Şimdi Ara

İzmir'de gece 01den sonra açık yer varmıdır, ne yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
23.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftasonu gece 01.00 da bir arkadaşım Adnan Menderes Havaalanına inecek. Havalanından çıktıktan sonra yemek yiyebilceğimiz yada doğru düzgün oturup birşeyler içip, dinlenebileceğimiz yerler varmıdır? Sabahınada zaten Eskişehir'e geçeceğiz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'de Gece 01'den Sonra Açık Yerler ve Ne Yapılır?

İzmir, Türkiye'nin hareketli metropol şehirlerinden biridir ve gece hayatı ile bilinir. Şehir, sabaha kadar açık yerler ve yapılacak aktiviteler ile canlıdır.

7/24 Açık Yerler

İzmir'de 7/24 açık yerler arıyorsan, çok sayıda seçenek bulabilirsin. Bornova ve Alsancak gibi popüler bölgelerde, 7/24 açık kafeler ve restoranlar mevcuttur. Bu mekanlarda, gece geç saatlerde yemek yiyebilir, içecekler yudumlayabilir ve arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin.

Gece Yemekleri

Gece acıkanlar için İzmir'de gece ne yenir sorusunun cevabı birçok seçenektir. Kordon'daki balık restoranlarından Alsancak'taki sokak lezzetlerine kadar, gece geç saatlerde lezzetli yemekler bulabilirsin.

Sabaha Kadar Açık Mekanlar

İzmir'de sabaha kadar açık mekanlar da mevcuttur. Bu mekanlar arasında canlı müzik dinleyebileceğin barlar, dans edebileceğin kulüpler ve sabaha kadar sohbet edebileceğin kafeler bulunur.

Anahtar Kelimeler

• İzmir 7/24 Açık Yerler
    • İzmir'de 7 24 Açık Yerler
    • İzmir'de Gece Ne Yenir
    • Bornova 7/24 Açık Kafeler
    • Alsancak 7/24 Açık Yerler
    • İzmir'de Sabaha Kadar Açık Mekanlar
    • İzmir Gece Yemek
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Haftasonu gece 01.00 da bir arkadaşım Adnan Menderes Havaalanına inecek. Havalanından çıktıktan sonra yemek yiyebilceğimiz yada doğru düzgün oturup birşeyler içip, dinlenebileceğimiz yerler varmıdır? Sabahınada zaten Eskişehir'e geçeceğiz.

Havaalanına uzak ama Alsancak'ta birçok çorbacı açık oluyor o saatlerde. Hilton otelinin oralara bakabilirsiniz
  • İnciraltı'na götür bence.Saat 2:30a kadar canlı müzik var.Şömine eşliğinde en kral yemekleri yersiniz.Ayrıca hesap 30 lirayıda geçmez.Bahçe Kafe (Kafe dediğime bakma restorant)
  • Fırsattan istifade uzak farketmez, İzmir'in heryerine giderim. Sorun değil. Hakkatten çok güzel bir yer.
    Tavsiyeleri beklerim
  • Montrödeki Mc Donald's 24 saat açık.
  • Aman geceleri Karşıyaka'ya gelmeyinde.Sosyete geceleri rahatsız oluyor diye 00:00'dan sonra tekel bayiler bile açık olmuyor.İzmir'in diğer kentlerinde böyle bir olay var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

Montrödeki Mc Donald's 24 saat açık.

Bunu bildiğim iyi oldu teşekkürler, arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Aman geceleri Karşıyaka'ya gelmeyinde.Sosyete geceleri rahatsız oluyor diye 00:00'dan sonra tekel bayiler bile açık olmuyor.İzmir'in diğer kentlerinde böyle bir olay var mı bilmiyorum.

