Şimdi Ara

burberry ürün orjınal mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
13.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün mertere gittim yarın izmire dönüyorum mereterde bı depoya gırdık tanıdık dıye orada d&g hugo burberry gıbı markalar vardı pantolanlar 30$ hugo marka iç çamısırların tanesı 10$ dı adama neden boyle fıyatlar dedım ıhrac fazlası dedı yurtdısına gıden fazla malları alıyortuz tarzı bısey dedı bende orda burberry kaban tarzı bısey begendım etıketıne baktıhgımda turkıyede urertılyor yazıyor falan fılan isde sizce bu mallar orjınal mı kabanın fıyatı sormadım  burberry ürün orjınal mı
     burberry ürün orjınal mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burberry Ürünlerinin Orijinalliğini Anlama

Burberry ürünleri, lüks ve kaliteleriyle bilinmektedir. Ancak piyasada çok sayıda sahte ürün bulunmaktadır ve orijinal bir Burberry ürününe sahip olmak isteyen kişilerin dikkatli olması gerekir. İşte Burberry ürünlerinin orijinal olup olmadığını anlamanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

Burberry Trençkotun Orijinalliği Nasıl Anlaşılır?

• Dikkatli İnceleyin: Bir Burberry trençkotun dikişleri düzgün ve sağlam olmalıdır. Ayrıca kumaşın yüksek kaliteli bir malzeme olduğunu hissetmelisin.
    • Burberry Orijinallik Kodunu Kontrol Edin: Trençkotun astarına veya iç cebine bakın. Orijinallik kodu, benzersiz bir tanımlayıcıdır ve Burberry web sitesinde doğrulanabilir.

Burberry Montun Orijinalliği Nasıl Anlaşılır?

• Malzemelere Dikkat Edin: Orijinal Burberry montlar, kaşmir, yün veya naylon gibi yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Sahte ürünler genellikle daha ucuz malzemeler kullanır.
    • Burberry Orijinallik Kodunu Sorgulayın: Montun etiketine veya iç astarına bakın. Orijinallik kodu, Burberry web sitesi aracılığıyla doğrulanabilir.

Burberry Orijinallik Kodu Nerede Yazar?

• Trençkotlarda: Astar veya iç cep
    • Montlarda: Etiket veya iç astar
    • Gömleklerde: Boyun etiketi
    • Aksesuarlarda: Ürün etiketine bağlı kart

Burberry Orijinallik Kodunu Sorgulama

Burberry orijinallik kodunu doğrularken aşağıdaki adımları izleyin:

• Burberry web sitesini ziyaret edin.
    • Ana sayfanın sağ üst köşesindeki "Müşteri Hizmetleri" bölümüne gidin.
    • "Orijinallik Sorgulama" seçeneğini seçin.
    • Orijinallik kodunu girin ve "Doğrula" düğmesine tıklayın.

Diğer İpuçları:

• Ürünleri itibarlı satıcılardan satın alın.
    • Sahte ürünlere dikkat edin ve çok düşük fiyatlı veya kalitesiz görünen ürünlerden kaçının.
    • Burberry ürünlerinin genellikle bir fiyat etiketiyle geldiğini unutmayın. Eksik bir fiyat etiketi, ürünün orijinal olmadığının bir işareti olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tabi resimden ne kadar anlasilir da, bana cakma gibi geldi. Yani 20 liralik monta burberry etiketi yapistirmis sanki. Sen bir elle falan kalitesi iyiyse yani 30 lira vermeye degiyorsa dusunebilirsin.
  • Sahte direk.Bir de tanıdık diyon, kazıklamaya çalışıyor.Kes muhabbeti bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastMan

Sahte direk.Bir de tanıdık diyon, kazıklamaya çalışıyor.Kes muhabbeti bence

Sahte olduğunu nasıl anladın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İc etiketlerine falan bakman lazim

• Sahte, bulaşmayın böyle satıcılara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meltzie -- 25 Nisan 2013; 13:37:08 >
  • Burberry diyorsum, 30$ diyorsun bide çakmamı diyorsun arkadaşım ya Dost kazığı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahte dostum, bunun gibi gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde ihracat fazlası bahanesiyle yüzde 100 orijinal olarak satılan bütün ürünler sahte. Ben de alacaktım, ilk gördüğünde paranın ucuzluğuna öyle kapılıyorsun ki, diyorsun hemen almalıyım. Ama biraz sabırlı olursan ufak bir araştırma da ürünün sahte olduğunu anlayabiliyorsun. Sahtelik ürünün etiketinde ya da başka bir yerinde değil. Aynı tip ürünün olmamasında birebir düşünürsek. Misal benim geçen incelediğim bir ürün, armani t-shirt her şeyi aynı 2013 sezon kataloglarındaki ürünle. Ama bizimkiler sadece tişörtün gerçeğinde olmayan sol alt köşesine armani diye daha da orjinallik katsın diye küçük bir yamalanmış etiket eklemiş. Orjinalinde bu yok ama. Sırf o etiket dışında iç etiketlerinden tut, her şeyi tıpatıp aynısı. Eğer çakma olduğunu bile bile, kullanmak istiyorsan, çok iyi imite ettikleri için al derim. Ama sahte olduklarını bil. Tıpkı adidas ve abidas gibi. Bir yerde farklılık yapıyorlar, ama zaten o kadar rahat elbesi alacak bir insan gerçeğini doğru düzgün görmediği için muhakeme edemiyor orjinalle sahtesini. Umarım yardımcı olmuştur. Kimsenin ekmek parasına engel olmak istemem ama insanların gözlerine bakarak başkasına yalan söylemesi hazmedilecek durum değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

