Şimdi Ara

İpad mini 1 ios 8 performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad mini 1e ios 8 yükleyen var mı arkadaşlar performansı hakkında bilgi verebilirler mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen bende bunu arıyorum
  • Var :-) hiç bi sıkıntı yok akıcı vs...

• Daha dur hocam millet indiremiyor neredeyse serverlar çok fena yoğun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

Var :-) hiç bi sıkıntı yok akıcı vs...

Rahatlıkla yükleyebiliriz yani bi sorunu yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yükledim sadece App store kasıyor bende.
  • ben de yüklüyorum şu an, yükleme bittikten sonra tekrar bi restart yapıp kullanmaya başlamak öneriliyor bazı yabancı sitelerde :) bitince düzenlerim burayı.

edit: ios 7'den çok daha seri geldi bana. gayet mutluyuz şu an :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 17 Eylül 2014; 23:53:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad mini ios 8 performansı
    10 yıl önce açıldı
    Apple TV ve iPhone 5 iOS 8.1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başka tecrübe eden var mı arkadaşlar?

• Up

• Biraz kullanin bize de haber verin ben de ona gore gecirecegim benim mini efendiyi.
  • Ahh Apple hemende ilk versiyonu gözden çıkardın ya yuhhh.
    io8 ile retinaya panorama çekim özelliği gelmiş , ipad mini1 e yok.
  • Şuan bir takılma dahi olmadı çok şaşırdım.
  • Safaride hafiften bir kasma mevcut,onun dışında şimdilik bir problem yok. Birde garage band uygulaması ücretsiz olsu galia. Onada güncelleme geldi tüm aletler açık, imovie'yi yükletmiyordu onuda appstore'dan eskiden indirdiğim için bir şekilde yükledim sorunsuz çalışıyor o da.uygulama gçişleri falan seri .
  • Yükledim.bir sorun yok

Ekleme: bazı uygulamalarda donma oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 18 Eylül 2014; 21:31:38 >
  • Up

• Orta tuşu 1saniye geeç algılıyor gibi geldi

• Safaride klavyeyi ve yer imlerini açarken ios 7 ye göre bir kasma var.
    Yer imlerininde aşağı yukarı hareket ederken yine bir kasma var.
    Sonraki güncellemelerde düzelir diye tahmin ediyorum.

• An itibariyle iOS8'i yarım saattir kullanmaktayım.

7.1.2ye göre tepkisellikte bariz bir azalma var, ayarlar, kamerada ekranı yan döndürünce (kamerada değil) , belkide cihazı sıfırlamadığımdan olabilir.

Safaride insanların yavaşlaması yerine bende kıpranma yok.

3-250 Mb arası büyüklükteki oyunlarda hala sıkıntı yok, yağ gibi akmaya devam Şu an Real Racing 3, Asphalt 8 ve GT Racing 2yi indiriyorum, oynadıktan sonra editleyeceğim. Beklenen Edit: Real Racing3de kasma yok ve cihaz 10 dakika oynamada ılımıyor bile. Oyun konusunda sıkıntı olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Rahatlıkla oynatıyor

Klavyeyi sıkıştırınca bazen gerilmeye başlıyor alet ufak tefek takılmalar görüyorum. Klavye ayarlarını sıfırlayınca bi nebze çözülüyor problem, ama geçmiyor..

Ana ekranda yukarıdan aşağı çektiğinizde cihaz 7.1.2de kasarken 8de arkası FLUlaşıyor ve bu tarafta gözle görülür bir hızlanma var. Menüde dolaşmak gayet hızlı,

Bataryayı %100e kadar şarj edip baştan denemek lazım ama, şu haliyle pek iç açıcı durmuyor malesef

Yeni gelen duvar kağıtları çok canlı olmuş gayet güzeller.

Kamerada deklanşöre hızlı hızlı arka arkaya bastığınızda çektiği resim sayısı artmış. Bu da bu tarafta ufak bir hızlanmaya işaret. Hızlı çekim modu gelmiş ama 120 FPS değil bu çektiğiniz görüntüyü birkaç kare şeklinde hızlandırıp veriyor size sadece.

App Store'un giriş ekranında bariz bir kasma var 7.1.2ye göre, umarım düzeltirler. AppStore'un üzerine çok gider ve hızlanması için hareketlerinizi hızlandırırsanız AppStore çöküyor. Farkettim ki bu hareketleri daha narin ve yavaş yaparsanız size daha tepkisel davranıyor.

