Şimdi Ara

iPhone 17 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cirkin olmus bence. Pixel'in yandan yemisi gibi duruyor.

• pixelin kötü yola düşmüş versiyonu gibi duruyor. ama bu şekilde çıkmasına ihtimal vermiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 17 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi! iphone 18 tasarımı sızdırıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Living Like Homeryoutube
    iPhone Bill Shock- Lisa Downloads More Than She Can Pay For!
    https://www.youtube.com/shorts/4BdfByIBPQI?si=uCw-8oTcirfYvGgj

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Zamanında diğer kamera tasarımını bi futbolcuya benzermiştik ama yine sattı yine sattı. Aa bu farklıymış, yeni model olduğunu belli eder diyip yine alınacak bu kamera şeklide normal karşılanacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • olm baya değişmiş lan baştan sona değişik bir telefona hazır olun busefer tamam..

• Bu sızdıralan görüntüler yüzde 90 gerçek çıkıyor Büyük ihtimalle bu da doğru çıkacaktır. ilk başta çok eleştirilir sonra alışılır. bu hep böyle oldu 😁

• evet yine 60 HZ iphone kolay kolay standart slim/air modellerine 120 hz getirmez bel ki Ab birligi bir standart belirler ona uyar ama standart modeline getirmez net dansözlük yapmaz

• Tamamen insanlarin yeni model oldugu belli olsun diye alacagi bir tasarim dusunulmus gibi duruyor.

Tasarim gercekten berbat.

Uzun suredir iphonlar birbirine benziyordu insanlar statu yaristirmakta gercekten zorlaniyordu ??

İphone 13pro kullanan fakir ile 16pro kullanan zenginler benim gibi cok anlamayanlar tarafindan ayird edilemiyordu. Artik gorunce diyebilecegim bu oo iphone 17bu.

Ote yandan titanyum kasanin birakilmasini ucuzluk emaresi olarak algiladim pek hos karsilamadim. Bir iphone alabilseydim titanyum kasa benim icin tercih sebebi olurdu.

Diger bir taraftan ise mobilitede gercek amaci en yuksek teknolojiyi en iyi kamerayi vs kullanmak olan arkadaslar ozellikle icerik ureticileri icin hoş olmamiş bu yeni tasarim. Bu kardeslerimiz insanlarin en yeniyi alip gosterme durtusune kurban edilmis anlasilan. Çünkü yanlış hatirlamiyorsam kamera konumlandirmasi icerik ureticileri acisindan onemliydi. En soldakinden en sagdaki kameraya goruntuyu gecirirken odak eksen yada ismine her ne diyorsaniz kaymalar olabilir.

• masa üzerinde kullanmaya en uygun kamera dizilimi bu. pixel telefonu masa üzerinde kullanırken sallanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Slim modeline bence kesin gelecek cunku denilene gore 1400 dolara cikacakmis. Standart modele bu sene gelecek diyorlar ama soz konusu Apple olunca guvenmek cok zor oluor. Bu acgozluler gider inadina 120 yerine 90hz koyarlar.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    😁

• hadi yine iyisiniz bir sene daha beleşten haber yaparsınız ...

• Şunu görünce İlyas salmanın çiçek abbas filmindeki söylediği geldi aklıma gülmeyin sizin de çocuğunuz böyle olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolcu_61 -- 27 Kasım 2024; 20:00:20 >
  • Masaya koyduğu zamaan İpone 16 Pro max den farklı görünmesi lazım yoksa neden alsın adam bunu :)

• İpone ciler yemeyin içmeyin yine yeni ipone modeli çıkıyor para biriktirin akşam 20 00 da mağazanın önünde sıra bekleyin ha yorgan battaniye almayı unutmayın malum hava soğuk olur

• Almayın kardeşim ben halla iPhone 11 kullanıyorum

Slmlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.