Şimdi Ara

iPhone 17 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki aylarda tanıtılacak iPhone 17 ve 17 Pro modellerinden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi mevcut sızıntılar, modellerin önemli tasarımsal yenilikler ve gelişmiş kamera sensörleri sunacağı yönünde. Geçtiğimiz saatlerde ise, iPhone 17 Pro ve Pro Max'in tasarımını gösteren yeni render görüntüleri paylaşıldı. 

iPhone 17 Pro en net haliyle görüntülendi

Kaçıranlar için iPhone 17 Plus'ın yerini alacağı söylenen iPhone 17 Air modelinin iPhone tarihindeki en ince iPhone olması bekleniyor. Ancak şimdi tüm iPhone 17 serisini kapsayan büyük bir tasarım değişikliğine bakıyor olabiliriz. Gelen yeni bilgilere göre Apple, iPhone 15 Pro modellerinde tanıtılan titanyum malzemeyi bırakarak, tüm iPhone 17 serisinde alüminyum çerçeve kullanmayı planlıyor. 

En dikkat çekici yeniliklerden biri, iPhone 17 Pro ve Pro Max modellerinin arka yüzeyinde kullanılan çift malzemeli tasarım. Alüminyum üst kısımda daha büyük ve belirgin bir kamera çıkıntısı yer alırken, alt kısım camdan oluşacak ve kablosuz şarj desteğini mümkün kılacak. Bu hibrit tasarım, Pro modellerinde alışıldık 3D cam tasarımından farklı bir görünüme işaret ediyor. Üstelik üç sensörün yatay bir düzlem üzerinde kullanıldığını görüyoruz. 

Ayrıca Bkz.Samsung, Apple ile yine dalga geçti! Bu kez hedef iPhone kullanıcıları

Dahası Apple’ın bu yeni tasarım dili, yalnızca Pro modellerle sınırlı kalmayacak. Standart modeller de alüminyum çerçeveyle güncellenecek ve serinin tamamında tasarım açısından bir bütünlük sağlanacak. Ancak, alüminyum ve cam arasındaki oran veya cihazların genel kalınlığı gibi ayrıntılar henüz netleşmiş değil.

iPhone 17 Pro ve 17 Pro Max beklenen özellikler

Bu arada, iPhone 17 Pro’daki yenilikler sadece tasarımla sınırlı değil. iPhone 16 Pro modelleri için planlanan yeni bir tuş tasarımının, iPhone 17 Pro serisinde hayata geçirilmesi muhtemel. Kamera tarafında ise iPhone 17 Pro Max’in üç adet 48MP kamerayla donatılacağı iddia ediliyor. Yeni serinin "Air" veya "Slim" olarak adlandırılan bir model de içerebileceği ve 120Hz yenileme hızı sunacağı söylentiler arasında.

Performans bölümünde ise, iPhone 17 serisinin AI odaklı daha güçlü çipe sahip olacağı ve 12GB RAM ile geleceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra, cihazın gelişmiş bir soğutma sistemiyle destekleneceği de gündemde. Kaçıranlar için iPhone 16 serisinin düşük taleple karşılaşması iPhone 17'ye yönelik beklentileri artırmış durumda. Kısaca, hem tasarım hem de teknik anlamda Apple'ın daha cesur adımlar attığını görebiliriz. Tabi ki bu sızıntıların doğrulanması için biraz daha beklememiz gerekiyor. 

Kaynak:https://wccftech.com/iphone-17-pro-aluminum-and-glass-design/

• Yine 60 hz ?

• kamera yerleşimleri görseldeki gibi olursa tam anlamıyla uzay tasarımı olmuş diyebiliriz.

• e bu google pixel olmuş

• Titanyum şahane malzemeydi Aluminyum'a geçiş kötü olur bence bir alt grade titanyum kullanılabilir Samsung S24 ailesi gibi. Kamera kısmı ise Pixel telefonlarındaki gibi olmuş Apple böyle bir tasarım dili kullanır mı şüpheli.

• çirkin yaw

• Çakma pixel 9

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • por favor kullanıcısına yanıt
    90hz veya 120hz deniyor

• Önümüzdeki aylarda tanıtılacak derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Kasım 2024; 13:11:54 >
  • Bu ne la :D

• La bıkmadınız mı bu haberleri yapmaktan. Uyduruk uyduruk resimler. Bir de en net hali ile LOL. Sırf bunu yazmak için harcadığım zamana şimdiden üzülüyorum.

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt

iPhone'lar ilk kez titanyum kullanmaya başladığında daha iyi soğutma çözümleri sunmuş olsalar da, bu uzun vadede sorunlara yol açtı. Buhar odasının bulunmaması, ısının yayılacağı bir alanın olmaması sorunu ortaya çıktı. Öncesinde, ısı alüminyum kasaya dağıldığı için cihazın ısınması gecikiyordu. Ancak iPhone 15 serisiyle termal gelişmeler yapılmasına rağmen beklenen performans sağlanamadı. Belki de bu yüzden Apple, alüminyuma geri dönmeyi düşünüyor olabilir

• Patria o Muerte kullanıcısına yanıt
    Uzay tasarım mı bence mağara tasarım

Devasa kamera çıkıntısı olan Xiaomi 13-14 ultra serisi bile bundan daha güzel duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16 çıkalı ne kadar oldu ne ara eskiyor çok hızlı tüketim durum iyice aptallaşmaya başladı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamera çıkıntısından nefret ediyorum. İster alt alta, ister üst üste, çapraz ne yaparsan yap ama şu çıkıntıyı yok et. Bi de kocaman cam koyup lens büyük gösterme heveslileri var. Yıllardır fotoğraf makinesi kullanırım böyle saçmalığı bir tek telefon üreticileri yapıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 16 pro max alacağım hanıma. Yurt dışından. Sonra da kayıt vs işleri.
    Ama çok olumsuz yorum var. Canım sıkılıyor.

• Dokunmatik problemi ile birliktemi geliyor 16daki gibi ?

• humble mumble kullanıcısına yanıt

Alma :d ana konuda belki gördün beni. abdden 2 cihaz aldık ikiside sorunlu çıktı. 20 günü doldurdu diye değişim alamadım gittim bidaha ekran değiştirdiler sıfır telefona. Şimdi eskisine göre çok çok iyi, ama dokunmatik asla ve asla normal değil.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Ben Almanyadan alacağım. Ama bu kadar sorun da fazla. Fakat yeni yılda da 45k olacak kayıt parası. Yani, çüş.
    Sırf kamerası için almak istiyorum. Kendi işi var ve sürekli çekim yapıyor. Foto makinesi de var fakat istediği sonuçları alamıyor bazen. Telefondan şık şık çekip halledebilir diye düşünüyoruz.

• Buna da inanmayın bi zahmet 17 serisinde daha küçük ada tasarımı daha ince kasa ekran kamera da ufak tefek yenilikler ile gelir o kadar belki promotion 120 hz düz modellere gelebilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.