Şimdi Ara

Buca çok iğrenç bir yer arkadaşlar gelmeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
7.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mtntk

Hocam menemendeki eleman durumu kabullenmiş, ayrıca izban trafik yağmur dinlemediği için oyuna direk bucadan başlıyosun, ki bucada başlarsan devlet hastahanesinin olduğu taraftan giden otobüslere(36,576 falan) biner şirinyer trafiğine de girmezsin. Bi gün çık tınaztepeye bin 515'e akşam zamanı ve o yolu haftada 10 kere gidip gelemeyeceğini kendin hesap et

Bornovaya ya da karşıyakaya sanırım okulun servisi vardı sanırım bizim bölümün önünden kalkan otobandan hızlı hızlı gidiyor.

Not. belediye şirinyerden tınaztepeye çıkan tramvay yapacakmış

Hocam 515 ile tınaztepe evka 3 yapmadım hiç bilmiyorum. Yalnız şirinyerden tramvay geliyorsa onu yıkarlar izdiham olur . Büyük ihtimalle ev falan tutarsam cadde üzerinden tutarım. Yurt için de okul yurdu ya da cadde üzerinde bir yer. 515 iyi gelirse bornova bile olur

• Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    Tramvay muhabbeti yüzyılın geyiği ya, ama inanıyoruz açılacak bir gün
  • kardeş buca yerine bacada yaşıyor olmayasın is kokusu filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mtntk

Tramvay muhabbeti yüzyılın geyiği ya, ama inanıyoruz açılacak bir gün

Zaten inanmadım çok zor oraya otobüsten başka taşıt gelmesi

La Esperanza, hocam bildiğin is yüzünden etraf gözükmüyor sis var gibi
  • uc yildir bucadayim bir kisi laf atmadi be. bence cok da abartilacak derecede kotu yer degil. hic degilse cocuklar hala sokakta top oynayabiliyorlar. esnafi da guzel. harbisine denk gelirseniz hem ikram yaparlar hem para almazlar. okuyorum iibfde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır buca heykelde oturuyoruz. Abarttığın kadar değil . Göç aldığı doğru ama o kesim daha çok kuruçeşme ve gediz tarafında . Eğlence istiyorsan Buca da oturup muhabbet edeceğin bir sürü mekan var. Bar olsun cafe olsun. Bir tek sinema yok oda yıllar önce kapandı. Her yere yakın ulaşım sıkıntısı yok gibi.
  • Marmaris/Muğla’lıyım ama Buca’da yaşıyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka naber yaa??

@Mr.Legend
  • Şirinyere taşın.
  • Özel üniversitelerin yeri nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Özel üniversitelerin yeri nasıl?

Up

• @by_murderer17,Hocam tek sıkıntı göç değil ki. Saydım yukarda. Buca'da okul civarında birkaç kafe var fellini ve coffemania falan var. Şirinyerde bile doğru düzgün cafe yok bir tane bar gördüm. AVM de yok. Bildiğin boş şehir

@qwe., hiç değilse çocuklar top oynuyor dediğinize göre siz de iyi olmadığını kabul ediyorsunuz hocam

@Mr. Pink, iyiyim hocam sen nasılsın

@İzmirli Muhasebeci, bu sene gidebileceğim bir yer yok

@Mortuuus, hocam özeller hakkında bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 23 Aralık 2013; 17:45:33 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwe. -- 22 Ocak 2024; 23:43:48 >
  • İzmir en sağlam semti hangisi peki
  • Karşıyaka Forever

• buca gediz rulez & bornova fosfor team seç birini
  • karşıyakada yasıyorum bucaya hayatımda 1-2 gıtmısımdır ege unıversıtesınde okuyordum bıraktım 9 eylul egıtım fakultesını dusunuyorum bakalım olacak mı olursa 514 forever
    buca egıtımın yerı nasıl guzel mı acaba :/

Hocam nası doğru düzgün cafe yok ya. Heykeli geç ihtiyari durağnın orada burger king var onun orası fullyan yana dizili barlar var. Burger king sokagına gir full saglı sollu cafe
  • Hacı buca iyidir ben sahsen 27 senedir buradayım ve memnunum okadarda incitme bucali hemşerilerini.

• Ben 24 senedir Buca'da yaşıyorum hem de Tınaztepe'de Eskiden çok daha kötüydü her yer gecekonduydu burda şimdi yine baya iyi oldu.Her yere müteahhitler girmeye başladı.Şu otoban girişinin oradaki gecekonduları da yıkıp yeni binalar yaptılar mı ne apaçi kalır ne kürt Ama Şirinyer tarafı güzeldir.Özellikle heykelin oralarda açılan mekanlar ve aradaki ağaçlı yolun oradaki mekanlar sayesinde tam bir öğrenci şehri oldu Buca.En büyük sıkıntısı trafiği ve meşhur apaçisi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.