Şimdi Ara

Mizu'da satılan parfümler orjinal mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
89.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende mizudan rochas ve one shock aldım üretim tarihleri 2014 şubat ve mart gözüküyor

ürünlerde sıkıntı yok gibi ama faturaya bakıyorum ödenen tutar yazmıyor.benim bildiğim yazılması zorunlu

ayrıca ithalacçısına baktım nd kozmetik diyor ben bu ismi hiç duymamıştım
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    bende mizudan one shock aldim ama kalıcılığı ve farkedilirligi çok az geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lidyana nasıldır parfüm konusunda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan123456

bende mizudan one shock aldim ama kalıcılığı ve farkedilirligi çok az geldi bana

hocam faturada alışveriş tutarınız yazıyormuydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

baktım şimdi,yaziyor evet

• quote:

quote:

quote:

baktım şimdi,yaziyor evet

Müşteri hizmetlerine yazdımda ayın 1 inden itibaren elektronik faturaya geçmişler faturayı eposta adresine göndereceklermiş
  • Ben Terre almıştım mızudan. Koku olarak alt notalarda dahil aynı ama kalıcılık düşük geldi bıraz ayrıca boynerde ınceledıgım parfumde kutusunda hem arcon kozmetik yapıştırması hemde sarI bir bandrol vardı. Mızuda sadece ithalatçı firma yapıstırması vardı ama gelen parfüm orıjınal ama sanırım dubaıye filan yolladıkları 2. Parti uretım.

• www.tikomark.com

Benim favori site .

hem orjinal ve hem toptan fiyat kampanya şu an .
  • Bende burdan saat almayi dusunuyorm sizce alsam mi ya da daha once saat alan varmiydi burdan

• *Konuyu tekrar hortlattığım için özür dilerim ama tam mizu dan alışveri yapacaktım ki bu konuyu gördüm,finansbankın mizu da tüm ürünlerde geçerli %15 indiriminden yararlanıp parfüm alayım dedim bir sürü olumsuz deneyim yazılmış.
    *2015 yılı içerisinde mizu dan CD Home İntense ya da başka bir edp parfüm alan oldu mu? kalıcılığı ve üretim tarihi ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunes1970

Parfüm zamanında geldi.Güzel bir kutu içindeydi.İçini açtım kapağı şişesi kutusuyla hatta cd etiketiyle ve Arcon kozmetiğin hologramlı jelatiniyle orijinal görüntüsündeydi.
    Birde test için öğlen 12 civarı bir elime mizudan aldığım parfümü diğer elimede sephora mağazında testirini sıktım.Gece 12 ye kadar her iki elimde koku düzeyi birbirine yakındı.
    Son olarakda üretim tarihini kontrol ettim January 2013 gösterdi.
    Kendi düşünceme göre %99 orijinal bir ürün.Dior Homme İntenseyi ilk defa kullanacağım için performansını biraz kullandıktan sonra yazarım.

teşekkürler.

şu an durum nedir acaba? kalıcılık, orijinallik hakkındaki düşünce, kokunun farkedilirliği vs.??

• quote:

Arkadaşlar bende mizudan rochas ve one shock aldım üretim tarihleri 2014 şubat ve mart gözüküyor

ürünlerde sıkıntı yok gibi ama faturaya bakıyorum ödenen tutar yazmıyor.benim bildiğim yazılması zorunlu

ayrıca ithalacçısına baktım nd kozmetik diyor ben bu ismi hiç duymamıştım

üretim tarihlerine nereden bakılıyor acaba?
  • people are strange kullanıcısına yanıt
    http://www.checkfresh.com/ veyahttp://checkcosmetic.net/ adresinden batch kodu ile öğrenebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bur_ak47

http://www.checkfresh.com/ veyahttp://checkcosmetic.net/ adresinden batch kodu ile öğrenebilirsin

çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: java

Başlık açık bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Şikayetimvar'da vs baktım bir sürü şikayet var ama şu an elimde tuttuğum ürün (henüz açmadım, karar veremedim orjinal mi?) oldukça orjinal görünüyor... Üstünde Arcon Kozmetik (Chiristian Dior TR Dist. firma) adına yanar dönerli etiket de var... Off kararsız kaldım...

Alışveriş yapmış arkadaşlardan bilgi bekliyorum, teşekkürler...

evet orjinal ben roberto cavalli almıştım tereddütle
    ama yanıldım kesinlikle orjinal parfüm ve kalıcı
    ve çok ilgili yetkililer
    ayrıca fiyatlarıda çok uygun

• Ben dikkat ettim mizunu fiyatları genelde fragrancex ile paralel gidiyor bazı tek tük üründe onlardan bile ucuz , buda bana acaba bu adamlar bu parfümleri ithal ederken vergi ödemiyorlarmı sorusunu getirdi aklıma??? yada kar marjları çok çok az olmalı ki bu kadar az fiyata satıyorlar.

