|
E TİCARET SİTELERİNDE HER ÜRÜNÜ SATAMAMA SORUNU(TRENDYOL-HEPSİBURADA)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
E ticaret ile uğraşan kimse yokmu arkadaşlar? -
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum... -
Güncel arkadaşlar...karşılığı ne ise öderim.. Bilen birileri lazım bana.. Lütfen dm üzerinden ulaşırmısınız... -
Che Guevera profil fotosu var ama kapitalist düzende yer almaya çalışıyor.
-
Ne kazandın şuan bu mesajınla aslanım.. Bak işine -
E-ihracat Hizmetleri (Amerika, Avrupa, Asya, Arap ülkeleri için özel çalışma)
Web Tasarım, Programlama, SEO, Reklam Yönetimi, Devlet Teşvikleri, SSB, Nato Tedarikçi Kaydı, Marka İşlemleri
rauvas - web tasarım hizmetleriRauvas - Web Tasarım Hizmetleri - Web Tasarım, SEO, Dijital Pazarlama, Reklamcılıkhttps://www.rauvas.com -
Ben buna niye güldüm
-
-
Platformda yazıyor olması lazım. Hepsiburada son 1 yıl içinde kesilen ürünlerin satın alındığını gösterir fatura istiyor. Trendyol ise 3 ay içinde kesilmiş olması lazım diyor. Bende de everest grubu ürünler var, bölge ana dağıtıcısını aradım satış yetki belgesi için, o neymiş ilk defa duydum diyor. alternatif satış yolları var deneyebileceğiniz ama bu sefer işte öne pek çıkarılmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X