Şimdi Ara

açık parfüm, orjinal parfüm farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
36.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne farkı var? sadece orjinal almak yerine 6-7 tane 100ml açık parfüm alırsın, farkı da yok, kalıcılık mı sadece olay?

• tabiki farkı var.Farkı olmasa bu kadar ucuza satılmazdı.Orjinal parfüm daha keskin kokar.Açık parfüm o kadar keskin kokmaz.Orjinal parfümün asla kokusu gitmez ama açık öle deil.Açık parfümün kalıcılığı fazla deil.Orjinalin yerini hiçbişy tutmaz.Açık parfümle karşılaştırılmaz

• Parfümden parfüme değişiyor mesela
    Rochas man'ın açık olanı orjinalinden hem daha güzel hem de daha kalıcı
  • doggy yanlıs yonlendırmeyelım dp ıcın konusursak cogu parfumu orjınallerınden kalıcı ornegın burberry clasıc..

orjınal kokusu 1 2 saat bıle kokmazken acık parfumu tekrar dıyorum dp için orjınalınden kat kat daha kalıcı kokuyor zaten dp nın en başarılı kokularından

dp perfumumun cogu parfumu harıka tavsıye ederım..ama bana deseler burberry orjınalmı alırsın dpmı dp alırım rochas mende dp alırım..

ama onun dısında bı gıvenchy pi ile dp nın pi si arasında fark var her kokusu ıyı degıl dp nın ama tercıhın ımkanın varsa orjınal al derım
  • ykm de 140 ytl liğini denedim 3 gün koku üstümden çıkmadı DP den aldım ilk sıktıgımda o kokuyu andırıyo sonra 3-4 saat sonra ucuyo ,mecbur orjinalını kullanıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 12 Aralık 2008; 0:29:34 >

• iyi de orjinalinden 2 fıs sıkacağıma dp den 10 kere sıkarım aynı kalıcılık madem
  • Açık parfüm şişesinde en fazla 6 ay dayanır. Sonra iğrenç bir halde kokmaya başlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orjinalını andırıyo , bire bir aynısı olsa yıkanırım öle çıkarım bide sıktıktan bi süre sonra baş ağrısı yapıyo bende
  • hala tatmin edici bi cevap gelmedi
  • bazı kokularda dp nınkını al
  • orjinal in aynısı olsa ama 3-4 saat de gitse dediğin doğru 2 fısı geçtim şişeyi boca edilir amma 1/1 aynısı deyil hafiften benziyo zaman geçtikçede koku bayıyo anladın sadece kalıcılık deyil olay yoksa niye 140 lira olsun
  • burberry rochas men bunlar orjınalınden daha ıyı dp de
  • yaa bana güzel bişi söyleyin... hafif olsun genç işi olsun... armoni black code almıştım sıkıldım ondan... başka ne var güsel... bikaç isim verin bakarım orda karar veririm inş.. açık olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerzavatçı

burberry rochas men bunlar orjınalınden daha ıyı dp de

aynen pi de var o kokular baya bi çıkmıyo üstten ama ben sevmiyorum zerzavatçı
    kardeş tekrar teşekkürler
  • ben pi orjınal alıcam turkıyeden alıcam yurtdıısndan sıteden verınce okulda oluyorum kocaelınde postacı atar matar bı taksıt fazla oderız ama deger en azından begenerek alırım
  • 100 küsür lirada pahalı yaa bende gümrükçülerden korkuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

yaa bana güzel bişi söyleyin... hafif olsun genç işi olsun... armoni black code almıştım sıkıldım ondan... başka ne var güsel... bikaç isim verin bakarım orda karar veririm inş.. açık olacak..

hellp
  • ben dp den polo blue alıyorum orjınalı nasıldır bılmıyorum acık olanı gayet guzel

edt kızlar beğenıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 12 Aralık 2008; 8:34:45 >
  • quote:

quote:

yaa bana güzel bişi söyleyin... hafif olsun genç işi olsun... armoni black code almıştım sıkıldım ondan... başka ne var güsel... bikaç isim verin bakarım orda karar veririm inş.. açık olacak..

hellp

pi , le male , kenzo pour homme , fahrenheit , bunlara bi bak istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

ben dp den polo blue alıyorum orjınalı nasıldır bılmıyorum acık olanı gayet guzel

edt kızlar beğenıyo

evetgerçekten kalıcı ve hoş bir kokusu var
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.