Şimdi Ara

Açık parfüm tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde kadıköydeki eyfel den bi parfüm almıştım ama pek hoşuma gitmedi. D & P düşünüyorum ama ixora tavsiye edenler de var . Hangisi daha iyidir ? Deneyenler bilenler yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReyizlerinReyizi

Arkadaşlar geçen günlerde kadıköydeki eyfel den bi parfüm almıştım ama pek hoşuma gitmedi. D & P düşünüyorum ama ixora tavsiye edenler de var . Hangisi daha iyidir ? Deneyenler bilenler yardımcı olursa sevinirim.

dpde güzel ixorada ikisindende kullanıyorum ancak ixorada 2 tane 100 ml 35 tl iken dp de 27 lira tek 100 ml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedJøhn -- 27 Ekim 2013; 15:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

quote:

Arkadaşlar geçen günlerde kadıköydeki eyfel den bi parfüm almıştım ama pek hoşuma gitmedi. D & P düşünüyorum ama ixora tavsiye edenler de var . Hangisi daha iyidir ? Deneyenler bilenler yardımcı olursa sevinirim.

dpde güzel ixorada ikisindende kullanıyorum ancak ixorada 2 tane 100 ml 35 tl iken dp de 27 lira tek 100 ml

Hocam sen dp den hangi parfümü kullaniyosun bi arkadaş a13 armani black code önerdi senin önerin nedir?

• quote:

quote:

quote:

Hocam sen dp den hangi parfümü kullaniyosun bi arkadaş a13 armani black code önerdi senin önerin nedir?

armani code gerçekten güzel ancak çok popüler bir koku yani pişti olma ihtimali yüksek pek bilinmedik ama güzel kokulara bakmanı öneririm benim önerim joop jump ,givench pour homme , terre hermes

• quote:

quote:

quote:

quote:

armani code gerçekten güzel ancak çok popüler bir koku yani pişti olma ihtimali yüksek pek bilinmedik ama güzel kokulara bakmanı öneririm benim önerim joop jump ,givench pour homme , terre hermes

Teşekkür ederim önerin için bi de hugo boss hakkında ne düşünüyorsun

• ReyizlerinReyizi R kullanıcısına yanıt
    hugo boss-boss var bende kokusu harika beğenmemen çok zor diyebilirim dpden almıştım ancak kalıcık öyle değil malesef
  • quote:

hugo boss-boss var bende kokusu harika beğenmemen çok zor diyebilirim dpden almıştım ancak kalıcık öyle değil malesef

Kaç saat,kadar sürüyor kalıcılığı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İxora E153 ya da E101 dene
  • Beyler dp de e 63 önerdi bi arkadaşım önerir misiniz bir de bu hangi parfüm acaba ?

• Açık kullanmayın, bir süre sonra alkol kokuyor resmen.
  • Düşünmeden D&P derim önerimde P5 dir
  • Sansiro E67 tavsiye ederim.Kesinlikle deneyin....
  • Alberto sego parfüm süper deneyin derim ben şu yazılarına hayran kaldım
    Herşeyi anlatmışlar
    parfumler.gen.tr
    En iyi açık parfüm -Parfümler ve Parfüm Yorumları
    https://parfumler.gen.tr/n/En-iyi-a%C3%A7%C4%B1k-parf%C3%BCm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.