Şimdi Ara

açık parfüm, orjinal parfüm farkı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
36.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an Axe Darktemptation kullanıyorum hoş bir kokusu var çikolata gibi oluyorum.

GIO çok hoşuma gidiyor, orjinalini alacak kadar param yok. Sahteleri ise alakasız bir koku.. Fahrenheit içinse, aroma aşağı yukarı aynı ama sahte parfümünün kalıcılığı rezalet..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhsycoMantis

Tavsiyelerin hepsini denemek lazım

Benim bi ark davidoff kullanıyordu erkeksi bi kokusu var acaba bu omu ?

Ben su ana kadar Dp den kullandıgım parfumleri söyleyim.

Rochas : Abi kız etkilemek istiosanız bunu kullanın baska bisi demiom
    Armani Black Code : Kendi adıma konusayım çevremde beğenmeyen yok.
    Hugo Boss : Bu parfumu tam yapamamışlar sanırım yada ben cok sıktıgım için koku değişio olabilir..
    Gio Armani : İlk aldıgım dp parfumuydu sanırım diğer parfumleri ögrenince bundan vazgectim :)
    BurBery Classic : Güzel bir koku biraz ağır ama insanı baymayan bi koku tavsiye ederim.
    Emperio Armani : Suan kullandıgım parfum. Baslarda biraz kalıcılık sorunu yasıodum yani bana öyle geliomus xD Çok kalıcı bi koku çikolaya gibi kokuyo kesinlikle deneyin. Valla geçen gün t shirtüm yeni yıkanmıstı giymek için aldıgımda ilk anki sıktıgım gibi kokuyordu yemin ederim xD

• quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

quote:

Hugo Boss : Bu parfumu tam yapamamışlar sanırım yada ben cok sıktıgım için koku değişio olabilir..
    Gio Armani : İlk aldıgım dp parfumuydu sanırım diğer parfumleri ögrenince bundan vazgectim :)
    BurBery Classic : Güzel bir koku biraz ağır ama insanı baymayan bi koku tavsiye ederim.
    Emperio Armani : Suan kullandıgım parfum. Baslarda biraz kalıcılık sorunu yasıodum yani bana öyle geliomus xD Çok kalıcı bi koku çikolaya gibi kokuyo kesinlikle deneyin. Valla geçen gün t shirtüm yeni yıkanmıstı giymek için aldıgımda ilk anki sıktıgım gibi kokuyordu yemin ederim xD

Rochas dediğinizi açık mı öneriyorsunuz?Fiyatı ne kadar?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zeberu5

quote:

Rochas dediğinizi açık mı öneriyorsunuz?Fiyatı ne kadar?

Evet açık parfum 50 ml 13 tL

• açık parfüm kullanan adam 20 metre öteden belli oluyor. hepsinde birbirine benzeyen bişey var yağımsı gibi garip lanet birşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

açık parfüm kullanan adam 20 metre öteden belli oluyor. hepsinde birbirine benzeyen bişey var yağımsı gibi garip lanet birşey

vayyyyy öyle olsun.sende para gani tabi konuş.millet orjinali dururken keyfinden buralarda açık parfüm soruyo galiba. balkabağı gibi laf söyledin broo.ter kokmasından iyidir hem.yarbay olmuşsun ama adam olamamışsın
  • Mis gibi ter kokusu ohhh
  • D&P alsancak kıbrıs şehitlerinde var biz dün aldık 27 tl ye parfüm + deodorant sadece parfümü 15 tl
  • quote:

açık parfüm kullanan adam 20 metre öteden belli oluyor. hepsinde birbirine benzeyen bişey var yağımsı gibi garip lanet birşey

bu dediğine hiç katılmıyorum puma kullanıyorum orjinal onu sıktığım zamanda 100 metreden belli oluyor. Ne alakası var şimdi açık parfumle ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtztkn

quote:

bu dediğine hiç katılmıyorum puma kullanıyorum orjinal onu sıktığım zamanda 100 metreden belli oluyor. Ne alakası var şimdi açık parfumle ?

laf olsun torba dolsun
  • Geçen yaz kullandığım bir açık parfüm yüzünden boynum yara olmuştu denize falan girerken felaket yanıyordu. Ondan sonra bıraktım bende açık kullanmayı. Sağlığınızı düşünün arkadaşlar. Orjinallerde bazen süper kampanyalar oluyor ykm , tekin acar gibi yerlerde 20-50tl arası çok güzel kokular var illaki pahalı derseniz.
  • Valla beyler uzun zamandan sonra Armani Black Code aldım.. Bu parfumu özlemişim ya kokusu ayrı bi güzel geldi valla
  • beyler parfümü deriye mi yoksa elbiseye mi sıkıyorsunuz kaç fıs sıkıyorsunuz ?
  • maksimum 3 fıs sık derim,ben elbiseye sıkıyorum ama tene sıkan da var
  • Parfum esas tene sıkılır

Tendeki bazı bölgelere

Kulak arkaları, boyun, bilek içleri, ve dizler olarak sıralanıyor.

Son olarak da kıyafetinizin üzerine doğru ama kıyafetlerinizin ömrünü uzatmak için mutlaka 30 cm. uzaktan sıkmalısınız.

• Uzun zamandır parfüm kullanmıyorum. En son Hugo boss almıştım o da bitti. Banada D&P 'den parfüm önerisi yapabilirseniz çok sevinirim harbiden Aklımda Hugo boss var yine onuda belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 18 Mart 2009; 23:02:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

Uzun zamandır parfüm kullanmıyorum. En son Hugo boss almıştım o da bitti. Banada D&P 'den parfüm önerisi yapabilirseniz çok sevinirim harbiden Aklımda Hugo boss var yine onuda belirteyim.

Herkeze Tavsiye Ederim Sculupture.

Eminim Sende Memnun Kalırsın.

Dp nin her parfumu iyi değil.

Ama Sculupture gönül rahatlığı ile alabilirsin.

Gerisi için öneri getiremem.
  • quote:

Uzun zamandır parfüm kullanmıyorum. En son Hugo boss almıştım o da bitti. Banada D&P 'den parfüm önerisi yapabilirseniz çok sevinirim harbiden Aklımda Hugo boss var yine onuda belirteyim.

Öncelikle Armani Black Code tavsiye ederim gercekten cok güzel bi parfum ya hastayım o parfume xD Sonra Rochas oda cok güzel.. Burbery Classic,Emperio Armani bunları öneririm.. Hugo Boss u almanı önermiyorum kolonya gibi kokuyor.. Ama kesinlikle armani black code denemelisin. Tenine sıktıkdan bi 2 3 dk sonra kokla kendine asık olursun :P

• quote:

açık parfüm, orjinal parfüm farkı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.