Şimdi Ara

ösym sonuç belgesini pdf olarak indirmek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
177.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonuç belgesini herhangi bir yolla indirebilir miyim?

• Sonuç sayfasında boşluğa sağ tıklayıp "Yazdır" a tıklayacaksınız.

Yazdırma sayfasında soldaki ilk seçenek bölümünde tercihleri "değiştir" e tıkladığınızda "pdf olarak kaydet" seçeneğini bulun. Ona tıkladığınızda nereye kaydedeceğinizi sorar.

Sayfayı, ekran görüntüsü, dönüştürücü, word vs olmadan eksiksiz şekilde bu yolla pdf olarak kaydedebilirsiniz.

Not: bir arkadaş benden bunu istedi, ben de google da aratıp bilen var mı diye baktığımda bu konuyu gördüm. Aramalardan ulaşan arkadailara faydası olur diye yazmak istedim. Konu açılalı 4 yıl olmasına rağmen bu sebeple yorumu yazmak istedim.
    Yapay Zekanın Yanıtı

ÖSYM Sonuç Belgesi PDF Olarak İndirilmesi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen sınavların sonuç belgelerini PDF formatında indirmek mümkündür. Bu belgeler, KPSS, ALES, YKS gibi sınavların sonuçlarını içerir.

Sonuç belgenizi indirmek için ÖSYM'nin resmi web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra "Sonuç Belgesi İndirme" bölümüne tıklayarak istediğiniz sınavın sonuç belgesini PDF olarak indirebilirsiniz.

KPSS sonuç belgenizi indirmek için "KPSS Sonuç Belgesi İndirme" sayfasına, YKS sonuç belgenizi indirmek için "YKS Sonuç Belgesi İndirme" sayfasına gitmeniz gerekmektedir.

ÖSYM giriş belgenizi de PDF olarak indirmek mümkündür. Giriş belgenizi indirmek için "Sınav Giriş Belgesi İndirme" sayfasına giderek T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

PDF formatındaki sonuç belgelerinizi bilgisayarınıza, telefonunuza veya tabletinize indirebilirsiniz. Bu belgeler, sınav sonucunuzu kanıtlamak ve başvurularda kullanmak için kullanılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • indirirsin sayfayı farklı kaydete bas
  • jiggly.puff kullanıcısına yanıt
    Sonucun resmini çek, word'e kopyala. Adobe Reader'a gir, ''pdf oluştur'' de, öncesinde kaydettiğin word dosyasını seçip oluşturabilirsin. Daha başka yolları da var ama en kolay yolu bu.
  • teşekkür ederim.
  • Sonuç sayfasında boşluğa sağ tıklayıp "Yazdır" a tıklayacaksınız.

Yazdırma sayfasında soldaki ilk seçenek bölümünde tercihleri "değiştir" e tıkladığınızda "pdf olarak kaydet" seçeneğini bulun. Ona tıkladığınızda nereye kaydedeceğinizi sorar.

Sayfayı, ekran görüntüsü, dönüştürücü, word vs olmadan eksiksiz şekilde bu yolla pdf olarak kaydedebilirsiniz.

Not: bir arkadaş benden bunu istedi, ben de google da aratıp bilen var mı diye baktığımda bu konuyu gördüm. Aramalardan ulaşan arkadailara faydası olur diye yazmak istedim. Konu açılalı 4 yıl olmasına rağmen bu sebeple yorumu yazmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tysonpearl

Sonuç sayfasında boşluğa sağ tıklayıp "Yazdır" a tıklayacaksınız.

hala işe yarıyor yaptığın
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.