Şimdi Ara

iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
13.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım iPhone 4 ios 7 deki performansı merak konusuydu. Elimden geldiği kadarıyla bir video hazırladım. Ayrıca udid kaydı olmadan ios 7 kurdum.

Ayrıca telefondan ssler:
     iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video ) iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaNE. -- 12 Haziran 2013; 16:41:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanerkan

Arkadaşlar sanırım iPhone 4 ios 7 deki performansı merak konusuydu. Elimden geldiği kadarıyla bir video hazırladım. Ayrıca udid kaydı olmadan ios 7 kurdum.

Ayrıca telefondan ssler:
     iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video ) iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )

Elinize sağlık hocam güzel bir inceleme olmuş, bir çok arkadaşın işine yarayacağına eminim

• teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam biraz android vari olmuş gibime geldi yav
  • Teşekkürler.

Dün bende iPhone 4'ü güncelledim. Yalnız o dockı hiç beğenmedim. Ve klasöre falan tıklayınca ki gelen animasyonlar da bariz takılmalar var.

+ olarak sizin telefonunuz gerçekten çok akıcı çalışıyor. En başta uygulama falan yok hiç sandım, fakat sayfayı çevirince anladım. Benim telefon da, kilit ekranını açarken takılmalar ve bariz bir yavaşlık söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 12 Haziran 2013; 17:08:48 >
  • İnceleme için teşekkürler. Yalnız ben 4 için ios 7 tavsiye etmiyorum kimse geçmesin hatta 6.1.3 için shsh kayıtlarınızı alıp herhangi bir restore için hazırda bekletin. Gerçi shsh kaydı olmasada ilex rat ile mevcut sürümü yükseltmeden restore edebiliyosunuz jb olmak koşuşuyla tabiki. İncelemede de görünüyor cihaz kasım kasım kasılmasada yavaşlamış. Saniye tuttum ayarlar ve safari 4 sn de açıldı. Bu yavaşlık mesajlar , kamera , rehber gibi temel ihtiyaçlardada kendini gösterecektir. Uygulama açılışları özellikle facebook ve twitter gibi uygulamar 8-10 sn de açılacaktır buda zamanla can sıkıcı bir hal alıcak. Hatta şuan restore edilmiş bir cihaz olduğu için zamanla açılışlar 1-2 sn daha uzayacaktır. Bunu ben 3Gs de ios 6 da tecrübe edindim ios 5 de akıcı olan telefonum ios 6 da cortladı. 4 de ios 7 de cortlicaktır hatta daha fazla cortlayacaktır ios 7 daha ağır bir sistem. Benim tavsiyem 4 de ios 6 da kalın jb ile ios 7 özelliklerini ve temaşarını yükleyebilirsiniz nasıl olsa bazı yazılımsal kullanmadığınız şeyleri iptal ederek jbsiz 6 dan bile daha akıcı kullanırsınız jbli 6 yı. İos 7 konusunda şaşırdım eski kilit ekranı iphonun efsanesiydi değişmesi üzdü beni gene bir tasarıma uygun kaydırma tuşu bulunsaymıştı keşke onun dışında iyi gibi duruyo ama ios 6 da bana göre iyi bazı ios 7 özelliklerini ekleyince tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Teşekkürler.

Dün bende iPhone 4'ü güncelledim. Yalnız o dockı hiç beğenmedim. Ve klasöre falan tıklayınca ki gelen animasyonlar da bariz takılmalar var.

+ olarak sizin telefonunuz gerçekten çok akıcı çalışıyor. En başta uygulama falan yok hiç sandım, fakat sayfayı çevirince anladım. Benim telefon da, kilit ekranını açarken takılmalar ve bariz bir yavaşlık söz konusu.

