Şimdi Ara

İos 6.1.3 wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de çoğu kişi gibi 6.1.2 de wifi sorunu yaşıyorum. Kendi kendine kopmalar , wifi bulamama gibi sorunlar oluyor kimi zaman. 6.1.3 ile bu sorun düzeldi mi ? Ona göre güncelleyelim :) teşekkürler.

• Şuan indiriyorum yazacağım ancak benim wifi hiç açılmıyor onun durumunu yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Şuan indiriyorum yazacağım ancak benim wifi hiç açılmıyor onun durumunu yazacağım
    hadi bakalım inşallah düzelir seninki de.. gerçi benimki farklı bir sorun ama :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_aliipek

hadi bakalım inşallah düzelir seninki de.. gerçi benimki farklı bir sorun ama :))

Hala kapalı bi düzelme yok ne yazık ki
  • Sanki bir düzelme var gibi. Evde daha önce çekmeyle çekmeme arasında gidip gelen bir yerde 10dk dır deniyorum herhangi bir sorun görünmüyor. Gerçi açıklama kısmında wifi ile ilgili bir not yok ama bende durum bu şekilde.
  • Jb var ise wifi booster yuklemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Jb var ise wifi booster yuklemenizi tavsiye ederim

işe yarıyor mu? sanmıyorum.

hatta bir forumdan alıntı:

quote:

hocam cekım gucunu bır program yardımı ıle artırmanız mumkun degıl sızın dedıgınız programı bende kullanıyorum cevrede bulunan wifi aglarına applenın koydugu bı sınır var dıyelım %10 sinyalin altındakılerı otomatıkman gormez telefon cunkı apple tarafından kapatılmıs bu program en dusuk sinyalı bıle gosterılmesını saglıyor AMA KESINLIKLE SINYAL KALITESINI ARTIRMIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 20 Mart 2013; 0:40:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Apple TV ve iPhone 5 iOS 8.1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Jb var ise wifi booster yuklemenizi tavsiye ederim

işe yarıyor mu? sanmıyorum.

hatta bir forumdan alıntı:

quote:

hocam cekım gucunu bır program yardımı ıle artırmanız mumkun degıl sızın dedıgınız programı bende kullanıyorum cevrede bulunan wifi aglarına applenın koydugu bı sınır var dıyelım %10 sinyalin altındakılerı otomatıkman gormez telefon cunkı apple tarafından kapatılmıs bu program en dusuk sinyalı bıle gosterılmesını saglıyor AMA KESINLIKLE SINYAL KALITESINI ARTIRMIYOR

Alıntıları Göster
    wifi booster'ı kullanıyorum... ama yine kafasına göre buluyo kafasına göre bulmuyor. sorun uzaklık değil modemin yanında da aynı şeyi yapıyo..

• İşe gidiyorum evin wifi hala çekiyor harika olmuş 6.1.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychotron_

İşe gidiyorum evin wifi hala çekiyor harika olmuş 6.1.3
    vallaha benim sorunum şuydu onuda yeni farkettim şöyle kişisel erişim notkasını geçen gün ihtiyaçtan açayım kullanayım dedim baktım çalışmıyor ne yaptıysam olmadı sonra netowrk ayarlarını sıfırladım olmadı sonra bir anda oldu ogün zorla işimi çözdüm ertesi gün tekrar deneyim dedim yine aynı sorun bağlanamadım neyse araştırdım kimsede bununla ilgili bişey yazmamış bende üstelemedim dediğim gibi çok kullanmıyorum abicim sonra yazılım geldi güncelledim ardından hemen denedim hiç zorlamadan çalıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

vallaha benim sorunum şuydu onuda yeni farkettim şöyle kişisel erişim notkasını geçen gün ihtiyaçtan açayım kullanayım dedim baktım çalışmıyor ne yaptıysam olmadı sonra netowrk ayarlarını sıfırladım olmadı sonra bir anda oldu ogün zorla işimi çözdüm ertesi gün tekrar deneyim dedim yine aynı sorun bağlanamadım neyse araştırdım kimsede bununla ilgili bişey yazmamış bende üstelemedim dediğim gibi çok kullanmıyorum abicim sonra yazılım geldi güncelledim ardından hemen denedim hiç zorlamadan çalıştı

Arada sırada, noktalama işaretlerine de, şans verelim.
  • quote:

eskiden siz de benim gibi bir sorun yaşıyor muydunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_aliipek

quote:

eskiden siz de benim gibi bir sorun yaşıyor muydunuz ?

Alıntıları Göster
    bende de ios 6 ile wifi sorunları başlamıştı. 1-2 dk bir wifi kopuyordu. Saolsun appale 6.1.3 güncellemesi ile bu soruna kökten çözüm buldu. Artık wifi ı hiç kullanamıyorum, wifi açılmıyor. teşekkürler apple

• quote:

Orijinalden alıntı: bigFreeze

bende de ios 6 ile wifi sorunları başlamıştı. 1-2 dk bir wifi kopuyordu. Saolsun appale 6.1.3 güncellemesi ile bu soruna kökten çözüm buldu. Artık wifi ı hiç kullanamıyorum, wifi açılmıyor. teşekkürler apple

Alıntıları Göster
    iOS 6.1.3 ile kullanıyorum i5 cihazımı şuana kadar hiç wifi sorunu yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FittMarc

iOS 6.1.3 ile kullanıyorum i5 cihazımı şuana kadar hiç wifi sorunu yaşamadım

Alıntıları Göster
    Bazı şifreleme sistemleri sebep oluyor soruna. WPA sisteminde hiç sorun olmuyor. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Bazı şifreleme sistemleri sebep oluyor soruna. WPA sisteminde hiç sorun olmuyor. Bilginize.

Alıntıları Göster
    4.3.3. kullanıyorken hiç bir sorunum yoktu ne zaman 6.1.3'e yükselttim o zaman wi-fi ve 3G problemi yaşamaya başladım. Keşke cihazımı eski versiyonuna düşürebilsem. Bu cihazımı satayım bir daha asla iphone almam artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Artık herkes wep kullanıyor
  • quote:

wifi soğuk gri şekilde mi duruyor hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

quote:

Evet çoğunlukla öle bazen açılıyo ama buseferde hiç bir ağı görmüyor. Restore(3 kez yaptım) ve ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim ama genede olmadı. Sadece 2. restoreden sonra 1 saat kadar sorunsuz çalıştı ama sonra gene gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

quote:

Alıntıları Göster
    evde wifi hep açık ekran kapanınca gidiyor wifi ( zaten iphoneun kendi özelliği) ama klidi açmadan saaate bakmak için bile orta tuşa basınca hemen wifi açılıp mailler filan geliyor yani hiç birşey kaybetmiyorsunuz ve geri kalmıyorsunuz tweetlerden filan. ayrıca pilden de çok iyi tasarruf ediyor. 6.1.3 wifi konusunda 6.1.2 ye göre hız farkı gözle görülebilir arttı bağlantıyı hemen sağlıyor.. kopma diye bişey zaten yok. cihazım iphone 4s..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.