Şimdi Ara

iPhone 16 Pro Max'in yeni ayrıntıları ortaya çıktı: İlk olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 16 Pro Max'in yeni ayrıntıları ortaya çıktı: İlk olacak
    Geçtiğimiz Eylül ayında iPhone 15 modellerini tanıtan Apple, hem temel hem de Pro serisinde kayda değer yükseltmeler ile karşımıza çıktı. iPhone 16 serisinde ise kritik değişiklikler olmayacağı söyleniyordu. Ancak son raporlar, bunun aksini gösteriyor. Geçtiğimiz saatlerde ise iPhone 16 Pro Max'in kamera ve pil detayları sızdırıldı. Üstelik bu bilgi, güvenilir bir kaynaktan geliyor. 

iPhone 16 Pro Max, kamera tasarımıyla ilk olabilir

Bildiğiniz gibi Apple, iPhone 16 serisi özelinde yenilenen işlev tuşu ve yepyeni bir yakalama düğmesi üzerinde çalışıyor. Ancak yenilikler bununla sınırlı olmayabilir. Digitalchatstation'a göre iPhone 16 Pro Max, çift katmanlı transistör teknolojisine sahip 48MP 1/1.14″ Sony IMX903 özelleştirilmiş ana sensöre sahip olacak. Üstelik bu sensörün, 14Bit ADC ve DCG desteği sunacağı belirtiliyor.

Bunun zorlu aydınlatma koşullarında daha iyi performans ve daha profesyonel bir deneyime işaret ettiğini belirtelim.  Analist Ming-Chi Kuo ise,  Apple için bir ilk olan çift 48 MP sensör ve 12 MP telefoto lens yükseltmesinin altını çiziyor. Ancak iPhone 16 Pro'nun, iPhone 15 Pro Max'te bulunan 120 mm tetra prizm telefoto kamerayı koruması muhtemel. Her iki telefonun ön yüzünde ise, 24MP 6P kamera sensörü bulunacak. 

Ayrıca Bkz.iPhone 16 Pro'nun yeni tasarım örnekleri paylaşıldı

Bunun yanı sıra Apple A18 hakkında da bazı yeni bilgiler paylaşıldı. Yonga setinin Qualcomm Snadpragon X75 modeme sahip olacağı söyleniyor. Böylece Wi-Fi 7 desteğine ek olarak 7,5 Gbps'e ulaşan indirme hızları sunulacak. Bir diğer yükseltme ise pil bölümünde. Özellikle grafen bazlı bir batarya ile 40W kablolu şarjın mümkün hale geleceği belirtiliyor. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/01/24/iphone-16-pro-max-rumored-to-feature-a-48mp-custom-sony-sensor/

• 40 Watt mı? Vay be, ne devrim yapmışlar arkadaş...

Yahu Apple, bak ben de 1 yıldır iPhone kullanıcısıyım, çok da memnunum telefonunuzdan da, 40 Watt nedir arkadaş? Rakiplerin basit cihazlarda 67 Watt, orta cihazlarda 120 Watt sunuyor. Millet GaN şarj aletlerini havada uçuşturuyor. Sen 20 Watt'tan 40 Watt'a yeni çıkıyorsun. O da eğer söylentiler gerçekse... He bir de milletin bir ton para vererek aldığı 20 Watt orijinal Apple şarj aletleri artık "eski" mi olacak şimdi? Şimdi de 40 Watt mı aldıracaksın insanlara? Vallahi bazen çekilmez oluyorsun. Şu Android'den fersah fersah ileride olan kullanıcı deneyimin olmasa var ya, saniye beklemem Android'e geri dönerim, alırım bir yurtdışı Galaxy S23 Ultra 32.000 TL'ya, ya da hatta o kadar da vermem, 17.000 TL'ya yurtdışı Xiaomi 13T Pro alır keyfime bakarım ama işte, balın tadını aldık bi kere...
    Hocam, 2022 sonuna kadar en ateşli iPhone düşmanıydım, kaç kişiyi iPhone’dan döndürmüşlüğüm vardır. Huawei U8650 Sonic’ten ilk General Mobile Discovery’ye, Samsung Galaxy Note 4’ten Mi 9T Pro’ya kötüsüyle iyisiyle, amiral gemisiyle ya da katiliyle Android 2.3.3’ten beri neredeyse 12 yıl boyunca birçok Android telefon kullandım, 2022 sonunda hesapta olmayan bir hamle ile iyi bir teklif alınca iPhone 12 Pro Max’a geçtim ve ben sıfır alsam da asıl çıkış tarihine göre 3 yaşında olan bu telefonu 1 yılı aşkındır kullanıyorum. Yani Android kullanmak hiçbir zaman zoruma gitmedi, emin olun çok zevk de aldım. Pixel Experience gibi farklı romlarla da uğraştım, onca apk da kullandım. TWRP kullanmayı ve hatta Xiaomi telefonlara QPST ile imei atmayı dahi öğrendim :)

