Şimdi Ara

açık parfüm, orjinal parfüm farkı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
36.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

3 5 parfümü dışında sağlam kokuları yok dp nin..

Alıntıları Göster
    quote:

Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşım DP L5 diye bir parfüm tavsiye etti...

Bilen var mı bu parfümü ?

Sanırım lacoste red.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeberu5

quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_52

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Açık parfüm şişesinde en fazla 6 ay dayanır. Sonra iğrenç bir halde kokmaya başlar.

1 parfümde 6 ayda biteceğine göre sorun yok

1 ay zor gidiyor 6 ay ne yaf

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

quote:

quote:

Açık parfüm şişesinde en fazla 6 ay dayanır. Sonra iğrenç bir halde kokmaya başlar.

1 ay mı? şişeyi kafandan aşağı döküyorsun herhalde, ben 3 aydır bol kepçeden kullanmama rağmen daha yarısı bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

quote:

quote:

1 ay mı? şişeyi kafandan aşağı döküyorsun herhalde, ben 3 aydır bol kepçeden kullanmama rağmen daha yarısı bitti.

Alıntıları Göster
    lacoste essantial kullanıyorum inanın doldurma ile hiç bir alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

quote:

quote:

Okula giderken,dısarı cıkarken baya bi sıkıyorum + babam felanda arada sıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: loser

Şimdiye kadar tüm bildiklerinizi unutun arkadaslar idda ediyorum şu forumda parfume en çok kim para vermiştir bi konu açılsa sıralamada ilk 5 e girerim şu zamana kadar kullandığım parfümlerde deodorant duş jeli ve parfum olarak kullandım hep taki dp yi farkedinceye kadar eskiden açık parfum almıştım bi kere hiç tatmin etmemişti zaten açık parfum orjinali gibi olurmu diyordum Sculupture'ı kimse bilmezken ki çok kişi benden koku alıp kullanmaya başlamıştır. Ben yıllarca orjinalini kullandım 1-2 saat kokmazdı parfum tenime uymuyor diye kendimi avutuyordum ama vazgeçemediğim bir koku şuana kadar rochas da kullandım gio da kenzoda burbery de ama sculupture gibisini görmedim açıkcası çok para veriyordum sculupture 6 ayda 4 kez aldığımı bilirim yani dp den bi alıyım dedim bakalım kendilerini geliştirmişlermi?

Artık 22 liraya alıyorum bütün gün kalıcılığını kaybetmeden kokuyor ve tam istediğim yoğunlukta bir kokusu var.

Başkalarının beğenisini kazanmak istiyorsanız taksim dp ye gidip sculupture isteyin idda ediyorum burda bana teşekkür topiği açarsınız...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mrtztkn

Başkalarının beğenisini kazanmak istiyorsanız taksim dp ye gidip sculupture isteyin idda ediyorum burda bana teşekkür topiği açarsınız...

arkadas taksim dp den alın demis ama dp nin subeleri arasında farklılık oluyomuki hepsi ayı degilmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: cumbalalop

quote:

Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sanırım lacoste red.

Alıntıları Göster
    bvlgari aqua cool marine mi? ınsense ultra marinemi? hangisi daha kalıcı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: majesttt

bvlgari aqua cool marine mi? ınsense ultra marinemi? hangisi daha kalıcı??

Alıntıları Göster
    quote:

mrtztkn

mrtztkn arkadaşın tavsiyesiyle sculpture aldım ve çok memun kaldım.Günlük kullanım için çok uygun , ferah ve kalıcı bir koku.

• quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

mrtztkn

mrtztkn arkadaşın tavsiyesiyle sculpture aldım ve çok memun kaldım.Günlük kullanım için çok uygun , ferah ve kalıcı bir koku.

Alıntıları Göster
    blvgri aqua cool marine mi ? ınsense ultra marinemi? hangisi kalıcı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFDB65F44

quote:

arkadas taksim dp den alın demis ama dp nin subeleri arasında farklılık oluyomuki hepsi ayı degilmidir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ernsyds1

quote:

?

• quote:

Orijinalden alıntı: osstation

quote:

Orjinalden alıntı: ernsyds1

quote:

?

Alıntıları Göster
    hepsi aynıdır şubelerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

hepsi aynıdır şubelerin.

Alıntıları Göster
    Eyvallah. Bana çok yakın varmış, nasıl dikkat etmemişim bu zamana kadar. Bir Rochas'da ben alıcam galiba, forumun yarısı bundan kokacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeberu5

quote:

Şimdiye kadar tüm bildiklerinizi unutun arkadaslar idda ediyorum şu forumda parfume en çok kim para vermiştir bi konu açılsa sıralamada ilk 5 e girerim şu zamana kadar kullandığım parfümlerde deodorant duş jeli ve parfum olarak kullandım hep taki dp yi farkedinceye kadar eskiden açık parfum almıştım bi kere hiç tatmin etmemişti zaten açık parfum orjinali gibi olurmu diyordum Sculupture'ı kimse bilmezken ki çok kişi benden koku alıp kullanmaya başlamıştır. Ben yıllarca orjinalini kullandım 1-2 saat kokmazdı parfum tenime uymuyor diye kendimi avutuyordum ama vazgeçemediğim bir koku şuana kadar rochas da kullandım gio da kenzoda burbery de ama sculupture gibisini görmedim açıkcası çok para veriyordum sculupture 6 ayda 4 kez aldığımı bilirim yani dp den bi alıyım dedim bakalım kendilerini geliştirmişlermi?

