Şimdi Ara

Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
22
Favori
5.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ne İçirdiniz Lan Bana

quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Boğaz turu? Hep yapmak istemişimdir.

5 lira bişey bu kadarda cimri olmayın

5 liramı ????
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

Sevgilim ile İstanbul'da güzel bir gün geçirmek istiyorum yaşlarımız 18,lise son öğrencisiyiz.Sinemaya gidin,eve at,kafeye gidin falan demeyin,daha farklı bişeyler istiyorum.Adamakıllı bi fikri olan varsa söylesin,diğerleri yorum yapmasın lütfen

Kamp yap

Hocam liseliyiz diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

quote:

quote:

5 liramı ????

evet 5 lira noldu ki kocaman vapur sürümden kazanıylar daha 2 hafta önce yaptım

@
    omeragr

efendi olursan hiç bir olay olmaz efendi ol yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne İçirdiniz Lan Bana -- 6 Ağustos 2013; 20:22:48 >

• Büyükada yapın.
  • mesajım şuraya kıvrılsın değerlenir

• heybeli ada
  • Arkadaşlar düşündüm de 1 kere kısa boğaz turu (2 saat) 1 kere de adalar yapalım.Ama hayatımda hiç ne boğaz turu ne de adalara gittim hayatımda Parasızlıktan değil,öyle şeylere pek hevesim yoktur,ben daha çok gidip güzel bi mekanda oturup arkadaşlarla sohbetin tadını çıkaranlardanım.Uzun lafın kısası,bu dediklerimi nasıl yapabilirim?Yani adalar'a nasıl giderim,boğaz turu nerde var? Ayrıca ne kadardır fiyatları?
  • Adamın sevgilisi var. Bizim gezecek hatta arayan arkadaşımız bile yok. Utanıyor musun yaramızı hatırlatmaya ?

• Bilirim o acıyı,kusura bakma hafız.Sormam gerekiyodu
  • gerçekten sevdiğim hatunla ilerde birgün kesinlikle yapmak istediğim bişeydir bu, ama sıradan bir kızla değil benim istediğim kızla. Neyse bütçe ne kadar bilmiyorum ama, sabah boğaz manzaralı bir kafede güzel bir kahvaltı, bütçeyi aşar dersen ortaköyde caminin önündeki banklardan birine oturup, simit-krem peynir-çay 3'lüsünü yapabilirsin, bütçen varsa bile yapabilirsin bunu hiç sıkıntı olmaz, kahvaltıdan sonra bankta otururken hatunu sol elinle sarıp, sağ elinle çay sigara içebilirsin, denize karşı. Neyse kahvaltı faslından sonra, görmek istediğiniz yerlere gidin, güzel fotoğraflar çektirin. Şımarıp her türlü şebekliği yapın. Saat öğlen 2-3 gibi hoş bir ortamı olan gençlerin takıldığı bir kafeye gidip, ortalama kişi başı 15-20TL ödeyerek öğle yemeğinizi yeyin, bira içiyorsanız 2'şer tanede buz gibi biranızı alın için, sarılın, gülün, eğlenin, şımarın, şebeklik yapın. 2-3 saat takılırsınız orda. Sonra saat 5-6 gibi tak hatunu koluna, canın ne yapmak isterse onun yap, bebeğe inip waffle yiyebilirsiniz mesela orda takılırsınız, işte canınız ne yapmak isterse onu yapın. Gecede eğlenmek isterseniz, hoş ortamları olan güzel barlar mevcut, ortam gayet samimi, loş bir ortam falan, bunun için direk istiklale gidin hiç sağa sola gitmeye gerek yok, neyse beğendiğiniz biyere oturursunuz, 2'şer birada orda içersiniz, fazla abartmayın geceniz zehir olmasın. Yaşım 18 dediğin için biraz uyarıcı konuşuyorum kusura bakma bu arada. Neyse biralarınızı içtikten sonra gülün eğlenin, gerekeni yap sende boş durma, kız senle bunları yapıyorsa eğer boş değildir merak etme. Neyse ordanda kalktıktan sonra duruma göre ne yapmak isterseniz onu yapın, esnaflara falan sor, burada güzel, sahil kenarında balıkçı nerde var, öğrenci adamı sarsmıycak falan diye, sonra al hatunu git bide orda balık ekmek ye. Sonrası sana kalmış.

Not: Ulan bu arada bunu istediğim bi hatunla yapma isteği o kadar içimde kalmışki, yazmaya bi başladım sonu gelmedi.

Not2:Herhangi bir kızsa bunların hiçbirini yapmaya gerek yok abicim, eğer gerçekten seviyorsan yap bu dediklerimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenSpirit

