Şimdi Ara

iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91
Cevap
2
Favori
13.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozanerkan

quote:

Orijinalden alıntı: Jack!

5.1.1 kullanıyorum bunu yüklesem telefona nasıl olur acaba..

Eğer jb kullanıyor ve seviyorsanız geçmeyin derim. Ayrıca beta sürüm olduğunu unutmayın şuan kullandığınız yazılım gibi stabil değil çünkü.

quote:

Orijinalden alıntı: keaven

Bildirimleri silemiyorum varmı bilen ?

Yeniden falan başlatıp deneyin bir hocam. Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Evet JBli..Neyse ben dertsiz başıma iş çıkarmayayım..5.1.1in keyfini süreyim:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Belhanda10

dinamik duvar kağıdı varmı kilit ekranında 3 boyutlu ?

iphone 4 e o özellik gelmemiş malesef.
  • Baska ne gibi kesintiler var, airdropu biliyorum birde. Buda gelmeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menu de falan kasma yok ancak bence rahatsiz edici duzeyde frame düşmesi yaşanıyor özellikle klasör açılışlarında

• quote:

Arkadaşlar sanırım iPhone 4 ios 7 deki performansı merak konusuydu. Elimden geldiği kadarıyla bir video hazırladım. Ayrıca udid kaydı olmadan ios 7 kurdum.

Ayrıca telefondan ssler:
     iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video ) iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )

Hocam bulundugunuz yerde hava sorunu var galiba konuşur ken nefes almada çok zorlandınız ???

• Elinize sağlık hocam, jbye veda edemeyen bir kullanıcı olarak merağımı giderdiniz, sağolun.

• Hocam klasörlere en fazla kaç uygulama koyabiliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Baska ne gibi kesintiler var, airdropu biliyorum birde. Buda gelmeyecek.

Airddrop yok. dinamik arka plan ve panoramik arka plan. animasyonlu hava durumu sanırım olmayanlar bunlar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagy

quote:

Arkadaşlar sanırım iPhone 4 ios 7 deki performansı merak konusuydu. Elimden geldiği kadarıyla bir video hazırladım. Ayrıca udid kaydı olmadan ios 7 kurdum.

Ayrıca telefondan ssler:
     iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video ) iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )  iPhone 4 için IOS 7 Performans ve İnceleme ( Video )

Hocam bulundugunuz yerde hava sorunu var galiba konuşur ken nefes almada çok zorlandınız ???

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Hocam klasörlere en fazla kaç uygulama koyabiliyorsunuz?

Hocam onu denemedim. 6.1.3 geri dönüş yaptım şimdi deneme şansımda yok

quote:

Orijinalden alıntı: sagy

quote:

Ayrıca telefondan ssler:

Doğuştan burnumda yamukluk var kemik eğri nefes almakta çok güçlük çekiyorum. o yüzden öyle. Türkiye'ye döndüğümde inşallah düzelttireceğim

• 6.0.1 jb iyle keyfim yerinde hic uğraşmak istemiyorum simdi ios7 iyle:)

İnceleme guzel olmuş. İphone 4 te takılmalar cok olur diye düşünmüştüm ama videoda baya akıcı çalışıyor yinede henüz erken bana gore

• Merhaba bende yükseltmek istiyorum ama bir türlü beceremedim. A1332 model telefonum. Ona uygun (ios_7_beta__iphone_4_gsm__11a4372q) kurulum dosyasını indiriyiroum. Dmg dosyasını açıyorum ultraiso ile. shift+update dediğimde firmware dosyası uyumlu olmadığı için "xx" adlı iPhone güncellenemedi hatası veriyor.
  • Bencede İphone4 gayet güzel çalıştırıyor sistemi. Beta olmasına rağmen gayet akıcı. Sadece sayfa geçişlerinde yani internette ve klavyede bazı sorunlar var. Onlarda düzelecektir. Yalnız alttaki ikonlar tam bir nokia olmuş .

En çok beğendiğim özellik ise bildirim merkezi ve aşağıdan yukarıya kaydırdığımızda gelen ayarlar menüsü. Dosyalama sistemi de değişmiş ve çok daha iyi olmuş bana göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: machpict

Merhaba bende yükseltmek istiyorum ama bir türlü beceremedim. A1332 model telefonum. Ona uygun (ios_7_beta__iphone_4_gsm__11a4372q) kurulum dosyasını indiriyiroum. Dmg dosyasını açıyorum ultraiso ile. shift+update dediğimde firmware dosyası uyumlu olmadığı için "xx" adlı iPhone güncellenemedi hatası veriyor.

.dmg yazısını .ipsw yapınız ve yükleyiniz.
  • f.e.a.r kullanıcısına yanıt
    Denedim ama aynı hatayı alıyorum. Telefonumu turkcell den almıştım, herhangi bir pasaport kaydı veya jailbreak te yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: machpict

Merhaba bende yükseltmek istiyorum ama bir türlü beceremedim. A1332 model telefonum. Ona uygun (ios_7_beta__iphone_4_gsm__11a4372q) kurulum dosyasını indiriyiroum. Dmg dosyasını açıyorum ultraiso ile. shift+update dediğimde firmware dosyası uyumlu olmadığı için "xx" adlı iPhone güncellenemedi hatası veriyor.

siz büyük ihtimalle iphone gsm rev a sürümünü indirmişsiniz. gsm sürümünü indirirseniz sürüm sorunu büyük ihtimalle kalkmış olacaktır.
  • Valla neredeyse her yerde takılma var. "Bunun dışında takılma yok." "Fazla takılma yok." falan niye diyorsun?
  • Güzel inceleme olmuş eline sağlık

• Şuan ios 7 kullanıyorum bariz bir şekilde takılma görmüyorum. Sadece klasör tıklayınca frame yavaşlığı çok az hissettiriyor. Birde geçiş efektleri , birde klavyede az buçuk ios 6 ya göre azda olsa yavaşlık söz konusu tabi beta olduğunu unutmamak gerekli. Facebook ios 6 dan daha iyi açılıyor mesela bende oyunlarda hiç bir şekilde yavaşlama söz konusu değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Belhanda10

dinamik duvar kağıdı varmı kilit ekranında 3 boyutlu ?

iphone 4 e o özellik gelmemiş malesef.

Ana ekrandaki olay?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Valla neredeyse her yerde takılma var. "Bunun dışında takılma yok." "Fazla takılma yok." falan niye diyorsun?

quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Şuan ios 7 kullanıyorum bariz bir şekilde takılma görmüyorum. Sadece klasör tıklayınca frame yavaşlığı çok az hissettiriyor. Birde geçiş efektleri , birde klavyede az buçuk ios 6 ya göre azda olsa yavaşlık söz konusu tabi beta olduğunu unutmamak gerekli. Facebook ios 6 dan daha iyi açılıyor mesela bende oyunlarda hiç bir şekilde yavaşlama söz konusu değil.

Sanırım f.e.a.r hocamın cevabı ile yazacaklarım hemen hemen aynı. Sürümün beta olduğunu unutmayın ve buna rağmen ios 6 ya göre hiç de fena çalışmıyor. Yada sizin telefonunuz bizimkilerden daha hızlı çalışıyorki size yavaş geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzaNE. -- 12 Haziran 2013; 23:20:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.