Şimdi Ara

Mizu'da satılan parfümler orjinal mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
89.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öncelikle parfümlerin sahtelikleri "kalıcılıklarına" bakıp karar verilmez. Kalıcı değilse sahtedir diye bir şey yok. Kaldı ki kalıcılık objektif bir kriter de değil. Dolayısıyla şikayetvar.com'daki şikayet pek bir şey ifade etmiyor.
    Bu ancak parfüm konusunda deneyimsiz, amatör kullanıcıların yapacağı bir şey bu. DP, Bargello gibi açık parfüm satan yerler orjinallerinden bile kalıcı parfüm üretiyor şimdi buna bakıp daha kalıcı olduğundan buradakiler "orjinal" mi diyoruz?

Sevil, Tekin Acar gibi yerlerin kar marjları çok yüksek + maliyetleri de yüksek. 150 liralık ürünü 300 liraya almanın sebebi de bu.

http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/hugo-boss-bottled-edt-vapo-100-ml_32244.aspx

Hugo Boss Bottled 312TL'ye satılıyor Tekin Acar'da. Ben bunu Lidyana'dan 136TL'ye aldım. Tekin Acar'daki parfüm ile aynı ithalatçıdan hiçbir fark yok zaten yıllardır kullandığım parfüm en ufak değişim bile olsa anlarım.

136 liraya bu parfüm satılıp üstüne kar bile edilirken sen aynı parfümü 312 liraya alıp Tekin Acar'daki insanların maaşlarını ve AVM'lerdeki yüksek dükkan kiralarını ödemelerine yardımcı olabilirsin istersen. Ne de olsa para senin.

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Hala cahil cahil yazıyorsun. Sırf AVM deki kiralardan dolayı yüksek fiyata satıyorlar diyorsun ya... Başka bir şey yazmama gerek yok. Tekin Acar ın web satışı yok sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbeyazh

Hala cahil cahil yazıyorsun. Sırf AVM deki kiralardan dolayı yüksek fiyata satıyorlar diyorsun ya... Başka bir şey yazmama gerek yok. Tekin Acar ın web satışı yok sanki..

Mağazada 312 liradan sattığı şeyi internet sitesinden 136 liraya mı satmasını bekliyorsun?

Tekin Acar ve Sevil gibi yerleri zengin etmeye devam.
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Dandik suları kullanmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Öncelikle parfümlerin sahtelikleri "kalıcılıklarına" bakıp karar verilmez. Kalıcı değilse sahtedir diye bir şey yok. Kaldı ki kalıcılık objektif bir kriter de değil. Dolayısıyla şikayetvar.com'daki şikayet pek bir şey ifade etmiyor.
    Bu ancak parfüm konusunda deneyimsiz, amatör kullanıcıların yapacağı bir şey bu. DP, Bargello gibi açık parfüm satan yerler orjinallerinden bile kalıcı parfüm üretiyor şimdi buna bakıp daha kalıcı olduğundan buradakiler "orjinal" mi diyoruz?

Sevil, Tekin Acar gibi yerlerin kar marjları çok yüksek + maliyetleri de yüksek. 150 liralık ürünü 300 liraya almanın sebebi de bu.

http://www.tekinacar.com.tr/shop/erkek/parfum/erkek-parfum/erkek-parfum/hugo-boss-bottled-edt-vapo-100-ml_32244.aspx

Hugo Boss Bottled 312TL'ye satılıyor Tekin Acar'da. Ben bunu Lidyana'dan 136TL'ye aldım. Tekin Acar'daki parfüm ile aynı ithalatçıdan hiçbir fark yok zaten yıllardır kullandığım parfüm en ufak değişim bile olsa anlarım.

136 liraya bu parfüm satılıp üstüne kar bile edilirken sen aynı parfümü 312 liraya alıp Tekin Acar'daki insanların maaşlarını ve AVM'lerdeki yüksek dükkan kiralarını ödemelerine yardımcı olabilirsin istersen. Ne de olsa para senin.

Tam aksine parfümlerin kalıcılıklarına bakıp ürünün orijinalliiğine karar vermede "kalıcılık" ulaşacağınız bir numaralı merciidir.
    Şöyle ki
    Parfümün üst notaları sahte parfümor(?) kimyacılarca , aslına yakın bir şekilde hazırlanıyor. Orta ve alt notalarda çuvallıyorlar tabi .
    fakat mesele şurada,
    Orijinal parfümün alt notaları ile birlikte tende kalma süresi atıyorum 5 saat olan bir parfümün almış olduğun imitasyon parfümde 30 dk yı bulmuyorsa eğer,
    bu noktada mizu müşteri hizmetlerindekilerin de söylediği edp edt kısaltmalarının ne anlamı olabilir?

