Şimdi Ara

Tom Ford Black Orchid aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar beyler, bu parfümlere bir mağaza da denk geldim bugün, tester yoktu fiyatları kimi uygun, kimi ise pahalı idi.

Mağaza yüz de yüz orijinal olduğunu iddia ediyor, aranız da bu parfümler den birini kullanan var mı? Tavsiye ettiğiniz varsa almak isterim.

Benim için ağır kokması, kalıcılığı ve yayılımı önemli.

Parfümler bunlar;

• Güzel bir mağazaya gidersen onlar seni ten rengine göre yönlendirir dostum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tenine göre olması çok önemli. Ağır istiyorsan Tom ford direk. Kalıcılığı da acayip fazla. Ama herkes sevmez, hastası da büyük hastasıdır.
    Sen kalıcı ve ağır demissin direk Tom ford.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Havalanlarındaki duty fre lerde satılan Parfümler orjinalmidir arkadaşlar,

Konu sahibi arkadaş için cevap vereyim,

Gentelman lar traş..

Tom Ford kaltedir.. Ama kimine göre hacıyağı dır.. Kokudan anlamayanlar öyle der, ama kalite dir, efsanedir tom fordlar.. Tobacco vanilie seçebilirsin...

• BerAd kullanıcısına yanıt
    Orjinal

Tabii ki orijinal

• F1SECO kullanıcısına yanıt
    Alacağım koku 9 bin.. Parayı çöpe atmayayım diye.. Shepora ve beymen dışında almıyorum.. Ama duty frede uygun diye biliyorum..

Umarım pişman olmam.. Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jasmin Rouge by Tom Ford 
    10 yıl önce açıldı
    R3 Rochas Men aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Duty free’den uzun zamandır almadım. Fakat Euro dolar bu kadar yüksekken fiyat farkının fazla olacağını düşünmüyorum

Sorun olmaz da çoğu kokuda çok değişmiyor fiyat

• Teşekkürler cevaplarınız için arkadaşlar.

Tom Ford parfümlerin den birini seçeceğim o zaman, bayağı pahalı da görünüyor ama deneyip göreceğiz

Black Orchid ve Tobacco Vanille modellerini araştıracağım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Öyle seçme işte dostum o hatadır. Kaliteli parfümler tene göre uyumludur. Örneğin ben uzun yıllardır invictus kullanırım, beyaz tenli arkadaşlarda o koku örneğin daha silik kokar ama esmer tende çok daha güzel kokar. Çünkü parfümün kendisi beyaz tenler için değil koyu tenler içindir

• Hocam hangi parfüm hangi tende iyi durur, kalıcılığı nasıl arttırılır, hangisi daha kalıcıdır. bunlarla alakalı bir sürü bilgi internette var, ben onlardan hariç naçizane şöyle bir tavsiye vereyim. Zaten kalıcılık diyosanız minimum EDP ve Extrait dedikleri çeşitlere yönelmelisiniz. EDC veya EDT değil.

Bu arada bu tarz kozmetikçilerde sizlere tavsiye ettikleri kokular ele ayağa düşmüş kokular. Benim çok çok fazla arkadaşım olmamasına rağmen attığınız 3 parfümün 2 si arkadaşlarımda mevcut. E parfüm demek koku hafizasına hitap eden bambaşka bir dünya. Mazallah 10 kişiden 8 inin kullandığı parfümü sıkarsınız eşe, dosta, hatuna eski defterleri hatırlatırsınız hiç hoş olmaz.

Bu yüzden sizin hoşunuza giden daha önce kullandığınız parfümlerin notalarına yakın, niş parfüm dedikleri çok fazla kişinin radarına takılmamış parfümlere yönelebilirsiniz. İnternetten araştırma yapın ama sakın üstünüze sıkıp 36 saat süre geçmeden parfümü almayın, kör alış yapmış olursunuz.

Ayrıca parfümün kendinize hitap etmesini mi yoksa çevreye hitap etmesini mi istediğinize karar verin. Benim kullandığım 2 parfümden 1'i piyasada bir çok kişinin kullandığı ve beğendiği modelin elixir versiyonu diğeri ise sabahtan akşama kadar kokusuyla beni mest eden başka bir parfüm, 2.yi kendim için sıkıyorum yani.

• Giorgio di armani almıştım zamanında şu an 5000 tlden fazla fiyatı fena değildi.
    akakce.com
    Giorgio Armani Acqua Di Gio EDT 200 ml Erkek Parfüm Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/parfum/en-ucuz-giorgio-armani-acqua-di-gio-edt-200-ml-erkek-fiyati,178381.html

Bazı yerlerde 6000 TL olmuş oha!

Şimdi ise aqua di polo kullanıyorum hala armani bitmedi ancak polonun kokusu daha iyi ve daha ucuz.

Armanide güzel ama süre geçince üzerinden kokusu ilk gün ki gibi olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 8 Temmuz 2024; 16:12:31 >

• Black orkid çok kalıcı, yayılım iyi.. Ama herkeste var, 3 kişiden birinde var malesef.. (replikası bol yani) ve kesinlikle kış kokusu..

Tobacco güzel vanilya kokusu dur.. Kalitedir👌

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Hahahahaha çok teşekkür ederim

• 3'ünüde kullandım. Black Orchid feminen bir koku güçlüdür ben almazdım. Diğer ikisi direkt eledim sarmaz. Dikkatini Niche parfümlere verebilirsin. Bütçen varsa 6000 7000 den başlar fiyatları.

Designer parfüm bakıyorsan bu mevsimde en güzel giden parfümlerden olan Bois İmperial öneririm. Uzay Exclusive'den alabilirsiniz.

Jazz Club EDT öneririm. Ya da Ganymade olabilir fakat pahalıdır.

• Bentley parfüm grubunu tavsiye ederim. Bentley For Men Edp olan gayet iyidir kullandım ama bu aylara uyar mı dersek daha çok sonbahar kış kullanımına uygundur. Bentley grubunu deneyerek bir karara varabilirsiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.