< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tom Ford Black Orchid aldım (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam sizin yaptığınız bir yanlış yok ben bunu anlatmaya çalışmıştım en başta. adamlar hem bizden ucuza alıyor 4500-1900 hem de ultra taze oluyor. kalıcı değil dedim issey'e ama ben açık tenliyim ve uyuzdur hiçbir koku durmaz. beni etkileyen tshirt'e sıkmamış olmama rağmen ertesi gün nasıl koktu? TR'den alıp boca etsek bu kadar olmaz. orijinal parfüm tene sıkılır ki vücut ısındıkça terledikçe yayılsın. tshirt'e sıkacaksak en dandik çakmayı ama hacı yağı gibi olanı sık geç o yüzden burnumuzun direği kırılıyor yazın gençlerin yanından geçerken. hem tene sık hem ortalığı yıksın 13 15 bin lira öyle parfümler TR'de. biradere sorayım ama loewe gibi bazı modeller orada da pahalıymış ama yine de yarısıdır fiyatı. dubai'ye sürekli turist geliyor deli sirkülasyon var ve öyle ingiltereden falan geliyorsa zaten o adamlar parfüm alıp tarihine falan bakmıyordur. bir de edt diye bir şey yokmuş orada ben istedim diye aramış bulmuş edt issey'i. verirken ne yapacan olm edt bi işe yaramaz dedi.
adamlar orada öyle biz burada gülüyoruz ağlanacak halimize.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X