Şimdi Ara

size ait aktif öğrencilik bilgisi bulunamadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
8.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de öyleydi 1 saat önceye kadar, üniversite onaylayınca ekleniyiyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede onay verince çıkar orda dert etmeyin. Elinizde bandrollu belge varsa yeterli. Çok evham yapıyorsanız arayın öğrenci işlerini. Ayrıca orda hata bildir kısmı var. Ona tıklayıp sizden istediklerini yazıp yollayın. Sistem okulunuza bildirir.
  • benim düzelmiş.
    dediğim gibi önce e devletten kayıt yapın,sonra üniversitenin öğrenci bölümünden bildiriminizi yapın.2 saate hazır oldu.çıktıları almayı unutmyın lazım olacak daha sonra.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Bildirim nasıl oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Danidani

Bildirim nasıl oluyor hocam

google amcaya üniversitenin öğrenci sayfasını sor ordan kaydını onaylat.yukarıda yazmıştım ona göre yapabilirsin.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Ben de okulumun sistemine bilgilerimi girmiştim yurt başvurumu falan da yapmıştım ama hala öğrenci belgem yok. Nasıl onaylatıcaz illa okulun sisteminden tekrar kayıt mı olmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nikordis

Ben de okulumun sistemine bilgilerimi girmiştim yurt başvurumu falan da yapmıştım ama hala öğrenci belgem yok. Nasıl onaylatıcaz illa okulun sisteminden tekrar kayıt mı olmak gerekiyor

e devletten hata olduğunu düşünüyorsanıuz bildir tarzı birşey vardı ona basıp bildiri yapmayı dene ya da okulun öğrenci işlerini ara durumu söyle.
    üniverside kaydını eksik yapmış olabilirsin,ben bilgileri girip kaydedip çıkmıştım ondan olmuyormuş,rapor al deyip çıktı olan sayfadan sonra düzeldi. ( rapor al dedikten sonra değişiklik yapılmıyor ona göre doğru seçip öyle rapor ala bas )
    başka aklıma birşey gelmiyor önceki sayfalarda bir arkadaş kayıt için konu açmıştı ona bak bide istersen.
  • Chill Man kullanıcısına yanıt
    Hocam ne şifresi ordaki

• quote:

Orijinalden alıntı: Danidani

Hocam ne şifresi ordaki

Bilmiyorum ki ben itü öğrenci işlerinin yalancısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikordis

bende yurt başvurusunda da öyle çıkıyor kaydınız bulunmamaktadır diye sizde de öyle mi oldu acaba
  • grangehawking G kullanıcısına yanıt
    Ben kyk'ya başvurmadım

• aynı durum bende de var .üniversitemi aradım kesin kayıt işlemleri için evrakları getireceksiniz bir gün sonra e devlet üzerinden öğrenci bilg aktif olur dedi(ekayıt yaptım bu arada).ne yani şimdi ben kyk yurt basvurusu yapamayacak mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arff0101

aynı durum bende de var .üniversitemi aradım kesin kayıt işlemleri için evrakları getireceksiniz bir gün sonra e devlet üzerinden öğrenci bilg aktif olur dedi(ekayıt yaptım bu arada).ne yani şimdi ben kyk yurt basvurusu yapamayacak mıyım?

hocam zaten yüz yüze kayıtlar ayın 19 unda bitiyor kyk başvurularıda 22 sinde sanırım yurt başvuruları bitene kadar güncellersiniz başvurunuzu evrakları verip
  • grangehawking G kullanıcısına yanıt
    evrakları vermek sıkıntı.adanadayım istanbulda üniversitem.1 eylülde sınav vardı o zaman verecektim evraklarımı ne güzel.bi işi de adam gibi yapamıyorlar be kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: arff0101

evrakları vermek sıkıntı.adanadayım istanbulda üniversitem.1 eylülde sınav vardı o zaman verecektim evraklarımı ne güzel.bi işi de adam gibi yapamıyorlar be kardes

bende bu sorun çıktığı için istanbuldan konyaya gidicem üniversite konyada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.