Şimdi Ara

Tom Ford Black Orchid aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parfümün kalitesi kadar kullandığınız ortamda çok önemli zira bizim işyeri barzo kezban lardan oluştuğu için 50 bin liralık koku sıksan öğğğğk bu ne diyen kadınlar adamlar çıkıyor

• Gün içinde görselde attığım parfümler den birini alacağım sanırım.

Alırsam eğer özet geçerim kokusu vs nasıldır diye.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt

hafta sonu birader abu d'habi'den bunu aldı bana 1900 liraymış. burada öpüyorlar bir de nerenin ne sattığı belli değil. aynı parfümü farklı yerlerden alıyorsun yazı kutu komple farklı olabiliyor. ya burası sahte olamaz burası da olmaz bu ne oluyorsun. reformüle diye duyarız işte ara sıra tipi de değişiyor daha yenisi geliyor ama performans olarak deli fark olması yüzünden ben bıraktım TR'den almayı.

tom ford kullandım yani kullandığımı sanmışım TR'den alıp. bayramda geldi birader direkt burun kırıyor sabah çıkmış akşam geldi o kadar saatten sonra dedim deli misin uçakta bunu mu sürdün? öyle böyle değil yani o black orchid denen koku dedim böyle miymiş ya? bizim bölgeye üretilenler dandik belki de maliyet yüzünden?

Tom Ford Black Orchid aldım

• Evet parfümü az önce almış bulunmaktayım;

İndirim ile beraber 4800₺’e aldım, normalde 6300₺ küsurat bir şeydi sanırım.

Daha henüz sıkmadım, ama açıp kapağını kokladım ve çok güzel kokuyor.

Üretim tarihi de bu şekilde;

Mağaza da 2 tane kalmıştı, ikisine de baktım tarihleri aynıydı, mecbur almak zorunda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokizm.

Evet parfümü az önce almış bulunmaktayım;

Mağaza da 2 tane kalmıştı, ikisine de baktım tarihleri aynıydı, mecbur almak zorunda kaldım.
    Koku harika, yayılımı ve kalıcılığı hakkında diyecek sözüm yok, 5000₺ küsüre de olsun o kadar diyorum

Bundan sonra Tom Ford koleksiyonu yapıp, onları kullanabilirim, bütçem yettiğince arada böyle çılgınlıklar yapabilirim

Misal bir daha ki alacağım Tom Ford Noir Extreme modeli olabilir, muadillerini kokladım aslında aldığım kokuyu anımsatıyorlar ama farklı aromaları, notaları var tabii ki.

Eğer Çiçeksi kokuları sevmiyorsanız, Tom Ford Black Orchid’den uzak durmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yokizm.

Evet parfümü az önce almış bulunmaktayım;

Parfümün yaşı yüksek değil mi . Az parada vermiyorsunuz . Malesef parfümün üretim tarihi ne kadar eskiyse kalıcılığı o kadar kötü oluyor

• Moueson kullanıcısına yanıt
    En az 5 yıl ömür biçiliyormuş hocam, parfümü sorgulattığım site de de öyle belirtilmiş.

Zaten ben de fazla durmaz bu, fazla durmaz dediğim 3-4 aya bitiririm ben bunu

Olmadı bir daha Beymen gibi güvenilir siteler den sipariş geçerim, orada ki parfümler daha yeni ve tazedir.

Nereden alırsanız alın batch kodunu her zaman sorgulayın . Çoğu kişi bunu önemsemez ama bana bir keresinde boynerden 10 yaşında parfüm yolladılar . Allah'tan koduna baktimda iade ettim.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Evet kod çok önemli, ben de dün direkt sorgulattım mağaza da ki 2 paketi de, ikiside aynı olduğu için artık birini aldım.

Hem orijinal olması bakımından, hem de tazeliği, yaşı bakımından o kod önemli.

