Şimdi Ara

Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
5
Favori
20.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elvis-Presley

Bugün tekrar mail attım aromele.
    Facebookta grupta var dedim artık inadı bırakırlar inş.

Bizim türk milletinin bi huyu vardır ya hani ''kargaya pisliğin ilaç demişler denizin ortasına mıçmıç''
    Buda öle bişi işte :))

Piyasada özgün olan bir kokuydu capitol yani kopya degildi.
    Bunu devam ettirmek lazım gelirken blade vs yeni markalara yönelmek pek akıllıca degil.

Capitolla piyasayı süpürürler eminim.

Üstelik şu günlerde 50 ml lik parfümler 5 tlye satılıyorken.
    Dogruyu söylemek gerekirse ben bylgari classic kullanıyorum artık.
    Capitole alternatif bulamadım ve bylgaride kaldım.Bunuda cok severim ama capitol apayrı.
    Dostlar; bugün bi üye arkadastan mesaj gelmiş bana.
    Capitol blue buldugunu söylemiş ve teelefon numarasını vermiş.
    Bendende paylaşmamı istedi.
    Aşağıya gelen mesajı aynen ekliyorum siz numarasından bu arkadasımıza ulaşırsınız.

Hayırlı olsun .)

fotojenik_mende5 sa. önce, 14:23
    15. YILIN SONUCUNDA BEN ŞUAN KULLANIYORUM ,KAPTAN KARDEŞ SİTEYE SIRF ŞU PARFÜMÜ ARAYIP BULAMAYAN ARKADAŞLARIM İÇİN ÜYE OLDUM MESAJLARA KARŞILIK VEREMİYORUM LÜTFEN BU YAZIMI PAYLAŞIRMISIN BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ HERKES SEVİNSİN ARTIK KABUS GÖRMESİN ,acıya son duyduk duymadık demeyin ....YAŞASIN BLUE CAPİTOL ...:)))

0536 498 78 18 menderes demir

• quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

Aşağıya gelen mesajı aynen ekliyorum siz numarasından bu arkadasımıza ulaşırsınız.

Hayırlı olsun .)

15. YILIN SONUCUNDA BEN ŞUAN KULLANIYORUM ,KAPTAN KARDEŞ SİTEYE SIRF ŞU PARFÜMÜ ARAYIP BULAMAYAN ARKADAŞLARIM İÇİN ÜYE OLDUM MESAJLARA KARŞILIK VEREMİYORUM LÜTFEN BU YAZIMI PAYLAŞIRMISIN BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ HERKES SEVİNSİN ARTIK KABUS GÖRMESİN ,acıya son duyduk duymadık demeyin ....YAŞASIN BLUE CAPİTOL ...:)))

Bir yerde satıldıgini zaten biliyoruz da fırsatçılar 125Ml i 125Tlye satıyorlar. Ayni yer böyle talep olduğunu bilmeyince 125Ml'i 40-50Tlye satıyormus. AYRICA NEDEN KENDİSİ BURAYA YAZMIYOR DA SENİN YAZMANI İSTİYOR? TUHAF!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollum2 -- 6 Eylül 2013; 20:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Orijinalden alıntı: KAPTANELVIS

Hayırlı olsun .)

Bir yerde satıldıgini zaten biliyoruz da fırsatçılar 125Ml i 125Tlye satıyorlar. Ayni yer böyle talep olduğunu bilmeyince 125Ml'i 40-50Tlye satıyormus. AYRICA NEDEN KENDİSİ BURAYA YAZMIYOR DA SENİN YAZMANI İSTİYOR? TUHAF!?

Alıntıları Göster
    acıbadem köptüsünün oradan kalkan capitol minibüslerini hatırlıyorum olma mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Elvis-Presley

Hayırlı olsun .)

Alıntıları Göster
    Ayrıca neden kendisi yazmak yerine senden yazmanı istiyor anlamış değilim?

• quote:

Ayrıca neden kendisi yazmak yerine senden yazmanı istiyor anlamış değilim?