Haksız değiller.Apartmanların altındaki kafeler,o apartmanlarda oturanlara zarar veriyor.Bir keresinde misafirliğe gitmiştim küçükparkta o kafeler sokağındaki bir apartmana.Gece uyumak çok zor.
  • gezin tozun için eğlenin.sonra karnınızı doyurmak için bornova küçükparkta 24 saat açık bi fırın var.sıcacık börekler kumrular yiyin..sabaha karşı discodan çıkan gençlikle dolup taşıyor orası.çıkan kavgaları izleyerek eğlenme fırsatınız da olur.
  • Topçu'nun yeri var alsancakta fakat açık oluyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Haksız değiller.Apartmanların altındaki kafeler,o apartmanlarda oturanlara zarar veriyor.Bir keresinde misafirliğe gitmiştim küçükparkta o kafeler sokağındaki bir apartmana.Gece uyumak çok zor.

doğru çok gürültü oluyor ama oralarda oturanlar gençken sorun yapmıyorlardı hiç kafeleri. yaşları geçince sorun olmaya başladı. neredeyse hiç gitmedim bostanlı veya karşıyaka sahildeki kafelere ama gidenlerde öğlen 2-3'te gitmek istemez haliyle.

birde bu zihniyeti bizim mahallede top oynamamıza kızan, sürekli gidin aşağıda oynayın diyen zihniyetin, kendi torunu gelince kardeş kardeş oynayın demesine benzetiyorum, dönüşümleri açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

doğru çok gürültü oluyor ama oralarda oturanlar gençken sorun yapmıyorlardı hiç kafeleri. yaşları geçince sorun olmaya başladı. neredeyse hiç gitmedim bostanlı veya karşıyaka sahildeki kafelere ama gidenlerde öğlen 2-3'te gitmek istemez haliyle.

birde bu zihniyeti bizim mahallede top oynamamıza kızan, sürekli gidin aşağıda oynayın diyen zihniyetin, kendi torunu gelince kardeş kardeş oynayın demesine benzetiyorum, dönüşümleri açısından.

bir küçük park sakini olarak aslında olayların tam anlamıyla öyle olmadığını söylemek istiyorum

biz(konuştuğum tüm komşularım) esnafa karşı değiliz, bara, alkole karşı değiliz ekmeklerini kazansınlar, ama insani çerçevelerde kalsınlar istiyoruz,
    atıyorum saat 11e kadar 7. lvl da alsun 12de 6.level a düşsün
    12den itibaren 5. level da gene dinlesinler müziklerini

(sesi gece 1 den sonra artttıran guardian bar var misal ki o kadar beddua alıyor ki bilemezsiniz)
    bu derdimizi polislere de bildirdik ama, iş bizde değil belediyede diyorlar,

karşıyaka belediyesini tebrik ediyorum o yüzden, ha biraz daha keskin bir önlem almış belki ama,
    bar milleti bşka türlüsünü dinlemiyor,

bu barların kapı önünde bodyguardları fedaileri de var biliyorsunuz di mi?
    fedaiye sürtünmeden evine giremeyen insanlar var(ve bu insanların çocukları eşleri var)
    keşke polise şikayete giden bir babanın, bodyguardlar tarafından terslenmekten nasıl bıktığını kızlarının yanında babalık gururun nasıl kırıldığını, napmam lazım katil mi olayım diye emniyet müdürüne anlatış anın da orada olsaydınız, gözleriniz yaşarırdı belki

içi sizi dışı bizi yakar işin aslı budur
    uzaktan gelene güzeldir ama barla yaşamak zordur arkadaşlar hiç öyle demeyin

günün birinde bornova belediyesi de bir takım önlemler alır umarım

• Karşıykaya ezgi büfeye getir 24 saat açıklar =) hem karnınız doyar hemde orda oturursunuz ..

