Şimdi Ara

İpad air 32gb ios 9.3 güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Cihazım ipad air 32gb . Mevcut yazılım sürümü 7.1.1(11D201)
    Yeni gelen güncellemeyi yapmak istediğimde wifi ye bağlı olduğum ve bağlantının sağlamlığından emin olduğum halde (3 ayrı wifi ağından da denedim);
    " Güncelleme Doğrulanamadı
    Artık İnternet'e bağlı olmadığınız için İOS 9.3 doğrulanamadı."
    Hatası alıyorum.
    Çözüm önerilerine yardımcı olmak için şunları söylemem gerek. Dediğim gibi internet bağlantı da hiçbir sorun yok. Tableti kapatıp açıp tekrar denedim. Yine olmadı. Cihazda 4,5 GB boş alan mevcut. Mevcut sürüm 7.1.1 . Konu hakkında bilgisi olan veya kaynak bulan arkadaşların yardımını bekliyorum.
    Güncelleme yeni geldiği için benimle aynı sorunu yaşayacak arkadaşlara da bir çözüm olur umarım.
     İpad air 32gb ios 9.3 güncelleme sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayara bağlayıp iTunes üzerinden güncellemeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet böyle bir sorun var. itunes üzerinden de güncelleme yapmıyor.
  • İphone 5s ve ipad minimde aynı sorun mevcut..Çözümü nedir bilen yok heralde. Takipteyim.
  • Iphone bazı modeller için güncellemeyi durdurmuş bir hata yüzünden. yama yapılıp tekrar güncellemeye açacaklarmış.
  • İphone ipadde güncellemeyi gwri çekmiş. Biz önceden indirdiğimiz için doğrulamayı geçeniyor. Güncelleme dosyasını silip tekrar güncellemeyi sorguladığımızda cihazınız güncel diyor

Yeni güncellemeyi bekleyeceğiz.

Daha önce inmiş güncellemeyi silin. Yenisi gelince temiz yükleme yapın

• Merhaba. Pc ye bağlayip güncelleme yaptım. Yardiminiz icin tesekkur ederim. ancak bir önceki sürüme güncelledi 9.3 e degil. Benim için sorun yok.Düne kadar stok sürümü kullanıyordum. :) Batarya süresinde ciddi bir iyileşme gördüm. Daha da kurcalamam ben bunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad mini ios 8 performansı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.