Şimdi Ara

Sabah 8.30 akşam 6 çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu çalışma sisteminde öğle arası ne zaman oluyor genel itibariyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sabah 8.30 Akşam 6 Çalışmak

Sabah 8.30'da başlayıp akşam 6'da biten çalışma saatleri, yaygın olarak uygulanan bir çalışma düzenidir. Bu çalışma programı, günde toplam 9,5 saat çalışma süresine denk gelir.

8-6 Çalışma Saatlerinin Hesaplanması

Çalışma saatleri şu şekilde hesaplanır:

• Akşam 6'dan sabah 8.30'u çıkar: 6,5 saat
    • Öğle yemeği molasını (genellikle 1 saat) çıkar: 5,5 saat
    • Sonuç: 9,5 saat

Bu nedenle, sabah 8.30'da başlayıp akşam 6'da biten çalışma saatleri, günde 9,5 saatlik bir çalışma süresini ifade eder.

8-6 Çalışma Saatleri ve İş-Yaşam Dengesi

8-6 çalışma saatleri, iş-yaşam dengesini sağlamada önemli bir rol oynayabilir. Bu çalışma programı, çalışanların çalışma saatleri dışında kişisel sorumluluklarına ve etkinliklerine zaman ayırmalarına olanak tanır.

Ancak, uzun çalışma saatleri de iş-yaşam dengesini bozabilir. Bu nedenle, çalışanların çalışma saatleri içinde verimli bir şekilde çalışmalarına yardımcı olacak kaynaklara ve desteğe sahip olmaları önemlidir.

Önemli Not: Belirli işler veya endüstriler, farklı çalışma saatleri gerektirebilir. Bazı işyerleri daha uzun çalışma saatleri veya esnek çalışma düzenlemeleri sunabilir. Çalışma saatlerinin, işin gereklerine ve çalışanların bireysel durumlarına göre değişebileceğini unutmamak gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 08:30 - 17:00

lütfedip 12:30 - 13:00 arası öğle arası emme ofisten çıkıp ofise girmek yarımsaat sürduğü için nefsimi terbiye ettim mesai saatlerine yemiyom içmiyom

sadece su

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yapıyorum da, bazen kahve almaya çıkıyorum 45 dakika falan sürüyor, geldiğimde herkes çalışıyor şimdi laf çıkabilir endişesi taşıdığımdan sordum.

• 8.30-21.00 arası çalışıyorum öğle arası yok yemek ofiste yeniliyor. Maaş 800
  • nicksiznicklinick N kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin hocam

• 08:30 - 17:00 arası çalışıyorum. 11:30'da yemeğe çıkıyorum. 12:30'da işime bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 23 Temmuz 2018; 10:30:20 >
  • sabah 08:30 akşam 21:00 çalışıyorum, cumartesi 09:00- 17:00 çalışıyorum maaşım 2.000 tl yazarken kendimi kesesim geldi şu an. allah belasını versin böyle düzenin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12-1 arası yemek arası.

işe yeni girdiysen sormaktan çekinme.

yoksa hayatını sömürürler.

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yeni başladım, iş yerinde sigara içmedim hiç bu güne kadar herkes tüttürüyor, ben de öğle arası içiyorum çıkıp, hayatımda ilk defa çalıştığından garip geliyor...

• 8-5.30 12-13.30 yemek 2 gibi işe başlıyorum

• sigara içmesen iyi edersin.

çünkü bizim kültürümüzde büyüğünün yanında içmek ayıp karşılanıyor.işe yeni girmiş genç birisin millet seni tanımaya çalışıyor.ufak streste bile cüğara yakan bir veled fazla güven vermez. bu nedenle cüğara yakma hojam.

öğle arasını sor.hangi saatler arası yemek iznimiz var de. 12-1 derlerse 12:10gibi roketleyip 12:45, 12:50civarı dön. 13:00ü sakın geçirme

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    Adamsın hocam, bende öyle düşündüğüm için içmedim zaten. Nelere dikkat edeyim, burda 10-15 sene kariyer hedefliyorum.

• 8-17 öğlen 12-13 arası mola belediyedeyim.
  • kavisli_panda kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin hocam

• Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    Genelde 1 saatlik molalar var herhalde, şimdi acemi olduğumu belli etmemek adına pek bir şey soramadım,artık ordan burdan öğreneceğiz.

• işyerindeki karı kızı inceleme.

sana verilen işleri gereğinden fazla eleştirme,

irdeleme.irdele ama şeyini çıkarma.

işyerinde senle ilgili olmayan konularda yorum bile yapma.orası ile ... ilgileniyor ona sormak lazım de.

• Sabah 6.30

Akşam 21.30

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Umarım ihtiyaçlarınızı karşılıyordur hocam, Allah kolaylık versin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.