O kadarını bilemiyorum.
    Bana gelen mesajı paylaştım ve o arkadası hiç tanımıyorum.
    Siz aradınızmı bu arkadası?

Ben 1 saat önce aradım lakin cvp veren olmadı telefona.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YeLKoVaNS

Harika bir parfümdü ama malesef yok artık. Umarım tekrar üretilir.

Aromeli aramak lazım bıkmadan...

E-mail ile dönüş yaptılar henüz üretimleri olmadığı yönünde.
  • Change.org dan imza felan toplayıp, firmaya yollarsanız üretirler belki.

• selam arkadaşlar. capitol maviyi arıyorsanız hala benimle iletişime geçebilirsiniz. hıc acılmamıs ambalajlarında 75 ml ve 125 ml stoklarla sınırlı tahmin edeceğiniz üzere. ister yeşili ister efsane mavisi. ayrıca harley davidson arayan arkadaşlarda yine bana msj atabilir. istanbul içindeki arkadaşlar bizzat testlerini yapabilir Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: prfmc

selam arkadaşlar. capitol maviyi arıyorsanız hala benimle iletişime geçebilirsiniz. hıc acılmamıs ambalajlarında 75 ml ve 125 ml stoklarla sınırlı tahmin edeceğiniz üzere. ister yeşili ister efsane mavisi. ayrıca harley davidson arayan arkadaşlarda yine bana msj atabilir. istanbul içindeki arkadaşlar bizzat testlerini yapabilir Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı? Capitol mavi klasik parfümü hatırlayan ve tekrar üretilmesini isteyen var mı?
    PM kabul etmiyorsunuz o bakımdan buradan yazıyorum. Capitol Mavi parfümün 75ml ve 125ml fiyatları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeply_ -- 26 Aralık 2014; 13:01:16 >

• deeply_ kullanıcısına yanıt
    merhaba su an 125 ml. kalmadı. 75 ml olanın fıyatı 55 tl. sahibinden .com da get ilanlaromda mevcuttur. ayrıca 75 ml capıtol after shavenın de fıyatı 45 tl dir. selamlar saygılar.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-parfum-capitol-mavi-parfum-75-ml-192180944/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: prfmc

merhaba su an 125 ml. kalmadı. 75 ml olanın fıyatı 55 tl. sahibinden .com da get ilanlaromda mevcuttur. ayrıca 75 ml capıtol after shavenın de fıyatı 45 tl dir. selamlar saygılar.. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-guzellik-kozmetik-parfum-capitol-mavi-parfum-75-ml-192180944/detay/
    tekrar merhaba arkadaslar,
    facebooktaki " capitol mavi parfüm "sayfamız aracııgıyla görüp ürünü alan arkadaslarımız herhangibir sorun belirtmediler.
    satıcı güvenilir rünler sorunsuzdur. detaylı bilgi icin facebook sayfamızdaki yorumları okuyabilirsiniz.

• Benimle bağı yoktur. Internette buldum. Denenebilir.

http://www.altinovasatis.com/urun/capitol-parfum-prestige-75ml--orjinal-deo-hediye-stoklarda-mevcuttur_188.aspx?CatId=132

• capıtol mavi traş losyonunu buldum. çok şanslıyım.
  • süper bir parfüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyntilbe -- 12 Ekim 2015; 14:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyntilbe

süper bir parfüm
    Capitol Mavi severleri facebook sayfamıza bekliyoruz.

https://www.facebook.com/CapitolMaviParfum/
  • capitol mavi david walker subelerinden temin edebilirsiniz..http://zezetrend.com/capitol-blue

• Hort olacak ama, capitol blue forumda eser hocamda mevcut. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Di?er kokulary da iyidir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85853049&p=1&anchorToGo=85853049#85853049

• quote:

Orijinalden alıntı: Naperva58

Hort olacak ama, capitol blue forumda eser hocamda mevcut. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Di?er kokulary da iyidir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85853049&p=1&anchorToGo=85853049#85853049
    Hiç duymadığım bir parfüm.
  • Hooortt

Orjinaline sahip olan var mı
  • Bende var hocam 2-3 şişe

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.