Kumrucu ömürde ben saat sabah 6 da gitmiştim hala açıktı Bostanlıda .. ama hava alanına uzak tabiki .. alsancaktada emin ol bir sürü yer açıktır ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony hawk

Montrödeki Mc Donald's 24 saat açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: costance

gezin tozun için eğlenin.sonra karnınızı doyurmak için bornova küçükparkta 24 saat açık bi fırın var.sıcacık börekler kumrular yiyin..sabaha karşı discodan çıkan gençlikle dolup taşıyor orası.çıkan kavgaları izleyerek eğlenme fırsatınız da olur.

Evet gelin Bornova'ya Üniversite 2'de mükemmel hamur işleri var, Kumru'sunu yeyip de sevmeyen görmedim. Çok defa aç kalmaktan kurtardı bizi. İsterseniz Aynalı'ya gidip karışık da yiyebilirsiniz, meşhurdur.
  • bornova büyükpark küçükpark civarları en iyisi her türlü mekanı açık bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

bir küçük park sakini olarak aslında olayların tam anlamıyla öyle olmadığını söylemek istiyorum

biz(konuştuğum tüm komşularım) esnafa karşı değiliz, bara, alkole karşı değiliz ekmeklerini kazansınlar, ama insani çerçevelerde kalsınlar istiyoruz,
    atıyorum saat 11e kadar 7. lvl da alsun 12de 6.level a düşsün
    12den itibaren 5. level da gene dinlesinler müziklerini

(sesi gece 1 den sonra artttıran guardian bar var misal ki o kadar beddua alıyor ki bilemezsiniz)
    bu derdimizi polislere de bildirdik ama, iş bizde değil belediyede diyorlar,

karşıyaka belediyesini tebrik ediyorum o yüzden, ha biraz daha keskin bir önlem almış belki ama,
    bar milleti bşka türlüsünü dinlemiyor,

bu barların kapı önünde bodyguardları fedaileri de var biliyorsunuz di mi?
    fedaiye sürtünmeden evine giremeyen insanlar var(ve bu insanların çocukları eşleri var)
    keşke polise şikayete giden bir babanın, bodyguardlar tarafından terslenmekten nasıl bıktığını kızlarının yanında babalık gururun nasıl kırıldığını, napmam lazım katil mi olayım diye emniyet müdürüne anlatış anın da orada olsaydınız, gözleriniz yaşarırdı belki

içi sizi dışı bizi yakar işin aslı budur
    uzaktan gelene güzeldir ama barla yaşamak zordur arkadaşlar hiç öyle demeyin

günün birinde bornova belediyesi de bir takım önlemler alır umarım

yok barlar için konuşmuyorum. zaten oralara bar açılmasına izin verende kabahat. sonuçta yazlık bir yer değil ve devamlı yerleşim var. göz göre göre insanların rahatsız edilmesini hoş karşılamam.

benim dediğim daha çok kafelerle ilgili. kısık sesle müzik dinlenip, insanların kafalarına göre takıldığı mekanlar. bostanlı sahilde bunlardan çok var ve bunlarında kapatma kapsamında olduğunu duydum. bana saçma gelen bu.

ek: bu arada tekrar söylüyorum. içki içmiyorum, o mekanlara çok takılmam. kendim için söylemediğim bilinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 11 Şubat 2010; 2:57:31 >

• karşıyaka tarafına gelecekseniz kaliteli mekan olarak doyuran vardır bostanlıda ama fiyatları da o biçimdir(=

bornovada açık yerler vardır ama çoğunlukla idareliktir yani çok üst düzey yiyecekler değildir öğrenci işidir..hamuz işi tarzı düşünüyorsanız yukarıda yazdıkları gibi küçük parkın yukarı tarafında üniversite 2 unlu mamüller vardır...bir tek aynalı var ama sakın karışık sandviç yemeyin içine koyduğu etler resmen içinizi bayıyor..kebap tarzı yiyin..

alsancakta dürümcü teyze vardır kıbrıs şehitlerine girince soldaki 3. sokakta falan zaten sokağa bakınca tabelasını görürsünüz...sıradan geçerken bakın çünkü emin değilim 3. sokak mı değil mi..
  • Arkadaşlar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.