Şimdi Ara

Mizu'da satılan parfümler orjinal mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
89.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    memnuniyetle. iyi bayramlar :)
  • canbaz kullanıcısına yanıt
    Iyi bayramlar herkese ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir site hem çiçeksepeti hem de amazonun ismini kullanacak, senelerce satış yapacak sonrada diyeceksiniz ki parfümler sahte. Bunlar o kadar çakmacı olsaydı Amazon'da çiçeksepeti de duman ederdi bunları zaten. Buna ek olarak piyasada aldığınız kaç tane parfüm kalıcı? EDT'lerde zaten kalıcık namına birşey bumak zor max 3-4 saat gidiyor bir iki parfüm hariç. Geriye kalanlarda ortam koşulları üretim tarihi gibi nedenlerle zaten bozuluyor. Kalıcılık parfümün orjinalliğini belli etmez. Çoğu çakma parfümde kalıcılık bulabilirsiniz ki ağırlıklı olarak açıkta satılan parfümlerde de bu yapılıyor. Kalıcılığı arttırıp koku üstünde oynama yapıyorlar. . Aynı parfümde farklılıklarda olabilir şöyleki çoğu parfüm belli dönemlerde kokunun üstünde oynamalar yapar, örnek olarak Dior yapmıştı bunu bir dönem, 2011 öncesiydi sanırım. O dönem kullananlar yeni halini çok beğenmemişlerdi. Kısacası parfümler sahte diyenler mantıklı olarak düşünsünler çakma satıyor olsalardı bu kadar tutunabilirler miydi? Sadece Mizu'da değil diğer bütün sitelerde aldığınız parfümün bozulmuş olma ihtimali var. Parfüm kutusunun altındaki numaradan sorgulatın ne zaman üretilmiş. Eskiyse açmadan paketi iade edin. Bu kadar yazıyı gördükten sonra bende sipariş verdim yarın elimde olur. Gayet hızlılar, parfümü ise gelince göreceğiz :)

Edt: Parfüm elime geçti 1 gün gibi sürede. Gelen parfümün üreim tarihi Haziran 2013. Eski sayılmaz. Kısaca parfüm sahte siteye güvenmeyin diyenleri fazla takmayın. İnternetten aldığınız her parfüm için aynı risk var. Durduk yere paranızı kaptırmayın diğer sitelere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunickonbesharf -- 1 Ağustos 2014; 16:05:54 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_56345852/tm.htm kardeşim bu link yardımcı olur
  • burdan sürekli alışveriş yapyıordum yaklaşık 20 25 tane parfüm almışımdır fakat sizin dediklerinizden sonra kıllandım ve şişenin altında ki kodu malum siteye yazdım ve sürekli bu hatayı verdi " Error: specified code is not supported, or is not correct. " ürün bu arada burberry the beat
  • Çoğu sitede parfümler orjinal fakat bayat diyorlar. Acaba bayat ve kalıcılığının kaybolması için üretim tarihinin üzerinden ne kadar bir süre geçmesi gerekli?

Eski parfümlerime baktım, üzerinde üretim tarihi de yazmıyor?
  • arkadaşlar, mizu dan 3.kez parfüm aldım ve çok memnunum hepsi orjinaldi... Kargolama şekilleri çok hoşuma gitti baloncuklu birşeye sarmışlar kırılması imkansız gibi birşey. Parfümünüzün üretim tarihini ve kullanılabilirlik sürelerini burdan sorgulayabilirsiniz .. link- checkcosmetic
  • B1ackRa1nb0W kullanıcısına yanıt
    Site olarak bunu kullanın, checkcosmetics belli ürünlerde göstermiyor üretim tarihini.

www.checkfresh.com
    How to find the batch code? - CheckFresh.com
    http://www.checkfresh.com/how-to-find-batch-number.html

• TArihide parfümün bayatlaması için önemli bir faktör. Ama bunun yanında saklama koşullarıda parfümün yapısını bozuyor. Çoğu erkek parfümü EDT'dir. GErçek manada kalıcı birşey istiyorsanız EDP almanız lazım DIOR, By Killian gibi. EDP parfümlerde zaten minimum 280 TL civarıdır ve indirimde 250 liraya dahi düşmez. Sizin kalıcılık konusunda yapmanız gereken teninize uygun parfümü seçmeniz. Onu da ancak deneyerek bulabilirsiniz.
  • Şu ana kadar calvin clein europhia - rabanne invictus ve gucci aldım, sıkıntı yok.

• Merhaba,

Ben kendim kozmetik ve parfüm branşında çalışmaktayım. Mizu'daki parfümler tarihi geçmiş veya sahte olduğuna inaniyorum.
    Pazar altındaki, yani bu fiyatlara orjinal parfüm hiçbir şekilde satılamaz.

http://checkcosmetic.net/
    Bu sitede almış olduğunuz parfümleri check yapabilirsiniz.

