|
iPhone 17 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi!
-
-
Yine 60 hz ?
-
kamera yerleşimleri görseldeki gibi olursa tam anlamıyla uzay tasarımı olmuş diyebiliriz.
-
e bu google pixel olmuş
-
Titanyum şahane malzemeydi Aluminyum'a geçiş kötü olur bence bir alt grade titanyum kullanılabilir Samsung S24 ailesi gibi. Kamera kısmı ise Pixel telefonlarındaki gibi olmuş Apple böyle bir tasarım dili kullanır mı şüpheli.
-
çirkin yaw
-
Çakma pixel 9
-
90hz veya 120hz deniyor
-
Önümüzdeki aylarda tanıtılacak derken?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Kasım 2024; 13:11:54 > -
Bu ne la :D
-
La bıkmadınız mı bu haberleri yapmaktan. Uyduruk uyduruk resimler. Bir de en net hali ile LOL. Sırf bunu yazmak için harcadığım zamana şimdiden üzülüyorum.
-
iPhone'lar ilk kez titanyum kullanmaya başladığında daha iyi soğutma çözümleri sunmuş olsalar da, bu uzun vadede sorunlara yol açtı. Buhar odasının bulunmaması, ısının yayılacağı bir alanın olmaması sorunu ortaya çıktı. Öncesinde, ısı alüminyum kasaya dağıldığı için cihazın ısınması gecikiyordu. Ancak iPhone 15 serisiyle termal gelişmeler yapılmasına rağmen beklenen performans sağlanamadı. Belki de bu yüzden Apple, alüminyuma geri dönmeyi düşünüyor olabilir
-
Uzay tasarım mı bence mağara tasarım
Devasa kamera çıkıntısı olan Xiaomi 13-14 ultra serisi bile bundan daha güzel duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16 çıkalı ne kadar oldu ne ara eskiyor çok hızlı tüketim durum iyice aptallaşmaya başladı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamera çıkıntısından nefret ediyorum. İster alt alta, ister üst üste, çapraz ne yaparsan yap ama şu çıkıntıyı yok et. Bi de kocaman cam koyup lens büyük gösterme heveslileri var. Yıllardır fotoğraf makinesi kullanırım böyle saçmalığı bir tek telefon üreticileri yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16 pro max alacağım hanıma. Yurt dışından. Sonra da kayıt vs işleri.
Ama çok olumsuz yorum var. Canım sıkılıyor.
Dokunmatik problemi ile birliktemi geliyor 16daki gibi ?
-
Alma :d ana konuda belki gördün beni. abdden 2 cihaz aldık ikiside sorunlu çıktı. 20 günü doldurdu diye değişim alamadım gittim bidaha ekran değiştirdiler sıfır telefona. Şimdi eskisine göre çok çok iyi, ama dokunmatik asla ve asla normal değil.
-
Ben Almanyadan alacağım. Ama bu kadar sorun da fazla. Fakat yeni yılda da 45k olacak kayıt parası. Yani, çüş.
Sırf kamerası için almak istiyorum. Kendi işi var ve sürekli çekim yapıyor. Foto makinesi de var fakat istediği sonuçları alamıyor bazen. Telefondan şık şık çekip halledebilir diye düşünüyoruz.
Buna da inanmayın bi zahmet 17 serisinde daha küçük ada tasarımı daha ince kasa ekran kamera da ufak tefek yenilikler ile gelir o kadar belki promotion 120 hz düz modellere gelebilir
Benzer içerikler
- vodafone mobil imza
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- instagram koyu tema
- twitter mavi tik ücreti
- x beğenileri gizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X