Şimdi Ara

Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
5
Favori
20.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı?
    bir tutkudur capitol mavi parfüm... kullananlar kolay kolay baska parfüme alısamaz... fresh ve cok hos bir kokusu vardır..
    ama aromel kozmetik evyapa devroldugundan beri üretilmiyor...
    aromel bunun gibi güzel parfümleri üretimden kaldırıp blade gibi dandik parfümlerli piyasaya sürdü...
    slazenger de klasik parfümlerini üretimden kaldırmıstı ama talep üzerine ambalajını yenileyerek piyasaya sürdü...
    capitol severler benim gibi aromel kozmetiği ısrarla ararsa belki tekrar üretilebilir....
    buyrun düsüncelerimizi paylasalım arkadaslar...

http://img715.imageshack.us/img715/8648/06052011099.jpg

• Selamlar. Valla kardeşim bende kaç kere attım AROMEL'e mesaj , bende çok istiyorum klasik mavi capitolun tekrar üretilmesini ama boşa caba sarfediyoruz gibi. Onun kokusuna yakın ne parfümler aradım ama nafile. Şuanda satışta olan en pahalı parfümlere tercih ederim. Umarım sesimize kulak verirlerde tekrar üretime geçerler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.kyurek

Selamlar. Valla kardeşim bende kaç kere attım AROMEL'e mesaj , bende çok istiyorum klasik mavi capitolun tekrar üretilmesini ama boşa caba sarfediyoruz gibi. Onun kokusuna yakın ne parfümler aradım ama nafile. Şuanda satışta olan en pahalı parfümlere tercih ederim. Umarım sesimize kulak verirlerde tekrar üretime geçerler...
    aaah ah! yaramı deştin bilader :) aynen bende senin gibiyim. capitolden sonra sabit bir parfüm edinemedim kendime. bi ara çok sinir oldum ve mail attım aromele. cevap geldi. görüşlerinizi değerlendircez falan dediler. ben biraz ağır konuşmuştum.salak salak 3. sınıf kokuları üretmeye devam ettinizde hangi akla hizmet capitolü piyasadan kaldırdınız diye. en son bana bi şişe blade aqua gönderdiler. öyle kaldı. capitole hayran olan eşim blade i hiç beğenmedi. velhasılı ne zaman bir süpermarkete falan girsem gözlerim hep capitolü arıyor. kaza bela görsem bikaç koli alacam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: arsenick

aaah ah! yaramı deştin bilader :) aynen bende senin gibiyim. capitolden sonra sabit bir parfüm edinemedim kendime. bi ara çok sinir oldum ve mail attım aromele. cevap geldi. görüşlerinizi değerlendircez falan dediler. ben biraz ağır konuşmuştum.salak salak 3. sınıf kokuları üretmeye devam ettinizde hangi akla hizmet capitolü piyasadan kaldırdınız diye. en son bana bi şişe blade aqua gönderdiler. öyle kaldı. capitole hayran olan eşim blade i hiç beğenmedi. velhasılı ne zaman bir süpermarkete falan girsem gözlerim hep capitolü arıyor. kaza bela görsem bikaç koli alacam :D

Alıntıları Göster
    Demek tek mail atıp aynı talepte bulunan ben değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Megavolt

Demek tek mail atıp aynı talepte bulunan ben değilim

Alıntıları Göster
    Mavi slazenger ile capitol favori parfümlerimdi.Bir de brüt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Mavi slazenger ile capitol favori parfümlerimdi.Bir de brüt.

Alıntıları Göster
    Beyler bu Capitol mavi dediğiniz parfüm hani 80`li 90`lı yıllarda kullanılan parfümlerden mi ? O zamanlar kuaföre gittiğimde hoş kokulu parfüm sıkarlardı aklımda kuaför parfümü diye kalmış. Ben de o kokuyu arıyorum ama ismini bilmiyorum. Acaba bu bahsettiğiniz olabilir mi ? İnşallah çıkarırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poisonoftarantula

Beyler bu Capitol mavi dediğiniz parfüm hani 80`li 90`lı yıllarda kullanılan parfümlerden mi ? O zamanlar kuaföre gittiğimde hoş kokulu parfüm sıkarlardı aklımda kuaför parfümü diye kalmış. Ben de o kokuyu arıyorum ama ismini bilmiyorum. Acaba bu bahsettiğiniz olabilir mi ? İnşallah çıkarırlar..