Diğer bir ihtimalse ,sephora TA vs vs gibi firmaların satamadıkları ürünleri yenileri ile değiştirerek ellerindeki bu tür ürünleri sitelere vererek paraya çevirmek maksatlı olduğu olabilir sonuçta rafta daha uzun kalması hem bayatlamasına hemde atıl kalmasına sebep olarak onlara birşey kazandırmaz ki bu firmalarında dur durak bilmeden satış yaptıklarını sanmıyorum hele bulunduğumuz bu ekonomik koşullarda bu imkansız ama onlara sorarsanız satışlar iyi diyeceklerdir eminim.

Eh birazda sitenin depolarında beklemesi ve uygunsuz depolama koşulları bu parfümlerin bayatlamasına sebep olur tabiki ,yani bir sürü etmen mevcut hangi marka hangi koşula dayanır içindeki esans kimyası belirler.

Birde yabancı forumlarda duyduğum okuduğum kadarı ile grey market ürünleri parfümlerde USA da üretilen ürünlerin barkodları kesilerek takibi imkansız hale getiriyorlarmış ki orjinal dist. bu durumu göremesin,sonuçta satıldımı satıldı nereye USA içine ama dünyanın bir ucunda USA barkoduyla satılması uygun olmaz, bir ihtimal bu ürünlerde olabilir.

• Merhaba arkadaşlar Mizu'dan 12.04.2015 tarihinde Gucci Made to Measure edt 90ml parfüm siparişi verdim , daha önce de siteden rochas erkek parfümü aldığım ve memnun kaldığım için siteyle ilgili şikayetleri çok dikkate almamıştım ama bu sefer ki talihsiz ben oldum çünkü bu sitenin parfüm konusunda kesinlikle bir standardı olmadığını anladım , konuya gelirsek daha önceden bildiğim ve tenimde 2 saat kıyafetimde ise 4 saat kokan bu parfüm seyreltilmiş ve esansı yok denecek kadar az olduğu için 20 dakikada havaya karışıyor,iade talebinde bulundum elbette ama bana mevsimsel durumlardan ve bölgelere göre olan ithalattan parfüm kalıcılığının değişebildiğini söyledi, bu konuyu biraz araştırdım ve temin edilen distrübütör firmayla ilgili parfüm esanslarında oynama olabileceğini anladım , ve sonuç olarak ben tüketici olarak bu ürünün standardına sahip olmak istiyorum , defolu , kusurlu ya da esansı değiştirilmiş zayıf ya da hatalı ürünü kullanmak istemiyorum buna rağmen iade alamayacaklarını ilettiler , ve şikayet savaşım devam etmekte , bu siteden alışveriş yapılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum ve bu konuyu tüketici hakları hakem heyetine taşımayı düşünüyorum benim gibi onlarca insan var..

İşinizi şansa bırakmak istemiyorsanız uzak durun paketi açtığınız an site size ürünü kakalamış oluyor bu kadar açık.

• Yıllardır internet ortamından parfüm alan birisi olarak belirteyim.Hangi siteden alırsanız alın piyasaya göre çok ucuza aldığınız parfümün getiricisi parfumania dır.
    öncelerde güzeldi arcon falan geliyordu ama şuan bedavaya yakın satılan orjinal adı altındaki parfümler parfumania dır.orjinal kokar.notalar prjinaldir.ama esans miktarı yarı yarıya seyreltilmiş gibi kalıcılıktadır.tahmini 2 saatte falan yok olur..işporta tezgahlarında satılan parfümlerin 1 tık üzerindedir.
    mizu,markafoni,trendyol vb siteler parfumania barkodlu parfüm gönderirler.tedarikçi ne tesadüfse hep aynıdır.dünyadan bu parfümleri bukadar ucuza getirip satabilen tek uyanıklar parfumaniadır.
    bizim toplumumuzdaki bende dahil ucuzcularda resimlere bakar bakar sevdiğimiz parfümleri boyner ykm sevil fiyatlarıyla karşılaştırır o çek senin bu indirim kuponu benim aaa ne kadar ucuza aldık diye seviniriz..sonrada şikayet ederiz..
    hatta checkparfume falan oralardan barkod kontrolü yaparız :)
    bu parfümler bulgaristan menşeilidir.orada bu işin sektörü vardır.. kanmayın aldanmayın..

• Konuyu hortlattigim icin kusura bakilmasin. Ben de buradan parfum almak istiyorum ancak bir turlu emin olamiyorum, son deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
    Bir de, parfumler icin gecerli indirim kodu var mi?

• Mizu.com hizmet olarak cok guzel bir site aninda gonderim yapmalari en buyuk avantajlari musteriye karsi her turlu ilgiyi gosteriyorlar lakin parfum konusunda calistigi firmalara fazla guveniyorlar. Arcon veya m-m kozmetikden saglanan urunlerde hicbir sikinti yok bugun boynerden veya tekin acardan parfum alirsaniz buyuk ihtimal bu 2 ithatatcidan parfum almislardir. Mizu nun calistigi nd kozmetik firmasinda sikinti var en son aldigim parfum nd disbiritorlugunde ve barkod u resmen elle kabartilmisti sonuc olarak mizu iyi bir firma tum urunleri sorunsuz sadece parfum konusunda onceden arayin nd kozmetik veya adi sani belli olmayan bir firma uzerinden gonderiliyorsa ucuz olsun farketmrz mantigiyla kesinlikle almayin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.