Kendim ise uzun süredir güvenilinir bir sitede alıyorum, hem orjinal hemde gayet uygun fiyatlara:
    www.belin.com.tr

Göz atmanızı tavsiye ederim

• Merhaba,

Ben kendim kozmetik ve parfüm bran?ynda çaly?maktayym. Mizu'daki parfümler tarihi geçmi? veya
    sahte oldu?una inaniyorum.
    Pazar altyndaki, yani bu fiyatlara orjinal parfüm hiçbir ?ekilde satylamaz.

http://checkcosmetic.net/
    Bu sitede almy? oldu?unuz parfümleri check yapabilirsiniz.

Kendim ise uzun süredir güvenilinir bir sitede alyyorum, hem orjinal hemde gayet uygun fiyatlara:
    www.belin.com.tr

Göz atmanyzy tavsiye ederim

• Amabalaj olarak orjinal ama kokuları pek kalıcı olmuyor.
  • Kimin neyi nereden aldığı beli değil, n11 den aldım orjinal diyor biri, diğeri n11 den aldım orjinal değil diyor, araya bir de mizu falan girmiş. n11 de şu mağazadan aldım desek daha anlaşılır olmaz mı, bir sürü mağaza var bu n 11de
  • rochas alıcam 10 tl de hediye kupon verdi alınırmı sizce ?
  • Ben dior homme intense sipariş verdim.Hemde Aveadan şifreyle %20 indirmli 175.00 tl.yarın gelicek.Gelince testini yapıcam.Bir elime mizudan aldığımı diğer elimede tekin acardan testreini.Gelişmeleri paylaşırım
  • gunes1970 G kullanıcısına yanıt
    bekliyorum hocam bide barkodundan üretim tarihine bakıp bilgilendirirsen sevinirim
  • Bendede kalıcılık konusunda bazı soru işaretleri oluştu bu site için. Toplamda 4-5 defa bu siteden farklı alışverişim oldu, artık her defasında almayacağım diyorum ama öyle bi fiyat çıkarıyor ki karşına alasın geliyor.

Armani Code aldım 2 defa kalıcılıkları vasat mağazadan aldığımla alakası yoktu ama One Million aldığımda kalıcılığı güzeldi Homme Intense aldım EDP olmasına rağmen kötüydü kız arkadaşıma La Vie Est Belle aldık onda sorun çıkmadı.

Yani biraz şans işi mizu. Netten parfüm almaya artık güvenim kalmadığından gittim mağazadan 400 küsür lira verip yeni parfümümü aldım sadece 4-5 fıs 2 gün idare ediyor kafam rahat orjinal mi değil mi diye üretim tarihini kontrol ettim bikaç ay öncesi, benim tavsiyem o kadar para veriyorsunuz kumar oynamayın 3,5 fazla verin mağazadan alın...

• Parfüm zamanında geldi.Güzel bir kutu içindeydi.İçini açtım kapağı şişesi kutusuyla hatta cd etiketiyle ve Arcon kozmetiğin hologramlı jelatiniyle orijinal görüntüsündeydi.
    Birde test için öğlen 12 civarı bir elime mizudan aldığım parfümü diğer elimede sephora mağazında testirini sıktım.Gece 12 ye kadar her iki elimde koku düzeyi birbirine yakındı.
    Son olarakda üretim tarihini kontrol ettim January 2013 gösterdi.
    Kendi düşünceme göre %99 orijinal bir ürün.Dior Homme İntenseyi ilk defa kullanacağım için performansını biraz kullandıktan sonra yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunes1970

Parfüm zamanında geldi.Güzel bir kutu içindeydi.İçini açtım kapağı şişesi kutusuyla hatta cd etiketiyle ve Arcon kozmetiğin hologramlı jelatiniyle orijinal görüntüsündeydi.
    Birde test için öğlen 12 civarı bir elime mizudan aldığım parfümü diğer elimede sephora mağazında testirini sıktım.Gece 12 ye kadar her iki elimde koku düzeyi birbirine yakındı.
    Son olarakda üretim tarihini kontrol ettim January 2013 gösterdi.
    Kendi düşünceme göre %99 orijinal bir ürün.Dior Homme İntenseyi ilk defa kullanacağım için performansını biraz kullandıktan sonra yazarım.

Gelişmeleri alalım abey iyi oluyor

Yani kısacası raf ömürleri sonlara yaklaştığı için bu kadar ucuz ürünler diğer türlü orijinaller, yorumların çoğundan bu anlaşılıyor. Biraz rus ruleti oynamak gibi anlaşılan, kaç seneliğin geleceği şans işi.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.