Şimdi Ara

Fizik okumak isteyenler - En çok sormak istediğiniz sorular nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
3
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, ODTÜ Fizik Bölümü'nden araştırma görevlileri ve hocalar olarak, önümüzdeki günlerde ODTÜ'de tanıtım fuarında olacağız. Fuarda kullanmak üzere bir "sıkça sorulan sorular" belgesi oluşturmak istiyoruz. Belgeyi sizlerden sorular geldikten sonra buradan da paylaşacağım.

En çok sormak istediklerinizi yazabilirsiniz. İyi çalışmalar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertansinansahin -- 14 Temmuz 2023; 16:20:53 >

• ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Temel bilimler okumak halen akademisyenlik dışında para kazandırıyor mu?
  • Up.
  • mezun olunca ne olunuyor hocam?

bir de başlığa ertan sinan şahin eklemenizi tavsiye ederim, kimsenin dikkatini çekememiş çünkü
  • sriiouss kullanıcısına yanıt

+. Konunun patlaması gerekiyordu, araya kaynamış. Konuyu TYT/AYT/YDT’ye açmışsınız hocam, Eğitim ve Sınavlar’da açmadığınız etkileşim düşük kalmış. (Forumda bazı değişiklikler oldu)

Ben bir soru sorayım. Fizik okuyup akademiye yönelmek istemeyenler için nasıl kariyer planları çizilebilir? Örneğin savunma sanayide mühendislik tarzı bir iş yapmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandie -- 15 Temmuz 2023; 12:23:29 >
  • O zaman up

• Up
  • akademisyen olduğunuzu bilmiyordum hocam
  • Hocam gelince de sorarım ama aklımda şu soru var:

ODTÜ'de laboratuvarda çalışmak isteyen lisans öğrencileri için yer var mı? Gönüllü olarak akademik çalışma yapmak isteyen bir öğrenciye bu imkanlar sunuluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE2B723A2 -- 17 Temmuz 2023; 0:40:22 >
  • up up

• Up Up Up

• Merhaba hocam. ODTÜ Fizik’te okuyanlardan kaçının yurtdışına gittiği Veya yılda kaç makale çıkardıkları hakkında bir veri varsa çok iyi olur.
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.