Şimdi Ara

İos 6.1.3 wifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bigFreeze

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

quote:

bende de ios 6 ile wifi sorunları başlamıştı. 1-2 dk bir wifi kopuyordu. Saolsun appale 6.1.3 güncellemesi ile bu soruna kökten çözüm buldu. Artık wifi ı hiç kullanamıyorum, wifi açılmıyor. teşekkürler apple

wifi soğuk gri şekilde mi duruyor hocam ?

Evet çoğunlukla öle bazen açılıyo ama buseferde hiç bir ağı görmüyor. Restore(3 kez yaptım) ve ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim ama genede olmadı. Sadece 2. restoreden sonra 1 saat kadar sorunsuz çalıştı ama sonra gene gitti.

benim kide dün öyle oldu wifi soğuk gri şeklindeydi bir gidip bir geliyordu restore yaptım, 6.1.3 e güncelledim. Güncelledikten sonra bir kez oldu sonra kapatıp açtım dün akşam 9 dan beri sıkıntı yok çok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: blghn21

evde wifi hep açık ekran kapanınca gidiyor wifi ( zaten iphoneun kendi özelliği) ama klidi açmadan saaate bakmak için bile orta tuşa basınca hemen wifi açılıp mailler filan geliyor yani hiç birşey kaybetmiyorsunuz ve geri kalmıyorsunuz tweetlerden filan. ayrıca pilden de çok iyi tasarruf ediyor. 6.1.3 wifi konusunda 6.1.2 ye göre hız farkı gözle görülebilir arttı bağlantıyı hemen sağlıyor.. kopma diye bişey zaten yok. cihazım iphone 4s..

Benimkide 4s ama 6.1.3 geçince yarım yamalak çalışan wifi yide kaybettim. siz şanslıymışsınız int bundan müzdarip çok kullanıcı var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende de ios 6 ile wifi sorunları başlamıştı. 1-2 dk bir wifi kopuyordu. Saolsun appale 6.1.3 güncellemesi ile bu soruna kökten çözüm buldu. Artık wifi ı hiç kullanamıyorum, wifi açılmıyor. teşekkürler apple

wifi soğuk gri şekilde mi duruyor hocam ?

Evet çoğunlukla öle bazen açılıyo ama buseferde hiç bir ağı görmüyor. Restore(3 kez yaptım) ve ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim ama genede olmadı. Sadece 2. restoreden sonra 1 saat kadar sorunsuz çalıştı ama sonra gene gitti.

benim kide dün öyle oldu wifi soğuk gri şeklindeydi bir gidip bir geliyordu restore yaptım, 6.1.3 e güncelledim. Güncelledikten sonra bir kez oldu sonra kapatıp açtım dün akşam 9 dan beri sıkıntı yok çok şükür

Sizin adınıza sevindim apple msj attım bakalım ne diyecekler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.