Herkese merhabalar, Ben Şafak Hançer. Daha önce de forumda kendi muadil parfüm markamı Massive Parfüm tanıtmıştım. Son zamanlarda piyasada zor bulunan hem niş he de tasarımcı markaların parfümlerini çalıştık. Bu konuda kullanıcılarımızın da yönlendirmeleri çok faydalı oldu. Yeni parfüm çalışmalarımızda da sizin öneri ve tavsiyelerinizi bekliyoruz. Güncel olarak son dönemde muadili zor bulunan; Frederic Malle - The Moon, Frederic Malle - Promise, Tom Ford - Ebene Fume, Tom Ford - Oud Minerale, Maison Margiela - Replica (By the Firepalce), Maison Margiela - Replica (Jazz Club) gibi bir çok parfümde en üst kalite esanslarımızla oldukça başarılı, mükemmel çalışmalar yakaladık. Bazıları orjinallerinden daha da performanslı diyebilirim :) Bu noktada, sizlerden aklınıza gelen veya muadil olarak olmasını istediğiniz, bu parfümün muadili olsa kesinlikle kullanırdım dediğiniz parfüm önerileri bekliyoruz. Parfüm ve esanslar ile ilgili aklınıza takılan herhangi bir şey olursa da her zaman bekliyoruz.. Instagram sayfamıza da @massiveparfum göz atabilirsiniz. Saygılarımla, Şafak Hançer < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masivaparfum -- 30 Ekim 2024; 17:15:18 > |
Bildirim