben orada yaşamıyorum üniversite için alsancaktan gidiyordum her gün bu yol çekilmez dedim bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

Hocam bornovaya git de bitmeyen 515 yolculuğu da kasar. Bu arada kaçıncı sınıf ? aynı okul aynı bölüm çıktı

Bende pc muh. Kacinci sinif
    Hee efe can senmissin simdi profilden gordum

Bende metin tok falan diye faceten bakiyorum kim bu diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.unal -- 24 Aralık 2013; 0:32:07 >

• Bizim hazırlık kampüsünden memnundum ben Alsancaktaydık miss gibi, şimdi bornovaya geçtik. Bornova' da fena değil ama park sorunu beni deli ediyor.

Bu arada okul güzel ama buca ya gitmek çok kötü bir durum.

Kısacası geçmiş olsun, tadını çıkarmaya bak.
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    marmara nasıl hocam? ordan gelen mühendis oluyo mu sizin şirkete? gelmiyosa da nasıl bi izlenim verebilir bu isim?
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    hocam yeşilyurt iyidir.ordan biyer tutup tek dolmuşla gidebilirsin eğitim fakültesine falan.mühendislik için yeşilyurt u önermem çok vesayit yapmanız gerekebilir.üçyol da olabilir oraları da güzeldir.siz biliyosunuz yani.ama karabağlar falan aman diyeyim.liseyi orda okumuştum.bucadan gelen çok oluyodu okula.bucayla karabağları al birini vur ötekine öyle diyeyim ben sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Özel üniversitelerin yeri nasıl?

Hangi üniversitelere bakıyordun ?

Yaşar, Ekonomi, İzmir veya Gediz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: workithard

marmara nasıl hocam? ordan gelen mühendis oluyo mu sizin şirkete? gelmiyosa da nasıl bi izlenim verebilir bu isim?

marmara elektrik mezunu biriyle çalışma fırsatım oldu akıcı ingilizce ve almancası vardı 3 aylık süreçte çok şey kaptı tabi daha sonra yüksek mebla talep etti ben hak ettiğini düşündüm verilmesini istedim ama geri döndü dosya sonra kendisine yurt dışından iş bulmasında yardımcı oldum tabi böylesi her zaman gelmiyor adam kendini geliştirmiş 12 tane sertifika ielts sonucu böyle bir adam hakkariden de mezun olsa kapımız ona açıktır şu an avustralya diye biliyorum tabi marmara bitirip daha torna ne bilmeyen makinacılarda var olay kişide biter ama marmaraya orta diyebilirim deü ve ege gibi egeden bir tık üstedir ama

• okulun dokuzçeşmelerde hala laf ediyosun, bi tınaztepe'ye gel bakalım

• Komiklik diz boyu gerçekten. Buca güzeldir insanları seviyelidir sosyallik bakımındanda en üst seviyelerde bir ilçedir.O bahsettiğiniz trafiğin kralı bornovada var siz neyden bahsediyorsunuz.

• Cevap atacağım başım çok ağrıyor yarın okul var

Sorulara cevap

YDY deyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Özel üniversitelerin yeri nasıl?

Hangi üniversitelere bakıyordun ?

Yaşar, Ekonomi, İzmir veya Gediz ?

Ekonomi hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.