TRENDYOL DA SATIŞ YAPANLAR BAKABİLİRMİ
|
Kalıcı Dövme ile ilgilenenler Bakabilirmi
|
Arkadaşlar merhaba,
Yeni açılan 3 platformum var başıktada belirttiğim gibi amazon tr,trendyol ve hepsiburada.
Tümüne ürünler eklendi satışa açık şuan 3 platformda.Dışarıdan hizmet aldım tüm ürün yüklemeleri vs.Artık ben kendim ilgilenmek istiyorum.ve herşeyi a-dan z-ye gösteren anlatan gerektiğinde destek alabileceğim bir eğitim,yol klavuzu arıyorum.
çok pahalı olmasın ama bedavada olmayacağını biliyorum.Bu konuda sizlerin sunduğu bir hizmet varsa ve neleri barındırıyor bu paketler iletişime geçrseniz çok sevinirim...
Aradığım şeyde sıfırdan başlayan birine verilecek bir eğitim gibi düşünün.
mail adresim jericho063@hotmail.com
Veya dışarıdan hizmet vermek isteyen birileri olursa onlada görüşmek isterim...tüm konulara hakim olması gerekiyor..tüm platformlarda...çok kişi ile görüştüm trendyol biliyorum ama hepsiburadayı bilmiyorum veya amazonu bilmiyorum diyenler çok oldu..
son olarak sadece ürün yüklemeklede bitmiyor..istenilen evraklar,patentler vs vs vs..kısacası deneyimli bilgi sahibi arkadaşlardan dönüş bekliyorum.
herkese iyi forumlar.
|
İşyeri için Klima Tavsiyesi
|
Arkadaşlar merhaba,
sosyal medya ve e ticaret sitelerimiz için ürünlerimize ait görselleri ve ksıa videoları yapacak arkadaşa ihtiyacım var..Detayları dm ile numaramı vererek konuşabilirz..ilgilenenler ulaşırsa sevinirim..
sektör kozmetik...
Arkadaşlar merhaba,
Kozmetik işindeyim ve ürünler genellikle ufak boyutta ve bunları e ticaret ve sosyal medyada paylaşmak için kaliteli resimler çekmek istiyorum.. Hali hazırda aşşağıda çektiğim resimleri iphone 13 pro max ve 60x60 fotograf çekme kabininde çektim..
Daha iyisini çekebilirmiyiz diye birkaç fotografçıya gittiğimde senin işini canon 2000 d ve 55 lens işini görür dedi..
Sormak istiyorum önerilen canon 2000 d ve 55 lens 13 pro max tan gerçekten daha iyi daha net ve kaliteli fotograf sunarmı?
Hiçbir bilgim yok makina konusunda siz bilgi sahibi arladaşlar yardımcı olursa sevinirim...
Yada sizlerin ömereceği daha iyi makinalar varsa çok sevinirim...
Çektiğim bazı resimler...
ÜRÜN SİPARİŞ ŞABLONU ARIYORUM
Arkadaşlar merhaba,
Kozmetik işindeyim,müşterilerin istediği ürünleri listeleyip,ürün adeti,kaç lira olduğu ve en sağda toplam tutarı verecek..
en altta sağ alt köşede toplam tutar yazacakisteğe göre kdv dahil veya değil seçeneği olacak...
şirket logo ve firma adres tlf bilgileri en üstte olacak...
böyle birşey arıyorum..birtane buldum ama bundada listede 5 satır var arttıramadım ve kdv dediğim gibi olmuyor..bu tarz ücretsiz tavsiye edeceğinz uygulama veya yazılım varsa yardımcı olurmusunuz
pdf e vurduğumda böyle çıkmasını istiyorum..
Merhaba,
Bana işyerimdeki tüm ürünleri resimli şekilde ürün bilgisi.model gibi özellikleri yazacağım bir şablon bir liste lazım.
İnternette baya gezindim bulamadım.ArDIĞIM ŞEY ÇOK BASİT..
Şirket logomu ekleyebileceğim,arka planın renkli olacağı,ürün görseli ve diğer özeliiklerinin yazacağı bir şey arıyorum.
fiyat listesi...Gerektiğinde müşterilere gönderebileceğim pdf şeklinde kayıt edebileceğim bir fiyat listesi.
Bu konuda acil yardım lazım..İlgilenen olursa sevnirim...
Trendyol Satış Yapmak İçin Danışman Lazım
Arkadaşlar merhaba,
Kozmetik üzerine satış yapılacak, toptan ve perakende satış yapmaktayım.. Ancak Trendyol sitesinde de satış yapmak için bu işle uğraşan bilgi sahibi kişi arıyorum. Tüm her konuda destek verecek kim ilgileniyor ise iletişime geçersw sevinirim.. Dm yoluyla yazarsa telefon bırakırım iletişime geçeriz.
Herkese iyi forumlar.
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE |
GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 844
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 27.845 (Bu ay: 806)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware