Şimdi Ara

Mizu'da satılan parfümler orjinal mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
89.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık açık bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Şikayetimvar'da vs baktım bir sürü şikayet var ama şu an elimde tuttuğum ürün (henüz açmadım, karar veremedim orjinal mi?) oldukça orjinal görünüyor... Üstünde Arcon Kozmetik (Chiristian Dior TR Dist. firma) adına yanar dönerli etiket de var... Off kararsız kaldım...

Alışveriş yapmış arkadaşlardan bilgi bekliyorum, teşekkürler...

• Ben de dior homme intense almayı düşünüyorum acaba aldığınız parfüm orjinal çıktı mı ? Arcon kozmetiğin açık adresi var internette bakarsanız.
  • Ben geçen gün Calvin Klein IN2U aldım. Başka bir mağazadan almış, karşılaştırdık ve hiçbir fark yok. Kesinlikle orijinal.
  • 20 tl farkla hepsiburadadan sipariş verdim ben de. Ayrıca 6 taksit yapma imkanı oldu. En azından kafam rahat :)
  • Orjinaldir arkadaşlar tüm ürünler
  • Eğer Arcon Kozmetik yazıyorsa %100 orjinaldir çünkü bu sektördeyim.

Arcon Kozmetik Prada, Carolina Herrara, Dior, Narciso Rodriguez, Paco Rabanne, Issey Miyake, Hermes, Ellie Saab, Nina Ricci parfümlerini ithal etmekte ve pazara sunmaktadır.

Fakat diğer markalar farklı firmalardadır. Calvin Klein M-M grup, Dolce Gabbana Gucci Saka grup, Burberry Givenchy Teha grup, Armani Diesell Loreal gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 11 Şubat 2013; 12:02:03 >
  • sikayetvar.com da ki yorumları okusanız mizudan bir daha alış-veriş yapmazsınız. Çok muallakta bir site. Dior homme intense 100 mlsi mizuda 150 tl idi, hepsiburadadan 170 tlye aldım ama 20 tllik fark o güven hissine değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djangoreinhardt -- 11 Şubat 2013; 13:58:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sikayetvar sitesini birkaç gün önce inceleyip araştırmıştım.

Genelde calvin klein grubunda şikayetler oluşmuş. Yukarda yazdığım listedeki parfümlerde sıkıntı olmadığını gördüm.

Ayrıca şu cevabı veren insana diyecek birşey bulamıyorum.

Kesinlikle işten çıkarılmalı pes!

"Satışı yapılan ürünlerimiz, ithalat yetkisi bulunan distribütörler aracılığıyla üretici firmalardan Amerika ve Fransa'dan temin edilmektedir. Sitemiz üzerindeki yer alan ürünlerimiz %100
    orijinal olarak değerli müşterilerimize satışa sunulmaktadır. Seçmiş olduğunuz parfümün EDP olması sebebiyle gün içerisinde kullanımlara uygun ve yoğun olarak kokmadığını bildirmek isteriz. EDT parfümler gece kullanımları için geçerli olup; daha yoğun ve uzun süreli kalıcı
    olduğunu bildirmek isteriz".
    Verdikleri cevap bu.

Aynı parfümü mağaza sıktık bu siteden aldığım ürünün kokusu o kadar azdı ki diğerine oranla pişman oldum aldığıma. Ürünün orjinalliğinden şüphe duyuyorum ister istemez. EDP nin EDT ye oranla daha az kalıcıymış benim bildiğim tam tersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 11 Şubat 2013; 14:46:53 >

• Arcon kozmetik etiketi vardı aradım ve etiket varsa onların ürünü olduğunu söylediler... Ben de açtım ürünü ve kullandım, ürün orjinal arkadaşlar... Dior Homme Intense almıştım bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Arcon kozmetik etiketi vardı aradım ve etiket varsa onların ürünü olduğunu söylediler... Ben de açtım ürünü ve kullandım, ürün orjinal arkadaşlar... Dior Homme Intense almıştım bu arada...

