Şimdi Ara

Mizu'da satılan parfümler orjinal mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
89.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haades

Yıllardır internet ortamından parfüm alan birisi olarak belirteyim.Hangi siteden alırsanız alın piyasaya göre çok ucuza aldığınız parfümün getiricisi parfumania dır.
    öncelerde güzeldi arcon falan geliyordu ama şuan bedavaya yakın satılan orjinal adı altındaki parfümler parfumania dır.orjinal kokar.notalar prjinaldir.ama esans miktarı yarı yarıya seyreltilmiş gibi kalıcılıktadır.tahmini 2 saatte falan yok olur..işporta tezgahlarında satılan parfümlerin 1 tık üzerindedir.
    mizu,markafoni,trendyol vb siteler parfumania barkodlu parfüm gönderirler.tedarikçi ne tesadüfse hep aynıdır.dünyadan bu parfümleri bukadar ucuza getirip satabilen tek uyanıklar parfumaniadır.
    bizim toplumumuzdaki bende dahil ucuzcularda resimlere bakar bakar sevdiğimiz parfümleri boyner ykm sevil fiyatlarıyla karşılaştırır o çek senin bu indirim kuponu benim aaa ne kadar ucuza aldık diye seviniriz..sonrada şikayet ederiz..
    hatta checkparfume falan oralardan barkod kontrolü yaparız :)
    bu parfümler bulgaristan menşeilidir.orada bu işin sektörü vardır.. kanmayın aldanmayın..

Home intense Boyner de 360 Tl
    Mizu 'da 250 tl

Kardeş güzel yazmışsın tamam da o zaman şunu söyle Boyner'den alacağım her pahalı parfüm orjinal ve esans miktarında oynama yapılmamış mıdır ? ya Boyner'den aldığım parfüm'de parfumania'nın eseriyse bunu nasıl anlayacağız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cuveyriye

quote:

Orijinalden alıntı: haades

Yıllardır internet ortamından parfüm alan birisi olarak belirteyim.Hangi siteden alırsanız alın piyasaya göre çok ucuza aldığınız parfümün getiricisi parfumania dır.
    öncelerde güzeldi arcon falan geliyordu ama şuan bedavaya yakın satılan orjinal adı altındaki parfümler parfumania dır.orjinal kokar.notalar prjinaldir.ama esans miktarı yarı yarıya seyreltilmiş gibi kalıcılıktadır.tahmini 2 saatte falan yok olur..işporta tezgahlarında satılan parfümlerin 1 tık üzerindedir.
    mizu,markafoni,trendyol vb siteler parfumania barkodlu parfüm gönderirler.tedarikçi ne tesadüfse hep aynıdır.dünyadan bu parfümleri bukadar ucuza getirip satabilen tek uyanıklar parfumaniadır.
    bizim toplumumuzdaki bende dahil ucuzcularda resimlere bakar bakar sevdiğimiz parfümleri boyner ykm sevil fiyatlarıyla karşılaştırır o çek senin bu indirim kuponu benim aaa ne kadar ucuza aldık diye seviniriz..sonrada şikayet ederiz..
    hatta checkparfume falan oralardan barkod kontrolü yaparız :)
    bu parfümler bulgaristan menşeilidir.orada bu işin sektörü vardır.. kanmayın aldanmayın..

Home intense Boyner de 360 Tl
    Mizu 'da 250 tl

Kardeş güzel yazmışsın tamam da o zaman şunu söyle Boyner'den alacağım her pahalı parfüm orjinal ve esans miktarında oynama yapılmamış mıdır ? ya Boyner'den aldığım parfüm'de parfumania'nın eseriyse bunu nasıl anlayacağız ?

Boynerdeki parfümlerin kutuarının üzerind eithalatçısı yazar..hiçbir parfümün üzerinde parfummania olarak bir getirici ismi göremezsiniz..sevil,tekinacar dada göremessiniz..parfumania buralara giremez..istersen boynere git rastgele 10 parfüm seç kutularını al ve üzerindeki etikete bak(not olarak birde ND diye bir getirici vardır..oda parfumania gibi bir firmadır.)

• haades H kullanıcısına yanıt
    yani kutusunda ithalatçısı olduğu için parfümmania mutlaka yazar diyosun ? öyleyse parfüm alırken üzerinde parfümmania yazdığı anda geri çekileceğiz teşekkürler bilgi için
  • merhaba arkadaşlar,
    mizu hakkında google da aratınca bu sayfayı gördüm ve bende tecrübemi paylaşmak istedim.
    mizudan bir kaç gün önce parfüm aldım. ürün elime ulaştıktan sonra, açmadan önce, aklıma barkod kontrolü yapmak geldi. kontrol ettiğimde ürünün 2008 üretimli olduğunu gördüm. ve hemen iade işlemine başladım. durumu mizuya da yazdım , beni aradılar ve bana bu tip barkot kontrolu yapan sitelere itibar etmemem gerektiğini söylediler vs vs :)

demem oki mizudan aldığınız parfümlerin tarihini kontrol etmeden sakın almayın , 7-8 yıllık parfüm kullanmak istemezsiniz sanırım
    :) teşekkürler...
  • Parfüm sıkıntı iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım bi sıkıntı yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok kez parfüm aldım mizu'dan ve hepsi de seri numaralarından tutun da üretim tarihine kadar orjinal. Onu bunu geçtim en kaliteli dolum parfümle bile arasında dağlar kadar fark var eğer şüpheye düşecek olsanız da. Yani Şikayetvar'da onu bunu demişler de şöyle de böyle. Kesinlikle orjinal arkadaşlar. Benim için tedarikçisi pek önem arz etmiyor inanın ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Birçok kez parfüm aldım mizu'dan ve hepsi de seri numaralarından tutun da üretim tarihine kadar orjinal. Onu bunu geçtim en kaliteli dolum parfümle bile arasında dağlar kadar fark var eğer şüpheye düşecek olsanız da. Yani Şikayetvar'da onu bunu demişler de şöyle de böyle. Kesinlikle orjinal arkadaşlar. Benim için tedarikçisi pek önem arz etmiyor inanın ki.