Alıntıları Göster
    konuyu okuyunca ben de hatırladım. güzel bir parfüm idi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

konuyu okuyunca ben de hatırladım. güzel bir parfüm idi.

Alıntıları Göster
    bu parfümü bende çok arıyorum yarım şişe kadar var saklıyorum arabamdan kıymetli inanın aklıma her geldiğinde internetten araştıryorum satan yer varmı diye ama malesef yeşilini buldum ama mavisi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkure

bu parfümü bende çok arıyorum yarım şişe kadar var saklıyorum arabamdan kıymetli inanın aklıma her geldiğinde internetten araştıryorum satan yer varmı diye ama malesef yeşilini buldum ama mavisi lazım

Alıntıları Göster
    ooo demek yalnız değilmişim ben kaç kez daha aradım, mail attım robotik cevaplar verdiler: üretim politikası vıyvıyvıy.... piyasadaki şu kokularımızı deneyin vıyıvyıvy... dedim yeni kokularınız 5 para etmiyor hemen hepsi aynı türde kokuları hic cezbedici değil. görüslerinizi ilgili birime aktaracagız dediler ama hikayeden ibaret kaldı. slazenger üretimden kalkmıstı ama yanlıstan dönüp tekrar piyasaya girdi. darısı capitol ümüzden de başına. ben hala umutla sormaya devam ediyorum arada kalmıs tuhafiyelere falan. elimde 5 tane deostick, 3 şişe de deo kaldı... bastıralım arkadaşlar bence belki sonuc verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollum2 -- 2 Haziran 2012; 13:19:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: merkure

hazine var elinde kıymetini bil dosrum yeşili nadir de olsa bulunuyor ama çok cezbedici değil. arolmel neyin türevini ürettiyse komple piyasadan kaldırdı. örnegin capitol yeşil cıkardı, zingaronun 6 cesidini.. ama ana ürünleri de onlarla kaldırdı

• Az once eski bir eczaci olan ablamla eski gunlerden konustuk.capitol sorup duruyordun uretimden kaldirilmis haberini alinca cocuk gibi aglamakli olmustun dedi.aradan 8-10 yil gecmis vayy be dedim.inanin forumda parfum bolumunde ve diger parfum forumlarinda aktif uyeliklerim var.arkadaslar kokunuzu arayin derim.bir gun deneye deneye aradiginiz kokuyu bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salurlu

Az once eski bir eczaci olan ablamla eski gunlerden konustuk.capitol sorup duruyordun uretimden kaldirilmis haberini alinca cocuk gibi aglamakli olmustun dedi.aradan 8-10 yil gecmis vayy be dedim.inanin forumda parfum bolumunde ve diger parfum forumlarinda aktif uyeliklerim var.arkadaslar kokunuzu arayin derim.bir gun deneye deneye aradiginiz kokuyu bulabilirsiniz.
    Bundan tahminim 20 sene filan öncesiydi, ailem bana hediye olsun diye capitol'un deosunu almışlardı, o günden beri onun gibi kokan, hatta kokusuna yaklaşan bir parfüme denk gelmedim, kokusunu 1 kere koklasanız dahi unutamayacağınız dünyanın en güzel erkek parfümüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeply_

Bundan tahminim 20 sene filan öncesiydi, ailem bana hediye olsun diye capitol'un deosunu almışlardı, o günden beri onun gibi kokan, hatta kokusuna yaklaşan bir parfüme denk gelmedim, kokusunu 1 kere koklasanız dahi unutamayacağınız dünyanın en güzel erkek parfümüdür.

Alıntıları Göster
    Az önce ben de aromel kozmetiğe capitol mavi ile ilgili bir istek gönderisinde bulundum. Gelecek yanıt tatmin etmeyecek olsa da bu derece mükemmel bir parfümün üretilmesini ümit etmek bile güzel bir düşünce kanımca.

Bu arada sanki biraz ysl rive gauche'den capitol mavinin kokusunu aldım! Fakat bu tamamen çok yüzeysel bir algılama.

• quote:

Az önce ben de aromel kozmetiğe capitol mavi ile ilgili bir istek gönderisinde bulundum. Gelecek yanıt tatmin etmeyecek olsa da bu derece mükemmel bir parfümün üretilmesini ümit etmek bile güzel bir düşünce kanımca.

