Şimdi Ara

yerdeki kusmuğu nasıl temizlerim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün alkol aldım tabi aptal kafam dozunu kaçırınca olanlar oldu. yatakta başımın ağrısıyla birlikte nabzımı beynimde sayarken bir anda kusasım geldi tuvalete koşamadım, halimde yoktu zaten. kafayı yataktan sarkıtıp bıraktım. şimdi yerde yatıyor bu kusmuk olay şu ki ben bunu nasıl temizleyeceğim? bu arada baya bir kustum, 2. kusuşumda tuvalete yetiştim ve lavaboya bıraktım. TEMİZLEMEK ÖLÜM! Elime poşeti geçirip 10 dklık uğraş sonucu tamam. 3. kusuşumda gene tuvaletteydim ama klozette oturuyordum haliyle duşakabin battı :)) 10 dklık uğraş sonucu ayağımla elimle temizledim, bolca su vardı. ben taa yatak odasındaki kusmuğu nasıl temizleyeceğim neyseki halıya değil yere kustum. ve diyorum ki dizilerde filmlerde hatta çevrenizde alkol alıp sarhoş olan varsa kesinlikle özenmeyin sarhoşluğu dozunda bırakırsan iyidir..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yerdeki Kusmuğu Nasıl Temizlersiniz

Yerdeki kusmuğu temizlemek, özellikle halılar veya döşemeler söz konusu olduğunda zorlu bir görev olabilir. Ancak, aşağıdaki adımları izleyerek kusmuğu etkili ve verimli bir şekilde temizleyebilirsiniz:

1. Mümkün Olduğunca Çabuk Harekete Geçin: Kusmuk kurumadan önce temizlemek daha kolaydır.

2. Tek Kullanımlık Eldiven Takın: Kendinizi korumak için tek kullanımlık eldivenler takın.

3. Katı Maddeleri Kaldırın: Büyük kusmuk parçalarını bir kağıt havlu veya kaşıkla çıkarın ve çöpe atın.

4. Soğuk Su Kullanın: Soğuk su, kusmuktaki proteinleri sertleştirir ve temizlemeyi kolaylaştırır. Bir bezi soğuk suyla ıslatın ve kusmuk lekesini silin.

5. Enzimatik Temizleyici Kullanın: Enzimatik temizleyiciler, kusmuktaki organik maddeyi parçalamaya yardımcı olur. Kusmuk lekesine enzimatik bir temizleyici püskürtün ve etiketteki talimatlara göre bekletin.

6. Bezi veya Süngeri Yıkayın: Kullandığınız bezi veya süngeri soğuk suyla iyice yıkayın ve sıkın.

7. Tekrar Silin: Enzimatik temizleyiciyi etkisini göstermesi için biraz beklettikten sonra, lekeyi tekrar soğuk suyla ıslatılmış bir bez veya süngerle silin.

8. Kurulayın: Temiz bir bezle kusmuk lekesini kurulayın.

9. Halı veya Döşemeler İçin: Halı veya döşemelerdeki kusmuk lekelerini temizlemek için yukarıdaki adımları izleyin. Ek olarak, halı temizleme makinesi kullanmayı da düşünebilirsiniz.

Önemli Notlar:

• Ağartıcı veya amonyak gibi sert kimyasallar kullanmayın, çünkü bunlar lekeyi kalıcı hale getirebilir.
    • Kusmuk lekesi büyükse veya kurumuşsa, profesyonel bir halı veya döşeme temizleyicisi çağırmak en iyisidir.
    • Kusmuk rengi sarı veya yeşilse, bir doktora görünün, çünkü bu safra belirtisi olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eline poşet geçir sonra büyük bir ıslak bez yada havlu ile önce kabasını al sonra sil işte.
  • Havlu en kolayı, etrafını sarıp ortada biriktirerek temizlemeye çalış. Silme hareketiyle daha da batırırsın. Parçacıklar varsa onları temizle ilk, sonra dediğim gibi etraftan ortaya sara sara... Yanına da leğen, kova gibi bişey alırsan daha rahat olur, tabi üstüne bi de vileda atarsan bal dök yala

Arkadaş çoktaaaaan temizlemiştir bi şekilde ama içip kusan arkadaşı olanlara tavsiyem olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.