Tedarikçisi önem arz ediyor. Bazı ithalatçılar kutu üzerinde Paris yazsa bile ürünü Dubai den itjal ediyor. Ki bunlar 2. kalite, kalıcılığı daha az olan ürünlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Birçok kez parfüm aldım mizu'dan ve hepsi de seri numaralarından tutun da üretim tarihine kadar orjinal. Onu bunu geçtim en kaliteli dolum parfümle bile arasında dağlar kadar fark var eğer şüpheye düşecek olsanız da. Yani Şikayetvar'da onu bunu demişler de şöyle de böyle. Kesinlikle orjinal arkadaşlar. Benim için tedarikçisi pek önem arz etmiyor inanın ki.

https://www.sikayetvar.com/mizu
  • Bvlgari Aqva Marine Pour Homme alacaktım ama yorumları okuyunca içim karardı.

Bu parfümden alan oldu mu?
    Deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.
  • sesar kullanıcısına yanıt
    kardeş calvin klein kokuları kalıcı değil bunu bilmen gerekiyodu
  • bunların işinde küçük değil büyük bir bit yeniği var benim tahminim bir parfüm şişesinden 3 şişe parfüm elde ediyorlar.Koku orijinal ,orjinal. Fakat esans yüzdesinde problem var.
    çok iyi bir imitasyon olduğunu düşünüyorum.Ama hangisinin fake olduğunu siz tahmin edin.

• Bu konuya daha önce yazdım mı bilmiyorum ama tekrar yazma ihtiyacı hissettim. Yıllardır parfümlerimi Mizu'dan alırım ve bir kez dahi sahte veya bayatlamış parfüme rastlamadım. Almış olduğum parfümler maksimum 1 yıllık parfümler olmuştur.
  • bende alycam

boynerde 300

mizuda 199 tl
  • Mizu'yu bilmem de ben Lidyana'dan alıyorum. %100 orjinal ve yeni üretimdi hep.
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    He he ...kesin orj. dir. Bvlgari 140. Tom Ford Black Or.290 TL. Ayrıca Sanal Pazar da Tester 64 TL oradan al en iyisi.
  • siyahbeyazh kullanıcısına yanıt
    Çok boş konuşuyorsunuz. Bu ne şimdi?

Daha önce Lidyana'dan parfüm aldınız da bambaşka bir şey mı çıktı? Sahte miydi? Bunların cevabını verin.
    Boş konuşmak mı... Parfümünün orj. olup olmadığını bile bilmeden, ilk aldığın yerden orj.olanın 3/1 fiyatına alıp orj.demen kadar da boş konuşmuyorum dur herhalde. O sitede orj vardır elbet ama asıl fiyatının 3/1 fiyatına alıp orj demek çok komik oluyor inan. Dediğim gibi sanal pazarda 64 TL ye al orj.kullanmaya devam et o zaman. Bu kadar da saftirik olunmaz ki
  • siyahbeyazh kullanıcısına yanıt
    Adam AVM'lerdeki kazıkçı Tekin Acar, Sevil gibi yerlerdeki fiyatlara bakıp "3'te 1 bir yatına alıyorsunuz o halde sahte reröre" diyor.. Gidip Sanalpazar'daki sahtecilerle bir tutuyor...

Laf olsun torba dolsun.

Lidyana'dan parfüm aldın da sahte mi yolladılar diyorum cevap yok.. Ona buna boş laf.
    1. Ben bayılıyormuyum sanıyorsun o kadar para vermeye anlamadım ki. Önce bir önceki yazımı tekrar oku ve anlamaya çalış. Ben hepsi sahte dir demedim. Anlayışın kıt galiba.
    2. Ben bu 1 kere bu şekilde aldım, bir daha asla. Sadece o siteden değil, hiç bir siteden 3/1 fiyatına parfüm almam artık.
    3. 3/1 fiyatına aldığın parfümü git belli başlı mağazalara göster orj. mi diye. (Ben yaptım cevaplarını da çünkü)
    4. Böyle bir ülke de 300 TL olan parfümü 100 TL alıp hala da bilip bilmeden, araştırıp sormadan orj.diyebiliyorsan ki diyorsun ........ sın !!
    5. Yav bu işe kafan basmıyor anladıkta, KG.sini 40 TL ye aldığın kıyma ile 13 TL ye aldığın kıyma aynı ET olabilir mi sence.
    6. İnternette sahte parfüm konusunda biraz araştırma yapmak da mı aklına gelmiyor kardeşim. Burada bilip bilmeden yok şu, yok bu orj. diye boş boş konuşmaya.
    7. Şirkette her siteye giremediğim için şu sadece bunu yollayabiliyorum. https://www.sikayetvar.com/lidyanacom-orijinal-olmayan-parfum-1
    8. Senin gibi 1 yerden alıp işkembeden sallamıyorum anlayacağın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.