Hocam takılmayı bir tek klavyede yaşıyorum birde safari sekmelerinde onun haricinde çok aşırı bir takılma yaşamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

İnceleme için teşekkürler. Yalnız ben 4 için ios 7 tavsiye etmiyorum kimse geçmesin hatta 6.1.3 için shsh kayıtlarınızı alıp herhangi bir restore için hazırda bekletin. Gerçi shsh kaydı olmasada ilex rat ile mevcut sürümü yükseltmeden restore edebiliyosunuz jb olmak koşuşuyla tabiki. İncelemede de görünüyor cihaz kasım kasım kasılmasada yavaşlamış. Saniye tuttum ayarlar ve safari 4 sn de açıldı. Bu yavaşlık mesajlar , kamera , rehber gibi temel ihtiyaçlardada kendini gösterecektir. Uygulama açılışları özellikle facebook ve twitter gibi uygulamar 8-10 sn de açılacaktır buda zamanla can sıkıcı bir hal alıcak. Hatta şuan restore edilmiş bir cihaz olduğu için zamanla açılışlar 1-2 sn daha uzayacaktır. Bunu ben 3Gs de ios 6 da tecrübe edindim ios 5 de akıcı olan telefonum ios 6 da cortladı. 4 de ios 7 de cortlicaktır hatta daha fazla cortlayacaktır ios 7 daha ağır bir sistem. Benim tavsiyem 4 de ios 6 da kalın jb ile ios 7 özelliklerini ve temaşarını yükleyebilirsiniz nasıl olsa bazı yazılımsal kullanmadığınız şeyleri iptal ederek jbsiz 6 dan bile daha akıcı kullanırsınız jbli 6 yı. İos 7 konusunda şaşırdım eski kilit ekranı iphonun efsanesiydi değişmesi üzdü beni gene bir tasarıma uygun kaydırma tuşu bulunsaymıştı keşke onun dışında iyi gibi duruyo ama ios 6 da bana göre iyi bazı ios 7 özelliklerini ekleyince tadından yenmez.

Bence biraz da beta olmasından kaynaklı yavaşlaması. Çünkü duyduğum kadarıyla iphone 5 lerde bile takılma söz konusuymuş. Zannediyorum ki ana sürümde biraz da olsa düzeltebilecekler. Kilit ekranını dediğiniz gibi efsaneydi. Androide benzemiş bu durum. Ama genel itibariyle benim hoşuma gitti.

• Kilit ekranı benzemiş hocam bence. Eğer ilerde widget gibi bir olay gelirse tam android çakması olur ama pek zannetmiyorum ben geleceğini.
  • iyi kardeş sıkıntıdan ölmeden videoyu bitirmişsin.
    eline sağlık.
  • bende 5 var beta kurdum bende bile takılıyor adı üstünde beta release olursa bu takılma olayı elbette olmaycaktır.
  • 5.1.1 kullanıyorum bunu yüklesem telefona nasıl olur acaba..
  • Bildirimleri silemiyorum varmı bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack!

5.1.1 kullanıyorum bunu yüklesem telefona nasıl olur acaba..

Eğer jb kullanıyor ve seviyorsanız geçmeyin derim. Ayrıca beta sürüm olduğunu unutmayın şuan kullandığınız yazılım gibi stabil değil çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: keaven

Bildirimleri silemiyorum varmı bilen ?

Yeniden falan başlatıp deneyin bir hocam. Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaNE. -- 12 Haziran 2013; 18:18:50 >
  • teşekkürler uğraşmışsın ben de merak ediyordum oldukça. bir sorum olacak

shift+restore ile mi kurdun yoksa shift+update ile mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apple_boy

teşekkürler uğraşmışsın ben de merak ediyordum oldukça. bir sorum olacak

shift+restore ile mi kurdun yoksa shift+update ile mi ?

shift+update. shift+restore udid kaydı istiyor.
  • quote:

quote:

Eğer jb kullanıyor ve seviyorsanız geçmeyin derim. Ayrıca beta sürüm olduğunu unutmayın şuan kullandığınız yazılım gibi stabil değil çünkü.

quote:

Yeniden falan başlatıp deneyin bir hocam. Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Yeniden başlattım bildirimlere sağ veya sola doğru sürüklüyorum bişe yok çarpı işaretide yok sizde nasıl ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeniden başlattım bildirimlere sağ veya sola doğru sürüklüyorum bişe yok çarpı işaretide yok sizde nasıl ?

x işareti var bende hocam arkaplan siyah olduğu için pek belli olmuyor ama bende x işaretini basıp sil diyorum.

• dinamik duvar kağıdı varmı kilit ekranında 3 boyutlu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

x işareti var bende hocam arkaplan siyah olduğu için pek belli olmuyor ama bende x işaretini basıp sil diyorum.

tamam gördüm sağ üstteymiş teşekkür ederim beyaz yapsalardı keşke

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.