Şimdi Ara

açık parfüm, orjinal parfüm farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
36.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-TaicHi-_ -- 16 Mart 2009; 0:15:26 >
  • bazı kokular orjınallerınden daha ıyı
  • ultramarine dp de nası?
  • roches mi alayım burrbery mi ?
  • Arkadaslar acik parfümle normal parfüm arasinda milyonlarca fark var normal bi parfümün icinde 600 yakın esans kullaniliyo acik parfümde acaba ne koyuyolar icine normal parfümünde 3 notasi vardir kokuyu ilk kokladiginizda farklı gelir sonra bir saat kalınca farklı olur ve son 5 6 saat sonrada daha farklı bi koku olur bu 3 notada farklı esanslar kullanilmistir yane parfüm okadar basit bisey degil.

Sizede koku tavsiye edim alcak arkadaslara Calvin Klein Euphoria İntense mutlaka bi deneyin baharatlı özler var icinde ama tatlı bi koku.
  • ole dionda dp burbery yapıo anam anam :D
  • kokunun kalıcılığı
  • beyler konya ya gelirseniz size özel yanınız da acık parfüm ayarlarım :d benmim parfüm ve kolan ya imali üzerine faprikam var gelirsiniz caymızı iceriz bakarsın kokuya ararlarım gözünün önende sana :D
  • konyanın neresinde bu yer?
  • Arkadaşlar dp ın bazı kokuları orjınallerınden daha kalıcı..
  • süte su katma gibi düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerzavatçı

Arkadaşlar dp ın bazı kokuları orjınallerınden daha kalıcı..

senin nerde ev yada iş yeri vs ben sana ordaki satılyerleri söyleyim :D :)
  • orjinal kokular genelde piramid gibi 3 farklı tonda kokar
    örnek
    Tepe Notası: Greyfurt kabuğu, Nane yaprağı
    Orta Notası: Susam tohumu, Moka
    Dip Notası : Fındık Ağacı, Sedir ağacı

fakat doldurma parfümlerde böyle bir durum yok ve yağlı bir yapıdan oluşuyor ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

orjinal kokular genelde piramid gibi 3 farklı tonda kokar
    örnek
    Tepe Notası: Greyfurt kabuğu, Nane yaprağı
    Orta Notası: Susam tohumu, Moka
    Dip Notası : Fındık Ağacı, Sedir ağacı

fakat doldurma parfümlerde böyle bir durum yok ve yağlı bir yapıdan oluşuyor ...

• orjinaller daha kaliteli tabi ama fiyat farkını göz önünde bulundurunca açık almak daha mantıklı. dpdeki kokulardan %40 orjinal tadı veriyor. bazıları berbat bazıları orta bence kullandıgınız orjinal parfümün birde dpsine bakın
  • Şimdiye kadar tüm bildiklerinizi unutun arkadaslar idda ediyorum şu forumda parfume en çok kim para vermiştir bi konu açılsa sıralamada ilk 5 e girerim şu zamana kadar kullandığım parfümlerde deodorant duş jeli ve parfum olarak kullandım hep taki dp yi farkedinceye kadar eskiden açık parfum almıştım bi kere hiç tatmin etmemişti zaten açık parfum orjinali gibi olurmu diyordum Sculupture'ı kimse bilmezken ki çok kişi benden koku alıp kullanmaya başlamıştır. Ben yıllarca orjinalini kullandım 1-2 saat kokmazdı parfum tenime uymuyor diye kendimi avutuyordum ama vazgeçemediğim bir koku şuana kadar rochas da kullandım gio da kenzoda burbery de ama sculupture gibisini görmedim açıkcası çok para veriyordum sculupture 6 ayda 4 kez aldığımı bilirim yani dp den bi alıyım dedim bakalım kendilerini geliştirmişlermi?

Artık 22 liraya alıyorum bütün gün kalıcılığını kaybetmeden kokuyor ve tam istediğim yoğunlukta bir kokusu var.

Başkalarının beğenisini kazanmak istiyorsanız taksim dp ye gidip sculupture isteyin idda ediyorum burda bana teşekkür topiği açarsınız...

• İzmirde olan dpleri sayacak olan varmı?
  • Yokmu issey miyake kullanan ?
  • Davidoff Adventure kullanıyorum gerçekten çok hoş bir koku. Deneyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 16 Mart 2009; 0:28:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtztkn

Şimdiye kadar tüm bildiklerinizi unutun arkadaslar idda ediyorum şu forumda parfume en çok kim para vermiştir bi konu açılsa sıralamada ilk 5 e girerim şu zamana kadar kullandığım parfümlerde deodorant duş jeli ve parfum olarak kullandım hep taki dp yi farkedinceye kadar eskiden açık parfum almıştım bi kere hiç tatmin etmemişti zaten açık parfum orjinali gibi olurmu diyordum Sculupture'ı kimse bilmezken ki çok kişi benden koku alıp kullanmaya başlamıştır. Ben yıllarca orjinalini kullandım 1-2 saat kokmazdı parfum tenime uymuyor diye kendimi avutuyordum ama vazgeçemediğim bir koku şuana kadar rochas da kullandım gio da kenzoda burbery de ama sculupture gibisini görmedim açıkcası çok para veriyordum sculupture 6 ayda 4 kez aldığımı bilirim yani dp den bi alıyım dedim bakalım kendilerini geliştirmişlermi?

Artık 22 liraya alıyorum bütün gün kalıcılığını kaybetmeden kokuyor ve tam istediğim yoğunlukta bir kokusu var.

Başkalarının beğenisini kazanmak istiyorsanız taksim dp ye gidip sculupture isteyin idda ediyorum burda bana teşekkür topiği açarsınız...

Bu parfumu denicem saolasın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.