|
iPhone 17 ve 17 Pro, önemli bir yenilikle geliyor
-
-
Click bait haber fotonuzdaki gibi olursa iğrenç bir tasarım diyebilirim. :)
-
Özet: kameranın tasarımı değişecekmiş. Artık eğimli değil basamak olacakmış. Al sana önemli yenilik.
-
Seneye tanıtımı olacak olan Samsung Galaxy 26 serisi bu kamera değişikliğini beğendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çakma Pixel 9...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne zaman oldu da bu sallamışsın. Zaten Samsung kullandı benzer bu tasarımı eskitti attı çöpe. Pixel i birebir kopyalamış Apple.
Ortada daha bu telefon hakkında gerçek bir görsel bile yok, olmayan telefon hakkında danroid fanboyları gelip nefret kusuyorlar. Çok komiksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 7 Ocak 2025; 19:1:59 >
-
Hazımsızlık böyle kudurtuyor işte 😂👍
Bu markayı sırf szengin gösteriyor diye hava atmak için alan kitlenin zeka seviyesini bildiği için kamera çerçevesinin ana gövdeye bağlanma şeklinin değişimini "önemli bir yenilik" olarak vermiş sayın editör
E napalım böyle kitleye böyle yenilik. Bu telefon için geceden sıraya girecekler bu yeniliği beğendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 8 Ocak 2025; 3:18:22 > -
Önümüzdeki aylarda?
Ben henüz kamera çerçevesinin basamaktan eğime dönmesinin önemini ya da radikalliğini kavrayamadım. Haberi ikinciye de okudum, arada benim kaçırdığım bir şey mi var diye ama bana göre gayet küçük bir dokunuş (işe yarar yaramaz, doğrudur değildir kısmına takılmıyorum).
Henüz iPhone 17 serisini konuşmak için çok erken bir zamandayız sanki...
-
eski iphone 3s 4s 6 ve 6s 7 plus modellerini kullandiktan sonra şu an ki iphoneye üzülüyorum
-
Yeni iPhone da öyle bir yenilik var ki türevi haberler geç bile kaldı.
-
Biliyorum herhalde bana öğretme Samsung kullandığını ironi yapıyordum geyik amacıyla ciddiye aldıysan senin sorunun
Ya he be. Herkes sıkışınca ironi yapıyordum cart curt diyor. İçi boşaltılan bi kavrama döndü böyle söylediğinin arkasında duramayan tipler yüzünden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu markayı sırf szengin gösteriyor diye hava atmak için alan kitlenin zeka seviyesini bildiği için kamera çerçevesinin ana gövdeye bağlanma şeklinin değişimini "önemli bir yenilik" olarak vermiş sayın editör E napalım böyle kitleye böyle yenilik. Bu telefon için geceden sıraya girecekler bu yeniliği beğendi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X