Burberry diyorsum, 30$ diyorsun bide çakmamı diyorsun arkadaşım ya Dost kazığı

Pantolon için dedim ceketin fiyatını bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Sahte dostum, bunun gibi gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde ihracat fazlası bahanesiyle yüzde 100 orijinal olarak satılan bütün ürünler sahte. Ben de alacaktım, ilk gördüğünde paranın ucuzluğuna öyle kapılıyorsun ki, diyorsun hemen almalıyım. Ama biraz sabırlı olursan ufak bir araştırma da ürünün sahte olduğunu anlayabiliyorsun. Sahtelik ürünün etiketinde ya da başka bir yerinde değil. Aynı tip ürünün olmamasında birebir düşünürsek. Misal benim geçen incelediğim bir ürün, armani t-shirt her şeyi aynı 2013 sezon kataloglarındaki ürünle. Ama bizimkiler sadece tişörtün gerçeğinde olmayan sol alt köşesine armani diye daha da orjinallik katsın diye küçük bir yamalanmış etiket eklemiş. Orjinalinde bu yok ama. Sırf o etiket dışında iç etiketlerinden tut, her şeyi tıpatıp aynısı. Eğer çakma olduğunu bile bile, kullanmak istiyorsan, çok iyi imite ettikleri için al derim. Ama sahte olduklarını bil. Tıpkı adidas ve abidas gibi. Bir yerde farklılık yapıyorlar, ama zaten o kadar rahat elbesi alacak bir insan gerçeğini doğru düzgün görmediği için muhakeme edemiyor orjinalle sahtesini. Umarım yardımcı olmuştur. Kimsenin ekmek parasına engel olmak istemem ama insanların gözlerine bakarak başkasına yalan söylemesi hazmedilecek durum değil.

Anlıyorum Teşekkürler çok yardımcı oldun peki böyle bir kaban modelini nerde bulabilirim Biliyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: bunlaryalandolan

quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Sahte dostum, bunun gibi gittigidiyor, sanalpazar, sahibinden gibi sitelerde ihracat fazlası bahanesiyle yüzde 100 orijinal olarak satılan bütün ürünler sahte. Ben de alacaktım, ilk gördüğünde paranın ucuzluğuna öyle kapılıyorsun ki, diyorsun hemen almalıyım. Ama biraz sabırlı olursan ufak bir araştırma da ürünün sahte olduğunu anlayabiliyorsun. Sahtelik ürünün etiketinde ya da başka bir yerinde değil. Aynı tip ürünün olmamasında birebir düşünürsek. Misal benim geçen incelediğim bir ürün, armani t-shirt her şeyi aynı 2013 sezon kataloglarındaki ürünle. Ama bizimkiler sadece tişörtün gerçeğinde olmayan sol alt köşesine armani diye daha da orjinallik katsın diye küçük bir yamalanmış etiket eklemiş. Orjinalinde bu yok ama. Sırf o etiket dışında iç etiketlerinden tut, her şeyi tıpatıp aynısı. Eğer çakma olduğunu bile bile, kullanmak istiyorsan, çok iyi imite ettikleri için al derim. Ama sahte olduklarını bil. Tıpkı adidas ve abidas gibi. Bir yerde farklılık yapıyorlar, ama zaten o kadar rahat elbesi alacak bir insan gerçeğini doğru düzgün görmediği için muhakeme edemiyor orjinalle sahtesini. Umarım yardımcı olmuştur. Kimsenin ekmek parasına engel olmak istemem ama insanların gözlerine bakarak başkasına yalan söylemesi hazmedilecek durum değil.

Anlıyorum Teşekkürler çok yardımcı oldun peki böyle bir kaban modelini nerde bulabilirim Biliyormusun

Nişantaşı ve İstinye Park'da mağazası var, yine markasız birçok güzel ürün var eğer bu tip şeylere bakıyorsan. Bazen hiç ummadık yerlerde de şık ürünler satılıyor. Zara'ya da bakmanı tavsiye ederim.

Ayrıca bu sahte ürünlerden de alabilirsin. Sebebi, sahte olduğunu kimse anlamaz. Çünkü çoğu kişi bu tür üst kesin kıyafetler giymez ve sonuçta karşılaştırma yapacak bir önbilgileri olmadığı için sorun olmaz. Sadece sen bilirsin ne giydiğini. Sana kalmış bir şey.

• Bu arada bu tip satıcılardan boxer alabilirsin çakma da olsa hiç anlaşılmıyor. Ben armani aldım 20 liraya, etiketinde Türkiye bile yazmıyor. Direk made in Italy yazıyor. Bayağı da kaliteli, renk menk te atmıyor çok şaşırdım bir an gerçek mi acaba düşündüğüm zamanlar oldu.

@bunlaryalandolan
  • 20 liraya burberry mont mu olur en az 50 ile çarp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 lira nerden çıktı montun fiyatını bilmiyorum pantolonlarlar 25 $ dan başlıyor iç çamaşır tanesi 10 $

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.