Şimdi Ara

iPhone 17 ve 17 Pro, önemli bir yenilikle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: m.p.one Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 17 ve 17 Pro, önemli bir yenilikle geliyor
    Eylül ayında merakla beklenen iPhone 16 ailesini tanıtan Apple, bildiğiniz gibi nispeten küçük yeniliklere yer verdi. Bugüne dek ortaya çıkan sızıntılar ise iPhone 17 serisinde büyük değişiklikler olacağı yönünde. Geçtiğimiz saatlerde ise bu iddialar netleşmeye başladı. Apple, iPhone 17'nin tasarımında önemli bir detayı değiştirmeyi planlıyor.

Kaçıranlar için 2025 yılında tanıtılması beklenen iPhone 17 serisinin iPhone X'ten bu yana yapılan en büyük tasarım güncellemelerinden biri olacağı sölyeniyor. Ayrıca, bir süredir iPhone 17 Plus'ın yerini alacağı söylenen iPhone 17 Air modeli gündemde. Ancak en büyük yükseltme, her yıl olduğu gibi iPhone 17 Pro ve Pro Max özelinde olacak.

Öyle ki Weibo'da paylaşılan yeni bir sızıntıya göre Apple, iPhone 17 özelinde kamera çerçevesini de yenilemeyi planlıyor. Bunun için çerçevenin arkaya bağlanma şekli artık  "bir basamaktan ziyade bir eğim" şeklinde olacak. Bu, çerçeve ve camın arka tarafta birbirine doğru eğileceğini ve böylece düz kenarların kaybolacağını düşündürüyor. Böylece daha rahat bir tutuş hissiyatı sunacak.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Air vs Galaxy S25 Slim: Fiyatı ve tasarım detayları sızdı

Ne yazık ki, bu sızıntı için daha fazla ayrıntı paylaşılmadı. Öte yandan iPhone 17 Pro'nun mevcut ada tasarımı yerine bir kamera vizörü benimseyeceği söylentisi de bulunuyor. Ancak tüm detaylar için biraz daha beklememiz gerekecek. 

iPhone 17 ve 17 Pro beklenenler

iPhone 17 Pro serisi, titanyum yerine alüminyum çerçeveye geçiş yapabilir. Bu değişim, cihazları daha hafif ve ergonomik bir yapıya kavuşturacak. Ayrıca arka yüzeyde alüminyum ve cam karışımı bir tasarım kullanılabilir. Ayrıca kamera modülünde de önemli bir değişim bekleniyor. Burada 48 MP çözünürlüğe sahip telefoto lens bulunacak. Bunun iPhone 16 Pro’da 12 MP ile sınırlı olduğunu belirtelim. Üstelik tüm iPhone 17 serisinde 24 MP çözünürlüklü yeni bir ön kamera kullanılacak.

Diğer tarafta iPhone 17 Pro modelleri, TSMC’nin üçüncü nesil 3nm teknolojisiyle üretilen A19 Pro çipiyle gelecek. RAM kapasitesi de 12 GB’a yükseltilerek performans artırılacak. Son olarak daha küçük bir Dynamic Ada tasarımına ek olarak Apple’ın metalens tabanlı Face ID sistemi kullanacağı belirtiliyor. Ayrıca, Apple tasarımı Wi-Fi 7 çipiyle daha hızlı bağlantı sağlanacak

Kaynak:https://www.gsmarena.com/iphone_17_to_change_an_important_design_element-news-65979.php

• Bu markayı sırf szengin gösteriyor diye hava atmak için alan kitlenin zeka seviyesini bildiği için kamera çerçevesinin ana gövdeye bağlanma şeklinin değişimini "önemli bir yenilik" olarak vermiş sayın editör iPhone 17 ve 17 Pro, önemli bir yenilikle geliyor 

E napalım böyle kitleye böyle yenilik. Bu telefon için geceden sıraya girecekler bu yeniliği beğendi iPhone 17 ve 17 Pro, önemli bir yenilikle geliyor 

• Click bait haber fotonuzdaki gibi olursa iğrenç bir tasarım diyebilirim. :)

• Özet: kameranın tasarımı değişecekmiş. Artık eğimli değil basamak olacakmış. Al sana önemli yenilik.

• Seneye tanıtımı olacak olan Samsung Galaxy 26 serisi bu kamera değişikliğini beğendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma Pixel 9...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Ne zaman oldu da bu sallamışsın. Zaten Samsung kullandı benzer bu tasarımı eskitti attı çöpe. Pixel i birebir kopyalamış Apple.

• Ortada daha bu telefon hakkında gerçek bir görsel bile yok, olmayan telefon hakkında danroid fanboyları gelip nefret kusuyorlar. Çok komiksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 7 Ocak 2025; 19:1:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

Hazımsızlık böyle kudurtuyor işte 😂👍

• Bu markayı sırf szengin gösteriyor diye hava atmak için alan kitlenin zeka seviyesini bildiği için kamera çerçevesinin ana gövdeye bağlanma şeklinin değişimini "önemli bir yenilik" olarak vermiş sayın editör iPhone 17 ve 17 Pro, önemli bir yenilikle geliyor 

E napalım böyle kitleye böyle yenilik. Bu telefon için geceden sıraya girecekler bu yeniliği beğendi iPhone 17 ve 17 Pro, önemli bir yenilikle geliyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 8 Ocak 2025; 3:18:22 >
  • Önümüzdeki aylarda?

• Ben henüz kamera çerçevesinin basamaktan eğime dönmesinin önemini ya da radikalliğini kavrayamadım. Haberi ikinciye de okudum, arada benim kaçırdığım bir şey mi var diye ama bana göre gayet küçük bir dokunuş (işe yarar yaramaz, doğrudur değildir kısmına takılmıyorum).

Henüz iPhone 17 serisini konuşmak için çok erken bir zamandayız sanki...

• eski iphone 3s 4s 6 ve 6s 7 plus modellerini kullandiktan sonra şu an ki iphoneye üzülüyorum

• Yeni iPhone da öyle bir yenilik var ki türevi haberler geç bile kaldı.

• Xloud X kullanıcısına yanıt

Biliyorum herhalde bana öğretme Samsung kullandığını ironi yapıyordum geyik amacıyla ciddiye aldıysan senin sorunun

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Ya he be. Herkes sıkışınca ironi yapıyordum cart curt diyor. İçi boşaltılan bi kavrama döndü böyle söylediğinin arkasında duramayan tipler yüzünden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.