Teşekkür ederim yorumunuz için hocam 🙏🏻
  • Arkadaşlar merhaba boynerden giorgio armani siyah olan acqua di gio 75 ml parfüm Versiyonu olan parfümü aldım geçen çok uygun bir rakama,fakat kokusu çok az kalıcı ve yayılımı yok gibi nerdeyse.Kullanan kişiler varsa aramızda yorum yapabilir mi acaba gerçekten böyle mi bu parfüm yoksa bana gelen üründe mi sıkıntı var anlamadım.Ürünü loreal ithal etmiş ve 2023 üretimi batch kodundan baktım sahte gibi de durmuyor ama bu kadar kötü olmasını beklemiyordum şikayet etsem ürünü inceleme yapıp red edecekler eminim tüketici mahkemesine gitsem lehine karar verir mi zor gibi bilemedim.Hatta kokusu bvlgari aqua pour homme var ona benziyor fakat edt olmasına rağmen bundan kalıcı yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 27 Temmuz 2024; 14:30:55 >
  • Alfonso93 kullanıcısına yanıt

Bu parfümün kalıcılık ve yayılımı orta düzeyde zaten. Fragrantica yorumlarına bakın. 5-6 saat kalır, yayılımı da güçlü değildir, birkaç saatten sonra da tene yakın hale gelir. Aldığınız parfümün sahte olma olasılığı yok denecek kadar az. Boyner/Sevil/Sephora resmi distribütörlerden tedarik ediyorlar, jelatin üstünde ithalatçı etiketi de olur. Ten meselesi de var tabi, kuru ciltlerde her zaman her parfüm daha az kalır. Yağlı ciltlerde daha uzun kalır

• Parfüm işi para demektir ve aynı zamanda nerede kullanacağın önemli o yüzden umarım çevrendeki insanlar kaliteden anlayan insanlardır yoksa yok yere yazık edersin kokuya ama herşey den önce senin kokuyu beğenmen önemli

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için hocam Evet ama kalıcılığı 2 saat maximum çok kötü performans parfüm versiyonu olmasına rağmen.Evet ithalatçı etiketi vardı üstünde sahte değil sanırım ama şikayetvar da şikayetler çok bu armani marka boyner satıcısı ürünlerde bakalım incelemeye gönderdim bir dahakine daha üst segment parfüm alıp riske girmeyeceğim.
  • Alfonso93 kullanıcısına yanıt

Hocam fragrantica'da mutlaka kalıcılık/yayılım tablosuna bakın. "Long lasting" ağırlıkta olanlara yönelin. Size birkaç designer ve niche tavsiyede bulunayım

Lorenzo Pazzaglia Black Sea veya Artik Sea

Acqua di Sale Profumum Roma

Megamare Orto Parisi

Light Blue Eau Intense Pour Homme Dolce&Gabbana

Azzaro Visit

L'Eau d'Issey Pour Homme Intense Issey Miyake

Essential Parfums Bois Impérial

Supremacy Not Only Intense Afnan

• Burası rossman dostum muhtemelen ve sattıkları çoğu parfüm ne yazık ki orjinal değil.

edt:rossman kağıdı varmış dikkatli bakınca gördüm. :) Asla rossman'dan almam.

Parfüm alıp arkama bakmayım derseniz Sevil Ve Sephora'dan şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 9 Ağustos 2024; 16:17:0 >
  • Tom Fordun en sevdigim Parfumu Noir Extremedir. Digerleri hosuma gitmiyor hic.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam öneriler için dediklerinizi de ayrıca dikkate alacağım.
  • asla sevemediğim bir koku black orchid.. unisex bi koku, baharatlı kokuları sevmiyorum, inanılmaz rahatsız ettiğini bile söyleyebilirim.

dior sauvage'den devam biz

nasıl çıktı koku? sabahtan akşama gidiyor ortalığı yıkıyor mu saatlerce? birader sıkmış sabah evden çıkmış akşam bizim eve girdi hala 2 metreden geliyordu kokusu. buradakiler öyle değildir ben almıyorum artık TR'den demiştim yukarıda. bodrum'da buluştuk biraderle yukarıda gösterdiğim issey miyake'yi verdi koku süper ama hiç kalıcı değil tende. kıyafette ertesi gün bile kokuyor ki arap emirliklerinden geldi oraya ingiltere'den geliyormuş. hani TR için uyduruk yapıyorlar demiştim daha önce? buradakiler nasıl kim bilir? sephora boyner'de 4500 lira birader 1900 liraya almış çok para vermedik en azından. bodrum'da 2023 520i kiralamış baktık iç plastikleri dacia gibi dedik bu ne? dedi benim arap emirliklerindeki x5'te böyle değil muhtemelen bunları TR için yapıyorlar. dedim şerefsizim aklıma gelmişti.Tom Ford Black Orchid aldım 

• baharatli yada sekerli agir kokular baskasi sikmis olsa bile basagrisi yapiyor bende. haftada 1 dus alan esmer vatandaslar mumkunse bisey sikmasin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.