Şimdi Ara

iPhone 15 Pro Max canlı olarak görüntülendi: İşte video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 15 Pro Max canlı olarak görüntülendi: İşte video
    Apple'ın merakla beklenen telefonları iPhone 15 serisi hakkında yeni sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de iPhone 15 Pro Max'in maketini içeren uzun bir video paylaşıldı. Yeni görüntüler, yaklaşan iPhone 15 ailesine erken bir bakış fırsatı sunuyor. Gelin iPhone 15 Pro Max'in detaylarına hep beraber bakalım.

iPhone 15 Pro Max maket görüntüleri paylaşıldı

Çeşitli kutu açma videoları ile tanınan Unbox Therapy, iPhone 15 Pro Max maketinin kaynağını açıklamadı. Ancak görüntülere bakıldığında, cihazın ince ekran çerçeveleri, USB-C bağlantı noktası ve yuvarlak köşe hatlarına sahip olduğunu görüyoruz. Bu yenilikler, mevcut sızıntılar ile örtüşüyor

Daha önce teknik sorunlar nedeniyle iPhone 15 Pro serisi için planlanan katı hal tuşlarının rafa kaldırılacağından sizlere bahsetmiştik. Görüntülerde ise iPhone 15 Pro Max maketinin sağ tarafında bulunan sessize alma anahtarı, bir düğmeye dönüştürülmüş ve ses tuşları bir arada konumlandırılmış.

Videonun devamında iPhone 15 Pro Max maketinin ölçülerine göz atan Unbox Therapy, cihazın ön yüzünde 1,55 mm çerçeve kalınlığına ulaşıyor. Cihazın genel ölçüleri ise 159,86 mm × 76,73 mm × 8,25 mm. Ayrıca amiral gemisi telefonun, kardeşi iPhone 14 Pro Max'ten biraz daha kalın olduğunu görüyoruz.

Ayrıca Bkz.iPhone 15 Pro ve Pro Max en net haliyle görüntülendi!

iPhone 15 Pro Max'in fiziksel biçiminde nasıl göründüğüne tanık olmak ilginç olsa da, bunun bir maket olduğunu unutmamak gerek. Nitekim söylentilerin doğru olup olmadığını bekleyip görmemiz gerekecek. 

Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=Sfs1uX5coyI&t=614s

• Yan tuslar cikinti olmaktan cikacak dokunmatik yapacaklar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekse incecik çerçeveler ve küçültülmüş dynamic island çok iyi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • type c ile geliyor olsun artık

• Tipi umurumda bile değil.. kaç watt hızlı şarjla gelecek önemli olan o android uçtu gitti bunlar hala 20watt kaplumbağa hızında şarj ile iphone 14 pro 0-100 e 1 saat 40 dakikada şarj oluyor. Şöyle sağlam en aşağı 50 watt gelmez ise xiaomi e geçicem 200watt-300 watt a geçtiler. Şarj hızı bıktırıyor artık apple da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycihan -- 10 Mayıs 2023; 19:7:29 >
  • Şimdi gelir benim küçük kardeş abi benim 14 eskidi 15 çıkıyormuş alalım mı diye kafa ütülemeye

• baycihan B kullanıcısına yanıt
    Ve 7 yıl Xiaomi (çoğunlukla amiral gemileri) kullandıktan sonra iPhone'a geçen biri olarak söylüyorum ki, Xiaomi'ye geçtiğinde şikayetlerin şarj hızı gibi basit şeylerden ibaret olmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 10 Mayıs 2023; 23:52:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok değişik

• Model yükseltmeye gerek yok

• Sen kendine ait bi ekosistem kur, yazılımın donanımın kralını yap. Piyasada rekabete yön ver, herkes senden gelen teknoloji haberini beklesin. Sonra bi “uzman” gelip 1 saat yerine 2 saatte şarj oluyorsun diye seni kötülesin. Xiaomi 200 watt şarj koydu diye, şarj süresini kısalttı diye övülsün.

Efsane ya bu millet.????

• Usbc bile 15’e gecmek icin gecerli sebep benim icin. Tek kablo alirim seyahat ederken, sonunda

• baycihan B kullanıcısına yanıt

hahahahahahahs hihihihhihi kikikikiki ahhahahahahah xiaomi diyor hahahahahahha yaaa ngdsknbdkjgndkjmnd

• İphone haberlerine süreyya hanım jpegi atmaktan yoruldum la, biriniz halletsin şu işi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inzfatih İ kullanıcısına yanıt

Her type c kablosuyla şarj edebileceğine inanıyormusun kesin Apple kıllık yapıp onay verdiği şirketlerin şarjı ile şarj ettirir diğer kablo şarjlarını devre dışı bırakır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok radikal olmuş bir an tanıyamadım sırf bu tasarım için alınır

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Tamam da herkes fikrini belirtmekte özgür. Tarafsız bakan biri olarak söylüyorum, 5-6 binlik giriş seviye Android telefonlarda bulunan 18W şarj artık hızlı şarj kabul edilmiyor. iPhone tarafında 1.5-2 saat şarj olmasını beklemek cidden bir zaman kaybı, acil şarj ihtiyacı olduğunda büyük problem. O yüzden artık 100-120W'ı geçtim, iPhone'ların da en az 65W hızlı şarjla gelmesi lazım. Üstelik MagSafe daha da yavaş, tam bir işkence. Her şeyin kralını yapıyorsa bunu da becersin bir zahmet. Rakibi 30dk'da şarj olurken, 2 saatte şarj olması sana normal mi geliyor? İnsanlar 1000 dolar üzeri para veriyorsa, bunları istemek en doğal hakkı, hiç boşuna millete laf atma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 12 Mayıs 2023; 01:45:53 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

• Apple lighningden vazgeç artık

• Sawasson kullanıcısına yanıt

Süreyya hanım evlenmiş artık:)

• görünümü güzele benziyor şayet böyle olacaksa. 14 pro max kullanıyorum yüksetlemye değer mi çıktığında göreceğiz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.