Artık 22 liraya alıyorum bütün gün kalıcılığını kaybetmeden kokuyor ve tam istediğim yoğunlukta bir kokusu var.

Bu parfumu denicem saolasın

Alıntıları Göster
    2 Tane 10 ytllik parfüm var 2 side kalıcı degil Ama 5 ytllik doldurulmuş açık parfüm kalıcı bu nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: d3x1S

2 Tane 10 ytllik parfüm var 2 side kalıcı degil Ama 5 ytllik doldurulmuş açık parfüm kalıcı bu nasıl

Alıntıları Göster
    bence iksir'i denemelisiniz. parfümleri harika. daha evvel dp kullanıyordum.Bir kere iksir kullandım şimdi vazgeçemiyorum. kokuları kalıcı ve şişeleri harika.

• quote:

Saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başka Site

quote:

Saçma

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, sizlere açık parfüm yapmanızı öneririm. Orjinal parfümlerden daha da kalıcı.

Nasıl mı?

Bir gün Bakırköyden açık parfüm aldım. Adam gözümün önünde parfümü yaptı, esasns, alkol ve su. En önemli etken iyi ayarlamak ve buzdolabında bekletmek.

Eminönün'de çok eski esans satan yerler var. Biri Laleli Kolaonyacısı diğeri onu 10 m geçtikten sonra bir esas deposu. Mısır çarçısından tahtakale ye çıkan kapıdan çıktınızmı hemen sola dönün, hani o eşya satıyorlar komple orada tam onların karşısı. Hatta ikinci tarif Mehmetefendi kahvecisinin oradan arkasınızı oraya verin yüzünüz mısır çarçısına baksın ve mısır çarşısının yanından sonuna doğru yerümeye devam edin, sağ taraf züccaciye ouncak falan, sol taraf giyim eşyaları. Minik bir dükkan Laleli kolanyacısı, orada daha da varda nerede olduğunu bilmiyorum.

Yapılışı; küçük bir esans istiyorsunuz. O hemen veriyor, bütün pafümler var, parfüm isminiz hazır olması lazım. Orada teşhir yok. ve saf alköl sorun yine var. ikisini aldınız verdiği esansa bir 50 ml lik su şişesine koyun, ardından o kaba x3 olarak alköl ve çok az yanı çaybardığının 5 te 1 kadar su. çalkalayın buzdolabı kapağına koyun. Asıl iş şimdi başlıyor. Parfüm soğukta durdukça ve bekledikçe güzelleşiyor.

Yaklaşık 5 senedir bu yöntemi kullanırım.

Esans 10 lira+ alköl 3 lira =kalıcı 4-5 şişe parfüm. Orada boş şişeler var 1 lira. Parfümü yaptıktan sonra 1 hafta kullanmayın, sonra pet şişeden yarım doldura doldura kullanın. Yaptığım parfümlerin kalacılığı en az 1 gün ila 2 gün arasında değişir.

En çok yaptıklarım Faynonayt, inset ulra marine, 212 süper hiç vazgeçmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: deeper_inside

öncelikle sculupture değil sculpture
    açık satılan parfümlerde kullanılan bileşenlerin ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır..

Alıntıları Göster
    arkadaşlarr parfüm kullanımı çok önemli bir konudur,3 kuruş ucuz olcak diye sağlığınızı tehlikeye atacak ürünler kullanmayın sonra bunun alerjisi ilacı da var:) ben bir satıcı buldum internette bir sitede,parfümler orijinal tester,parfümerilere fazla gelen testerları topluyorlarmış.ne olduğundan şüphe etcek kadar ucuz değil ayrıca orijinal parfümlerin 3-4 te biri fiyatlara satılıyor.Parfüm almadan önce mutlaka göz atın derim.Satıcı da çok zevkli ne tarz koku sevdiğinizi, söyleyin acayip güzel koku tavsiye ediyor.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/parfummes/

• quote:

Lacoste un kodu. Guzel koku. Ben de begendim. Genç işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Uzun zamandır parfüm kullanmıyorum. En son Hugo boss almıştım o da bitti. Banada D&P 'den parfüm önerisi yapabilirseniz çok sevinirim harbiden Aklımda Hugo boss var yine onuda belirteyim.

Alıntıları Göster
    Dp' nin her parfümü için yorum yapamam ama açıkçası Ultraviolette nin hem orjianlini hem de DP sini kullandım. Orjianle para evrmek enayilikmiş, ultraviolette kullanırken DP den vazgeçmem. Hem daha keskin kokuyo hemde dhaa kalıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Lacoste un kodu. Guzel koku. Ben de begendim. Genç işi.

Lacoste Red bende aldım orjinali bitmişti. D&P den aldığım daha yoğun gibi geldi bana. Yoğun derken kokusu daha ağır gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Uzun zamandır parfüm kullanmıyorum. En son Hugo boss almıştım o da bitti. Banada D&P 'den parfüm önerisi yapabilirseniz çok sevinirim harbiden Aklımda Hugo boss var yine onuda belirteyim.

Alıntıları Göster
    açık parfumde buram buram alkol kokusu geliyogenzini yakıo insanın ama orjınali öylemi buram buram para kokusu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.