gerçekten sevdiğim hatunla ilerde birgün kesinlikle yapmak istediğim bişeydir bu, ama sıradan bir kızla değil benim istediğim kızla. Neyse bütçe ne kadar bilmiyorum ama, sabah boğaz manzaralı bir kafede güzel bir kahvaltı, bütçeyi aşar dersen ortaköyde caminin önündeki banklardan birine oturup, simit-krem peynir-çay 3'lüsünü yapabilirsin, bütçen varsa bile yapabilirsin bunu hiç sıkıntı olmaz, kahvaltıdan sonra bankta otururken hatunu sol elinle sarıp, sağ elinle çay sigara içebilirsin, denize karşı. Neyse kahvaltı faslından sonra, görmek istediğiniz yerlere gidin, güzel fotoğraflar çektirin. Şımarıp her türlü şebekliği yapın. Saat öğlen 2-3 gibi hoş bir ortamı olan gençlerin takıldığı bir kafeye gidip, ortalama kişi başı 15-20TL ödeyerek öğle yemeğinizi yeyin, bira içiyorsanız 2'şer tanede buz gibi biranızı alın için, sarılın, gülün, eğlenin, şımarın, şebeklik yapın. 2-3 saat takılırsınız orda. Sonra saat 5-6 gibi tak hatunu koluna, canın ne yapmak isterse onun yap, bebeğe inip waffle yiyebilirsiniz mesela orda takılırsınız, işte canınız ne yapmak isterse onu yapın. Gecede eğlenmek isterseniz, hoş ortamları olan güzel barlar mevcut, ortam gayet samimi, loş bir ortam falan, bunun için direk istiklale gidin hiç sağa sola gitmeye gerek yok, neyse beğendiğiniz biyere oturursunuz, 2'şer birada orda içersiniz, fazla abartmayın geceniz zehir olmasın. Yaşım 18 dediğin için biraz uyarıcı konuşuyorum kusura bakma bu arada. Neyse biralarınızı içtikten sonra gülün eğlenin, gerekeni yap sende boş durma, kız senle bunları yapıyorsa eğer boş değildir merak etme. Neyse ordanda kalktıktan sonra duruma göre ne yapmak isterseniz onu yapın, esnaflara falan sor, burada güzel, sahil kenarında balıkçı nerde var, öğrenci adamı sarsmıycak falan diye, sonra al hatunu git bide orda balık ekmek ye. Sonrası sana kalmış.

Not: Ulan bu arada bunu istediğim bi hatunla yapma isteği o kadar içimde kalmışki, yazmaya bi başladım sonu gelmedi.

Not2:Herhangi bir kızsa bunların hiçbirini yapmaya gerek yok abicim, eğer gerçekten seviyorsan yap bu dediklerimi.

Benim için sıradan bi kız değil,seviyorum.Uyarıcı tavrın için de teşekkür ederim ayrıca.Bu dediklerini okudum,kız tatilden gelsin de gidip şunları yapalım diyesim geldi Düşünce olarak güzel fikir cidden.Tamı tamına olmasa da bunu yapıcam.Yorumun için de ayrıca teşekkür ederim abi

• quote:

quote:

Tekirdağ'da oturuyorum, demek ki sadece 5 TL yetmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Tekirdağ'da oturuyorum, demek ki sadece 5 TL yetmiyor.

Kusura bakma

• Akvaryuma gidip dalis yapin

Veya bisiklet turu

• varsa eğer korular akar

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

varsa eğer korular akar

Anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenSpirit

gerçekten sevdiğim hatunla ilerde birgün kesinlikle yapmak istediğim bişeydir bu, ama sıradan bir kızla değil benim istediğim kızla. Neyse bütçe ne kadar bilmiyorum ama, sabah boğaz manzaralı bir kafede güzel bir kahvaltı, bütçeyi aşar dersen ortaköyde caminin önündeki banklardan birine oturup, simit-krem peynir-çay 3'lüsünü yapabilirsin, bütçen varsa bile yapabilirsin bunu hiç sıkıntı olmaz, kahvaltıdan sonra bankta otururken hatunu sol elinle sarıp, sağ elinle çay sigara içebilirsin, denize karşı. Neyse kahvaltı faslından sonra, görmek istediğiniz yerlere gidin, güzel fotoğraflar çektirin. Şımarıp her türlü şebekliği yapın. Saat öğlen 2-3 gibi hoş bir ortamı olan gençlerin takıldığı bir kafeye gidip, ortalama kişi başı 15-20TL ödeyerek öğle yemeğinizi yeyin, bira içiyorsanız 2'şer tanede buz gibi biranızı alın için, sarılın, gülün, eğlenin, şımarın, şebeklik yapın. 2-3 saat takılırsınız orda. Sonra saat 5-6 gibi tak hatunu koluna, canın ne yapmak isterse onun yap, bebeğe inip waffle yiyebilirsiniz mesela orda takılırsınız, işte canınız ne yapmak isterse onu yapın. Gecede eğlenmek isterseniz, hoş ortamları olan güzel barlar mevcut, ortam gayet samimi, loş bir ortam falan, bunun için direk istiklale gidin hiç sağa sola gitmeye gerek yok, neyse beğendiğiniz biyere oturursunuz, 2'şer birada orda içersiniz, fazla abartmayın geceniz zehir olmasın. Yaşım 18 dediğin için biraz uyarıcı konuşuyorum kusura bakma bu arada. Neyse biralarınızı içtikten sonra gülün eğlenin, gerekeni yap sende boş durma, kız senle bunları yapıyorsa eğer boş değildir merak etme. Neyse ordanda kalktıktan sonra duruma göre ne yapmak isterseniz onu yapın, esnaflara falan sor, burada güzel, sahil kenarında balıkçı nerde var, öğrenci adamı sarsmıycak falan diye, sonra al hatunu git bide orda balık ekmek ye. Sonrası sana kalmış.

Oha

• Luna parka git al sana farklı bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suvodolac

Luna parka git al sana farklı bişey.

Adapark'a gitmekten ciğerim soldu
  • Ben kızla yakın , rahat olmanı tavsiye ederim daha uzun bir ilişki olur sıkılmazsınız Maça gidebilirsiniz varsa para çıkıştada bir forma al ama arkadaşında dediği gibi öylesine bir kızsa masrafa hiç gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.