ULV ilaçlama cihaz önerisi
Merhaba.
Yakın çevrem komple Covid. En büyük temennim hafid geçirmeleri. 2 gün önce ben de koku duyumun tamamen gitmesiyle pozitif olduğumu fark ettim. 5 gün evvelki testim negatifti. Koku duyum gitmese hasta olduğumu dahi anlamayacaktım. Çevremden ilk vaka haberini aldığımın ertesi günü (2gün önceki testim negatif olmasına rağmen) tamamen izole etmiştim kendimi. Test sonucu gelene kadarki o 1 gün de hasta akrabam ile aynı odada bulunmuştum 20dk kadar. O ara kaptığımı düşünüyorum. Tek temennim hafif atlatılması ve kendimi erken kapatarak başkasına bulaştırmamış olmam.
Konuya geleyim. ULV sisleme-ilaçlama makinesi. İşyerimde ve evimse bioxi nin ortam dezenfektanını kullanıyorum. Sağlık bakanlığı vb. onay sertifikaları olduğu için. Bir de bildiğiniz nalburlarda da satılan basit 30₺ lik 1lt lik ilaçlama pompasını. Fakat hem evde hem işyerinde, hem araçlarımda pek içim rahat etmiyor bu püskürterek ilaçlama yöntemi. Özellikle de hasralık atlatıldıktan sonra ortamı dezenfekte etmek için en teferruatlı ilaçlama olarak ULV geliyor aklıma.
Evinde işyerinde bu tip cihazlardan kullanan varsa tavsiyelerini bekliyorum. Zira 1800₺ ile 450₺ gibi uçurum fiyat farkları var. Hemen hepsi de birbirine benziyor. Bazılarında Watt değerleri farklı yazıyor. Ve hepsi de burada montajlanıp satılan ürünler. O sebeple tavsiye benim için birinci tercih sebebi olacak.
Bir yandan da standart manuel püskürtme neyine yetmiyor diye tırmalıyor cimri tarafım. Ancak dediğim gibi, hastalık sonrasına ve ayrıca işyeri ofis için, araba için damla damla nereye değdiği belli olmadan bir ilaçlama içimi rahatlatmıyor.
Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sağlıklı günler dilerim.
HP G6 1095ET laptop sata1 mi sata2 mi? SSD upgradei için
|
3 adet AAA kullanılan led fenerde 18650 kullanmak?
|
|
Baitcasting makinaya kamış tavsiyesi
|
İpad air 32gb ios 9.3 güncelleme sorunu
|
|
S-link SL-3EX5 "hdd güç konektörü" yardım
|
|
Dual Xeon X5650 işlemci için Anakart Seçimi
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 340
İkinci El Bölümü Mesajları: 58
Konularının görüntülenme sayısı: 5.535 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar