Şimdi Ara

Güvenlik bilgisi bu sisteme uygulanırken bir sorun oluştur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Bilgisayarımı formatladıktan sonra oldukça fazla alt klasörü olan dosyalarıma ulaşamıyorum.
    ya güvenliği tek tek düzeltmem gerekiyor.(çoook fazla klasör var ((( ) yada hepsini birden üst klasörde düzelme yapmaya çalıştığımda fotoğrafta ki gibi bir hata çıkıyor.
    W10 kullanıyorum. Lütfen yardım bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Güvenlik Bilgisinin Sisteme Uygulanması Sırasında Karşılaşılan Sorunlar

Güvenlik bilgisinin bir sisteme uygulanması sırasında çeşitli sorunlarla karşılaşmak mümkündür. Bu sorunlar, sistemin güvenliğini tehdit edebilir ve kullanıcıların verilerinin gizliliğini ve bütünlüğünü riske atabilir.

Birincisi, güvenlik bilgisinin uygulanması sırasında sistemin yapılandırmasında hatalar meydana gelebilir. Bu hatalar, güvenlik duvarı kurallarının yanlış yapılandırılması veya güvenlik güncellemelerinin eksik olması gibi nedenlerle oluşabilir.

İkincisi, güvenlik bilgisinin kendisi uygunsuz veya eksik olabilir. Bu, güvenlik bilgisinin sistemin ihtiyaçlarına uygun olmaması veya sistemde bulunan tüm güvenlik açıklarını kapatmaması anlamına gelebilir.

Üçüncüsü, güvenlik bilgisinin uygulanması sırasında donanım veya yazılım sorunları ortaya çıkabilir. Bu sorunlar, sistemin yetersiz belleğe veya işlem gücüne sahip olması veya güvenlik bilgisini desteklememesi gibi nedenlerle oluşabilir.

Bu sorunları önlemek için, güvenlik bilgisini uygulayan kişilerin sistemin yapılandırmasını dikkatlice kontrol etmeleri, güvenlik bilgisinin uygunluğunu doğrulamaları ve donanım ve yazılım gereksinimlerini karşıladıklarından emin olmaları gerekir. Ayrıca, sistemin üzerinde değişiklikler yapmadan önce düzenli olarak yedek alınması da önemlidir.

"Güvenlik bilgisi şu sisteme uygulanırken bir hata oluştu" mesajı, uygulanan güvenlik bilgisinde veya sistemin yapılandırmasında bir sorun olduğunu gösterir. Bu sorunu gidermek için, mesajla birlikte verilen hata kodunu veya açıklamayı dikkatlice inceleyerek sorunun nedenini belirlemeniz ve ardından sorunu gidermek için uygun adımları atmanız gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Verilerinizi şifrelemişmiydiniz?

Grup sekmesine kendi profilinizi ekleyebiliyormusunuz? sorun belki böyle çözülebilir.
  • yok dostum denedim kullanıcı ekle diyorum alt klasörlere yapamıyor
    fotoğraftaki gibi sorun yaşıyorum ..
  • Önceki formattaki kullanıcı hesabına olarak tanımlamışsınız dosyalari galiba.. Yani sadece o hesapta erişim sağlayabilecek dosyalar bunlar, biraz zor işiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sanırım öyle .
    bir program falan var mıdır acaba. minipe xp diye birşey vardı eskiden ve içinde bir takım hdd araçları mevcuttu. işe yarar mı acaba. bilgisi olan var mı?
  • tek tek uğraşıcam ama 1570 klasör var. grafik dosyası hepsi
  • neylim N kullanıcısına yanıt
    Linux ile live ortamda deneyin. Eğer olmazsa bu çözümü uygulayın:
    https://support.microsoft.com/tr-tr/help/2623670/-access-denied-or-other-errors-when-you-access-or-work-with-files-and
    Yoksa tek tek uğraşmak zorundasınız gibi görünüyor.
    Linux Live ISO için:
    https://linuxmint.com/download.php
    MATE olanını indirebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyeceğim teşekkürler
  • @echo off
    echo Make sure to run as administrator.
    @echo( >> setperms.log
    @echo \\\\\\\\\\\\\\////////////// >> setperms.log
    @echo Date: %date% %time% >> setperms.log
    @echo //////////////\\\\\\\\\\\\\\ >> setperms.log
    echo Taking ownership...
    takeown /F %1 /R /D Y >> setperms.log
    echo Reseting ownership...
    icacls %1 /T /C /Q /reset >>setperms.log
    echo Seting ownership to "Everyone"...
    icacls %1 /setowner Everyone /T /C /Q >> setperms.log
    echo Granting "Everyone" full access...
    icacls %1 /grant:r Everyone:F /T /C /Q >> setperms.log

bir .bat dosyası oluşturun yada birtane bulup sistemden kopyalayın masaüstüne içeriğini düzenleyerek üstteki kodu yapıştırın kaydedin admin olarak çalıştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 29 Ocak 2018; 3:50:56 >
  • Rogue Agent kullanıcısına yanıt
    denedim olmadı dostum. teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.