AnTuTu benchmark'ı 7.1.2de de olduğu gibi tamamlayamıyor, çöküyor. Sadece ilk aldığımda 1 kere tamamlayabilmişti zaten, 15000 küsür bir puan almıştı, sanırım çökmese yine aynı puanı alır.

Büyük uygulamaları test edemediğim için uygulamalar arası geçişi test etmedim. Safariden AppStore'a ordan da Spotify'a veya GarageBand'e geçmek gayet mantıksız olurdu zaten. Bu zaten iPad 1'e bile yaptırabileceğiniz işler. Oyundan Safariye , Müzikden Oyuna Geçişi kısa sürede deneyip burayı Editleyeceğim..
    Beklenen Edit-2: RR3-Müzik-RR3 karmasında bi takılma olmadan oyunu tekrar açtırmadan geçiş mevcut. Nasıl bir kıstas olur bilmem ama, öyle

Ekleme: Ayarlar bana artık daha derlitoplu duruyor gibi geldi.
    Ekleme: Şu an Garageband'i ücretsiz bir biçimde indirdiğinizde, full sürüm olarak geliyor, bu çok iyi
    Ekleme: Cihazın boşta ram'i (AnTuTu benchmark'a göre) iOS 7.1.2de 106 Mb'dı , iOS 8 de 118 MB. Bu da bir bilgi
    İyi Akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18XET01 -- 19 Eylül 2014; 0:01:56 >

• Up

• 3 haftadan fazla bir süredir İOS 8.1.2 yüklü ipad mini kullanıyorum. İlk apple cihazım olduğu için öncekilerle kıyaslama gibi bir şansım yok ama yine de gözlemlediğim bir kaç sorunu yazacağım.

- Safariyi ilk açarken ufak takılamalar oluyor ama dikkate alınacak kadar değil.
    - Tableti yan tutup safaride klavyeyi açınca daha ilk harfe dokunur dokunmaz enter tuşuna basılmış gibi tepki verip arama yapıyor. Ancak bu sadece ilk seferde oluyor. Sonraki aramalarda ve tablet dik konumdayken böyle bir durum yok.
    - AppStore ilk açılışta bariz bir şekilde kasıyor, ya da açılmak için bir süre sizi bekletiyor diyelim. Çünkü açıldıktan sonra herhangi bir kasma yaşamadım ben.
    - Hızlı yazan biriyim, ancak bu klavyenin tepki hızını düşürmüyor. Ara sıra geç algılayabiliyor ama hemen toparlayarak size yetişiyor :)
    - İOS 8'e güncellediğimden beridir wifi ile ilgili baya problemim oldu. Ancak anladığım kadarıyla sorun modemdeymiş, boşu boşuna tabetin günahını aldım o kadar :)
    - Uygulamalar arası geçişler konusunda hiç memnun kalmadım. Bir uygulama arka planda belli bir süre kaldığında onu tekrar açmaya çalıştığınızda yeniden başlatıyormuş gibi tepki veriyor. Yani arka planda uygulama bıraktığınız gibi kalamıyor malesef. Hatta bırakın uygulamayı, safaride 3-4 sekme birden açılınca önceki sekmeler bile sıfırlanıyor. Sanırım bu cihazın donanımının artık yetersiz kaldığının bir göstergesi.
    - Son olarak multitasking konusuna değinmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla bu yazılımla kazandırılan bir özellik. Samsung bu konuda baya yol almışken apple neden hala en ufak bir adım bile atmıyor anlamış değilim. Yani kocaman ekran var önümüzde, ancak ikiye bölüp farklı uygulamaları aynı anda çalıştıramıyoruz. Mantıksızlığın dik alası. Tamam, belki ipad mini donanım olarak iki uygulamayı aynı ekranda çalıştırmakta zorlanabilir ama yeni cihazların bunu çok rahat yapabileceği düşüncesindeyim.

Dediğim gibi ilk apple cihazım olduğu için sadece elimdekine göre tecrübelerimi yazdım. Ufak tefek bir kaç soruna rağmen oldukça memnun kaldığım bir tablet kendisi. Umarım bu şekilde bozmadan devam eder. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.