Bu arada sanki biraz ysl rive gauche'den capitol mavinin kokusunu aldım! Fakat bu tamamen çok yüzeysel bir algılama.

Alıntıları Göster
    Rive Gauche yeni formulasyonunu koklamıştım,dikkat etmediğimden yorum yapamam.Biraz daha yaş istiyor R.Gauche kanımca.Eski demir şişedeki Rive Gauche için en baba erkek kokularından deniyor forumlarda tecrübeli burunlar tarafından... Bence bir Capitol değil...

• quote:

Rive Gauche yeni formulasyonunu koklamıştım,dikkat etmediğimden yorum yapamam.Biraz daha yaş istiyor R.Gauche kanımca.Eski demir şişedeki Rive Gauche için en baba erkek kokularından deniyor forumlarda tecrübeli burunlar tarafından... Bence bir Capitol değil...

Tabii aradan en az 15 20 senelik bir süreç geçtiği için tam kesin olarak zihnimde capitol mavinin kokusu belirememekte. Fakat her nedense rive gauche'u ilk kokladığımda bir benzerlik kurmuştum. Bu arada size katılıyorum tabii ki rive gauche bir capitol olamaz. Daha doğrusu benim için hiç bir parfüm capitol mavi'nin yerini dolduramaz.
  • quote:

quote:

Tabii aradan en az 15 20 senelik bir süreç geçtiği için tam kesin olarak zihnimde capitol mavinin kokusu belirememekte. Fakat her nedense rive gauche'u ilk kokladığımda bir benzerlik kurmuştum. Bu arada size katılıyorum tabii ki rive gauche bir capitol olamaz. Daha doğrusu benim için hiç bir parfüm capitol mavi'nin yerini dolduramaz.

Alıntıları Göster
    Harika bir parfümdü ama malesef yok artık. Umarım tekrar üretilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: YeLKoVaNS

Aromeli aramak lazım bıkmadan...

• quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Orijinalden alıntı: YeLKoVaNS

Aromeli aramak lazım bıkmadan...

Alıntıları Göster
    Capitol maviyi hala bulan yok mu?

Birde aromelin fenerbahce icin ürettigi parfüm ve deo vardı 1996-1997 civarı.
    Oda cok harikaydı.
    Namussuzlar tutulan her marka parfümlerini piyasadan cektiler.
    Dur sunlara bida mail atıyım bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

Oda cok harikaydı.

Gerçekten bay bayan grubunda çok süper kokuları vardı aromel'in ne zaman ki evyap'a devroldu kaldırdı bu kokuları. Gitti dandik blade serisini üretti. Çok güzel kokularmis gibi de blade çeşitlerini çıkarıyor habire. O dandik kokularla piyasadan çok pay alamıyor. Nostalji serisi yapıp Capitolu iki defa piyasaya surse bladein şu ana kadar yaptığı satış rakamıni ikiye katlar eminim!

• quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

Oda cok harikaydı.

Gerçekten bay bayan grubunda çok süper kokuları vardı aromel'in ne zaman ki evyap'a devroldu kaldırdı bu kokuları. Gitti dandik blade serisini üretti. Çok güzel kokularmis gibi de blade çeşitlerini çıkarıyor habire. O dandik kokularla piyasadan çok pay alamıyor. Nostalji serisi yapıp Capitolu iki defa piyasaya surse bladein şu ana kadar yaptığı satış rakamıni ikiye katlar eminim!

Alıntıları Göster
    Bugün tekrar mail attım aromele.
    Facebookta grupta var dedim artık inadı bırakırlar inş.

Bizim türk milletinin bi huyu vardır ya hani ''kargaya pisliğin ilaç demişler denizin ortasına mıçmıç''
    Buda öle bişi işte :))

Piyasada özgün olan bir kokuydu capitol yani kopya degildi.
    Bunu devam ettirmek lazım gelirken blade vs yeni markalara yönelmek pek akıllıca degil.

Capitolla piyasayı süpürürler eminim.

Üstelik şu günlerde 50 ml lik parfümler 5 tlye satılıyorken.
    Dogruyu söylemek gerekirse ben bylgari classic kullanıyorum artık.
    Capitole alternatif bulamadım ve bylgaride kaldım.Bunuda cok severim ama capitol apayrı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.