İkincisi bu site neden ucuz ürün sattığını tamamen kısır döngüsel bir biçimde açıklıyor

Reel mağazalarının olmaması,parfümlerin direkt ithali vb sebeplere dayandırıyor.Bunlar size bir yerlerden tanıdık gelecek , nereden mi ?
    bunlar forumlarda ,sözlüklerde nasıl daha ucuza sattığına kendilerine göre cevap bulan insanların cümleleri.Yani sosyal mecralarda mizu ucuz parfüm satıyor çünkü mizu kendisi için parfüm firmalarına özel üretim yaptırıyor diye konuşulsa.Ucuz olmasının sebebini biz ucuz ürün satıyoruz çünkü mizu bulgari ye yerinden üretim yaptırıyor diye cevaplayacaktır. Hatta bu söylediklerimi paylaşmış olduğuma göre belki bunu da sebep olarak sunabilirler artık.

• arkakapıdankactım A kullanıcısına yanıt
    Dostum ben şunu söyledim Mizu'dan almadım ama aynı fiyata başka bir siteden aldım.

Yıllardır kullandığım Hugo Boss Bottled Tekin Acar, Boyner gibi yerlerde 312 liraya satılan şeyi ben 136 liraya aldım. Mağazalardan alınanlardan hiçbir farkı yok, hatta benimki mağazalarda satılanla aynı distribütörün ürünüydü. 2015 üretimi, kapalı kutu vs. Koku olarak yıllardır aynı.

Şimdi 312 lira nere 136 lira nere? Aynı ürünü 136 liraya satıp bu insanlar üstün kar edebiliyorsa artık siz düşünün Tekin Acar gibi yerlerin buradan kaldırdıkları parayı. Adamlar internetten yurtdışından ucuza parfüm almayalım diye parfüm satışını yasaklattırdılar. Daha ne yapsınlar?
  • Arkadaşlar bende iki kez tecrübe ettim, bir kaç arkadaş değinmiş ürünler gerçek fakat bayat, önceden firmayı aradım son kullanma tarihi kapak açıldıktan sonra 36ay dediler, elimdeki ürün 2008 üretimiydi (dolche gabbana) bu mantıkla parfüm kapağını açmazsak 50 sene sonra aynı kalitede bozulmadan mı kalacak böyle bir şey olabilir mi? sizce
    Sanırım bu nedenle koku değişik ve etkisini yitirmiş oluyor
    Belki o marka öyledir dedim bir daha denedim ama diğeride aynı (davidoff ) bu arada ikisinide mağaza da denedim buna dayanarak yorum yaptım
    Sonuç olarak tecrübelerinizden taze orjinal uygun satan bir site de varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir dubai mali icat olmus(Çin ve Bulgaristanda yapiliyor deniyor....)orjinal cakmasi a kalite replika parfumler turedi.bazi siteler onlari satiyor....ha birde orjinal olup distributorun istegine gore veya ulkelere gore uretilen parfumler var... gercekten bu tur sitelerden yari fiyatina alinan urunle yabanci bir magzadan alinan farkediyor...parfum orjinal ama etkisi az....bende sahit oldum.yurt disindan hediye gelen dior dune parfum cok etkiliydi koku resmen sekilden sekle girip uzun sure hissediliyordu...ayni parfumu mizudan aldim 1 saate koku uctu gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 22 Nisan 2016; 18:07:17 >
  • Yves saint laurent l'homme edt 100ml için sıcak fırsat var mı ya n11 de 238tl en ucuzu

• arkadaşlar mizu.com sitesinden kesinlikle uzak durunuz. Dün aldığım Amor Amor parfüm sudan farksızdı. Şüphelendim checkcosmeticsten baktım 2014 şubat üretimi arayıp şikayet ettim. Bana bugün geri döndüler arayan müşteri temsilcisi diyor ki checkcosmetics sitesi kesinlikle reklam sitesidir. Resmen enayi yerine koyup tarihi geçmiş ürünleri iteliyorlar. Aldanıp almayın 180 TL gitti. haram zıkkım olsun beni arayıp kandırmaya çalışan kadının çoluğundan çocugundan çıksın. Bu ramazan ayında bana bu kadar büyük beddua ettirdiniz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.