|
Galaxy S21+ ve iPhone 12 Pro Max bir arada görüntülendi [Video]
-
-
2yıl sonra Çöp
-
Çok çirkinler. Bu arada 5 sene S6 kullandım şu 2 sene sonra çöp olan Android telefonlar hala bana denk gelmedi nedense S6'nın ekranını iPhone 11 ile kıyaslıyorum 11in sahibi arkadaşın içi sıkılıyor :)
-
25w hizli sarj? -
Ben de nokia 306 vardı şu ilk çıkan takoz dokunmatiklerden... ben 5 sene kullandım sonra bir akrabaya verdim 2 senedir de o kullanıyor hala taş gibi nerede o eski telefonlar... -
nasıl teğmen oldun gardaş yaw ben niye erim hala -
Haberim yok valla.
herhalde yurt dışındakilere bedelli yaptırıyorlar -
Kesin öyle 3 yıldır yılın en iyi ekranları seçiliyor üst üste iPhone pro serisi ekranlar hadi onu da geçtim S20 deki ekran bile S6 daki ekranı tokatlar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever
Kesin öyle 3 yıldır yılın en iyi ekranları seçiliyor üst üste iPhone pro serisi ekranlar hadi onu da geçtim S20 deki ekran bile S6 daki ekranı tokatlar...11 ile 11 Pro'nun ayırt edebilecek seviyeye gelirsin umarım bi gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zavallılar için kendini yormaya değmez boşver. Bozuk ios güncellemeriyle mutlu onlar.
İ phone daha hoş duruyor.
Kamera tasarımı çok çirkin.
-
25 watt ile hızlı şarj mı? İphone galiba kıstas!
-
Çöpçüler resimdeki prototip çirkin görünebilir sonuçta samsung en güzel telefonları yapar .
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xtrud11 ile 11 Pro'nun ayırt edebilecek seviyeye gelirsin umarım bi gün
Alıntıları GösterPardon yanlış okumuşum kusura bakmayın evet 11'in ekranı çöp cidden 12 de Amoled'e geçtiler onda nasıl fikrim yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: palamutix
Çöpçüler resimdeki prototip çirkin görünebilir sonuçta samsung en güzel telefonları yapar .Xiaomi Mi11 ve iPhone 12 yanında işlemci performansı çöp kalacakken tasarım göz boyar ki o kamera modülü felaket ve çöp.
-
Nerenden çıkarıyorsun işlemci performansının çöp olacağını ?? Otosanayici osman emmiceden mi duydun ??
quote:
Orijinalden alıntı: palamutixNerenden çıkarıyorsun işlemci performansının çöp olacağını ?? Otosanayici osman emmiceden mi duydun ??
Görünen köy kılavuz istemez...
-
Ne güzel cevap tam çoban işi .kaynak: bağırsak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok çirkinler. Bu arada 5 sene S6 kullandım şu 2 sene sonra çöp olan Android telefonlar hala bana denk gelmedi nedense S6'nın ekranını iPhone 11 ile kıyaslıyorum 11in sahibi arkadaşın içi sıkılıyor :)
|
E Elektrikliarabasever demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
11 ile 11 Pro'nun ayırt edebilecek seviyeye gelirsin umarım bi gün |
Bu zavallılar için kendini yormaya değmez boşver. Bozuk ios güncellemeriyle mutlu onlar. |
Benzer içerikler
- mırıldanarak şarkı bulma
- microsoft pc manager
- aşko kuşko priv isimleri
- whatsapp kullanıcı adı
- instagram takip etmeyenler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X