Şimdi Ara

size ait aktif öğrencilik bilgisi bulunamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
8.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğrenci belgesi sorgulamaya girdiğimde aktif öğrencilik bilginiz bulunamadı/kaydınız bulunamadı gibi bir şey yazıyor acaba e kaydımı tam olarak tamamlayamadım mı başka böyle olan yada bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grangehawking -- 16 Ağustos 2016; 14:53:53 >

• Bende de böyle arayıp sorcam şimdi
  • Chill Man kullanıcısına yanıt
    Cevabı bizimle paylasır mısınız acaba?Aynı durum bende de var.
  • Up.
  • Up.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElvBella

Cevabı bizimle paylasır mısınız acaba?Aynı durum bende de var.

Hocam itüyü aradım kaydım olmuş mu diye. Yöksis ten bakacaksınız dediler fakat oraya da giriş yapamıyorum belki siz yaparsınız.
  • Chill Man kullanıcısına yanıt
    Yöksis kullanıcı adı sıfre soruyor ama bende hiçbiri yok.Saka gıbı ya kayıt olduk mu bilemiyoruz yahu...
  • Up. Yok mu bilen?
  • gitti 1 sene ahahahahahaha

bir mezun 😞. çok eğlendim
  • Arkadaşlar sakin olun.

Öğrenci işleriyle ilgili bir durum yakinda gözükecektir.
    sizinle ilgili olan kısım sadece barkodlu belgenin çıktısını almaniz ve beklemeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: genchukukcu14

Arkadaşlar sakin olun.

Öğrenci işleriyle ilgili bir durum yakinda gözükecektir.
    sizinle ilgili olan kısım sadece barkodlu belgenin çıktısını almaniz ve beklemeniz

ben kaydım olmadı herhalde diye e devlette e kayıt bölümüne 5-6 kere tıkadım farklı zamanlarda hepsinde de sanki hiç kayıt yaptırmamışım gibi ilk aşama çıkıyor hiç tik falan yoktu siteye girdiğimizde e kayıt bulunan vakıf üniversiteleri tablosu çıkıyor ya hani her seferinde o çıktı acaba bir yanlışlık olur mu tekrar tekrar girdiğim için barkod numarası değişir mi öğrenci işlerini arıyorum cevap veren yok
  • grangehawking G kullanıcısına yanıt
    Bende de ilk aşama çıkıyor ama üstte "kaydınız şu tarihte şu saatte yapılmıştır" yazıyor. Onu görmedin belki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikordis

Bende de ilk aşama çıkıyor ama üstte "kaydınız şu tarihte şu saatte yapılmıştır" yazıyor. Onu görmedin belki de

yok şimdi tekrara detaylı inceledim ama öyle bir şey yazmıyor siz devam et diyince mi öyle yazıyor yoksa normal mi
    Devam et diyince hocam
  • bende e devletten yaptım.şu şu tarih ve saatte kaydınız yapılmıştır yazdı.e devletten elektronik kayıt belgesi aldım,üniversitenin sitesinden ön kayıt yaptım belgesinide aldım ama e devlette bende de böyle görünüyor.başka birley yapmak lazım mı ?
    e devlet uygulamasını indirip karekodu tarattım e devlet kayıt olarak indirdiğim belgeyi gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bende e devletten yaptım.şu şu tarih ve saatte kaydınız yapılmıştır yazdı.e devletten elektronik kayıt belgesi aldım,üniversitenin sitesinden ön kayıt yaptım belgesinide aldım ama e devlette bende de böyle görünüyor.başka birley yapmak lazım mı ?
    e devlet uygulamasını indirip karekodu tarattım e devlet kayıt olarak indirdiğim belgeyi gösteriyor.

üniversitenin sitesinden nasıl ön kayıt yaptınız nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikordis

Devam et diyince hocam

kyk yurt kaydı yapabildiniz mi peki orda da gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: grangehawking

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bende e devletten yaptım.şu şu tarih ve saatte kaydınız yapılmıştır yazdı.e devletten elektronik kayıt belgesi aldım,üniversitenin sitesinden ön kayıt yaptım belgesinide aldım ama e devlette bende de böyle görünüyor.başka birley yapmak lazım mı ?

üniversitenin sitesinden nasıl ön kayıt yaptınız nasıl oluyor

kazandığın üniversitenin öğrenci sayfasına git,orada şifre oluşturuyorsun,tercihler var hazırlık varsa bölümünde onu seçiyorsun,hangi dil olacağı,muafiyete girecek misin filan, bunları doldurup bildiri yaptım sonra dosyayı bilgisayara kaydettim.

ekleme #
    e devletten tekrar kayıt olmayı seçince

Yerleşmiş olduğunuz programa kaydınız 16/08/2016 15:07 itibariyle yapılmıştır. Kayıtla ilgili bilgileriniz aşağıda sunulmuştur. Kayıt esnasında oluşturulan barkodlu belgenize Kayıtlı Belgelerim sayfasından ulaşabilirsiniz.

yazıyor onun aşağısında üniversite adı bölüm tercih vs yazıyor.başka birşey yapmaya gerek yok heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 16 Ağustos 2016; 16:24:38 >

O öğrenci belgesi olmadığı içindir. Öğrenci belgesini sorgula diyince aktif öğrenciliğiniz bulunamadı diyor değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.