Dostum aramızda kalsın eskiden o şirkette çalışıyordum şimdi rakip firmadayım için rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesar -- 11 Şubat 2013; 22:43:24 >
  • Daha önce bir alışveriş sitesinden aldığım parfümün sahte çıkması üzerine, şimdi mizudan almaya cesaret edemiyorum. Ayrıca internette mizu ile ilgili olarak çok fazla şikayet bulunuyor. Alışveriş yapan var mı bu site ile ilgili olarak, parfümler gerçekten uçuyor mu hemen?
    İstediğim parfümün fiyatı da piyasaya göre daha uygun mizuda... Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesar

sikayetvar sitesini birkaç gün önce inceleyip araştırmıştım.

Genelde calvin klein grubunda şikayetler oluşmuş. Yukarda yazdığım listedeki parfümlerde sıkıntı olmadığını gördüm.

"Satışı yapılan ürünlerimiz, ithalat yetkisi bulunan distribütörler aracılığıyla üretici firmalardan Amerika ve Fransa'dan temin edilmektedir. Sitemiz üzerindeki yer alan ürünlerimiz %100
    orijinal olarak değerli müşterilerimize satışa sunulmaktadır. Seçmiş olduğunuz parfümün EDP olması sebebiyle gün içerisinde kullanımlara uygun ve yoğun olarak kokmadığını bildirmek isteriz. EDT parfümler gece kullanımları için geçerli olup; daha yoğun ve uzun süreli kalıcı
    Verdikleri cevap bu.

Aynı parfümü mağaza sıktık bu siteden aldığım ürünün kokusu o kadar azdı ki diğerine oranla pişman oldum aldığıma. Ürünün orjinalliğinden şüphe duyuyorum ister istemez. EDP nin EDT ye oranla daha az kalıcıymış benim bildiğim tam tersi.

Olm o tam tersi değil mi la?

Edp ler uzun süre kullanılır.
    Edt ler çabuk geçer. *-*

• orijinal arkadaşlar rahat olun
  • Parfumania kozmetik diye sözde bir distribiütör etiketi altında geldi aldığım davidoff zino. internette baktım ne adı var ne sanı. Ayrıca an itibariyle 18 gün önce verdiğim sipariş, hala stokta olmadığı bahanesiyle gönderilmiyor. Anlayacağınız oturmamış ve pek güvenli olmayan bir site. Dikkatli olun bence.
  • Orijinal fakat sipariş vermeden önce mail atıp alacağınız ürünün stokta olup olmadığını sorun yoksa beklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKuS.MuTaNTuS

quote:

Verdikleri cevap bu.

Edt ler çabuk geçer. *-*

parfümden anlamam marka özelliklerini falanda bilmem ama ingilizceden az çok çakarız

edp nin sonundaki p tahminimce permanent yani kalıcı demek
    edt nin sonundaki t de temporary yani geçici demek

• Orijinalden alıntı: hikmet548

Orijinalden alıntı: TuRKuS.MuTaNTuS

Verdikleri cevap bu.

Edt ler çabuk geçer. *-*

parfümden anlamam marka özelliklerini falanda bilmem ama ingilizceden az çok çakarız

EDP: Eau de parfum

EDT: Eau de toilette

• Orjinalligini bilmemde iade ettigim parfumun parasini vermiyorlar. 1 ay oldu halen daha tik yok. Hesap no mu felan da verdim. Parami nasil alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Sanırım size aydınlatıcı bir cevabım var. Mizu dan 2 ay kadar önce bir parfüm aldım. Kokusu hemen geçtiği için acaba orijinal mi diye soruyordum. Daha sonra bir web sitesinin varlığından haberim oldu. Buradan herhangi bir parfümün şişe altındaki kodundan son kullanım tarihini öğrenebiliyorsunuz. Bana gönderilen ürün orijinal idi fakat 3 yıllık son kullanım tarihini geçmişti.
    İlgili web sitesi şudur, siz de kendi parfümünüzü kontrol edebilirsiniz:http://checkcosmetic.net/
    Saygılar..
  • %100 orjinal ürün garantisine inanıp Vakko parfüm aldım. Piyasa fiyatının hemen hemen 20-30 lira altındaydı. Daha önce de kullanmıştım, ilk kullandığım Vakko kadar kesinlikle kalıcı değil. Sanırım bir daha oradan parfüm sipariş etmem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.