Arkadaşlar öncelikle pekçoğumuz ister ki hep parfümlerimiz kalıcı olsun hani 3 gün kalıcı !!!! Diyenlere inandığımızdan yada öyle istediğimizden değilde . Günü kurtarsa gene yeter yani bize :)) Yıllardır bende bayağa yıprandım sağlam araştırmalar yaptım sizlerde belki biliyorsunuzdur zaten. Orjinal parfüme para vermek gına geldi . Günlük parfüm sıkıyorum işe çıkarken sabahları 1ay 1.5 ay anca götürüyor orjinal bir şişe . Markasına göre değişiyor tabi .
Sizlere önerim. Bulunduğunuz ilde kozmetik ürünleri satan yerler veya esans satan yerler mutlaka vardır. Buralara gidip direk olarak saf esans almanız . Sonrası çok basit zaten . Eczaneden saf alkol alırsınız ve orantılı bir şekilde karıştırırsanız bunu 1 gün dolapta bekletin ve 2. gün kullanmaya başlayın İnanın çok sağlam olduğunu görüceksiniz. Şahsi önerim ise TomFord Black Orchide & Hypnotic Poison '' bu iki parfümü karıştırın koku çok fazla iyi oluyor.
Yapamayan yada çevresinde bulamayan uğraşmak istemeyen arkadaşlar varsa özelden ulaşsın yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.