Android dönemim boyunca bir defa bile elime iPhone almadım, hep “Malzemesi çok kaliteli, kabul ediyorum ama o parayı neden vereyim ki?” diyordum. iPhone kullanan tanıdıklarıma “Neden iPhone kullanıyorsun” dediğimde cevap veremiyorlardı, aslında onları iPhone’da tutan şeyin farkında değillerdi, çoğu da hiç Android kullanmamıştı. Geçiş döneminde kısa bir süre zorlandım, özellikle Gboard’dan sonra iPhone klavyesi cidden zorladı. Fakat kullandıkça insanların neden iPhone’da olduğunu anladım. Evet hocam, devasa bir kullanıcı deneyimi farkı var. Anladım ki iPhone’u iPhone yapan şey bu. Hem günlük kullanıcı için gerçekten çooook basit, yani açıkça “foolproof” bir telefon olması; hem de isteyen için karmaşık, istenirse profesyonel olarak kullanılabilen çok stabil bir yazılıma sahip olması. Evet içine kapanık, evet halen anlaşamadığımız yönleri var ama bu yönler Android ile anlaşamadığımız yönlerden gerçekten çok daha az ve bir avantaj/dezavantaj değerlendirmesi yaparsak avantajları çok daha fazla, özellikle yakın çevreniz de iPhone kullanıyorsa eğer Android’in hiç sahip olmadığı ve ihtimalle olamayacağı kolaylaştırıcılara sahip oluyorsunuz. En basitinden Facetime kullandığınızda bile Whatsapp’ın sizi nasıl kandırdığının farkına varıyorsunuz. Belki de kandırmıyordur gerçi, yapamıyor da olabilir ama Facetime, görüntü ve ses kalitesinde bilinen tüm görüntülü görüşmelerin çok ilerisinde. Kullanmadan bilemiyorsunuz. Bu sadece basit bir örnek, bunun gibi yüzlercesinin bir araya geldiğini düşünün :)
  • Ekran konusunda da yenilik gelirse dahada renklenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameralar bağımsızlığını kazanıp cumhuriyetlerini ilan edecekmiş.

• Pil sistemini yenileyin komple.

• Artık köklü bir değişiklik yapsın kasayı değiştirse iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayvan gibi insanlar kullanmıyor bunu ağırlığını azaltın

• Millet daha 100000tl ye alışmadan 150000tllik iPhone çıkıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu editör bir haber yazmışsa (daha doğrusu başka yerden kopyala yapıştır yapmışsa) inanmadan önce iki kere düşünün arkadaşlar.

• Yurtdışı 40bin
    Tr fiyatı 150bin

• Niye her 7-8 ayda bir telefon cikiyor? Her telefon birbirinin kopyasi 2-3 skko sey değiştiriyorlar yeni telefon yaptik diyorlar.Bence boşa firmanın kalitesi düşüyor.Yap işte ne güzel 2 senede bir telefon mis gibi millet alsin bu ne la 2 senede 3 telefon cikiyo

• Kayıt ücreti şuanda 31750 iPhone 16 geldiğinde 42 bin tl kayıt ücreti olacak.hep sizi düşündüklerinden yoksa ekonomi gayet güzel yani

• 7.5 Gbps çok iyi olmuş.😄Türkler icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 24 Ocak 2024; 19:19:2 >
  • sky4747 S kullanıcısına yanıt
    ne gereği var ki alıyor enayiler

• fenomen1701 F kullanıcısına yanıt
    Valla çok uzun süredir aynı telefonu kullanıyorum, geçen yurtdışına giden bir arkadaştan telefon isteyeyim dedim iphonel’lar ucuz orada diye, 32 bin tl kayıt ücretini duyunca bayılacaktım, gözlerim karardı

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 13 ün çıkmasına 2 ay vardı yurtdışına çıktım. iPhone 12 Pro max aldım.halende kullanıyorum.4 ay önce %88 pil oranı veriyordu.tekrar yurtdışına çıkmıştım apple da pili değiştirdim sadece 1000 tl verdim.Türkiyeden alınan apple ürünü garanti dahilinde işlem yapabilirsiniz ama garanti bitince pili ücretiyle bile değiştirmiyor 30bin tl istediler benden pil değişimi ücreti sayfada mevcut ama pil değiştirilmiyor istanbuldayım 2 apple mağazasında da işlem yapmadılar.

• fenomen1701 F kullanıcısına yanıt
    Buraya gelen buraya adapte oluyor maalesef. Telefon dışında tüm ürünler yurtdışı apple storelar ile hemen hemen aynı, telefonlar iki katı. Ben de buna ayar oluyorum. Adamlar o refah seviyesiyle telefona bizim yarımız kadar para veriyorlar

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

ne gereği var ki alıyor enayiler

• adam satıyor. 6 ayda bir aynısını da çıkarsa satıyor. Rekor kırıyor. Neden çıkarmasın?

Akıllı telefon tarafında 2023 yılının lideri Apple oldu - LOG

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt

Yabancıları geçtim yavru vatanımız Kıbrısta bile millet 100k'lık modeli 60'a alıyor. Türkiye kadar pahalı bir ülke yok dünyada, zaten en pahalı Iphone'un

burada satıldığını gösteren global bir araştırma yapılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 24 Ocak 2024; 20:38:3 >
  • Mekanınsahibi34 kullanıcısına yanıt
    Sanmam o kadar fark olsun

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.